Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstad yardımın için sağol ama bu kit-kat tam sürüm diilmi ben öyle sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yevkumen kullanıcısına yanıt
    Şuan dağıtılan Çin sürümüdür,galiba dikkat etmediniz.Uluslararası sürüm şuan dağıtılmadı,yakında çıkacak diye beklemedeyiz.
  • Eyvallah üstad bekleyeceğiz artk

• senol_1980 S kullanıcısına yanıt
    Kitkat beta uzerine kurdum google apps de yukledim. Tek sorunum wifi komasydi. 506 kurdukdan sonra oldu bu sorunlar.

• Kitkata geçtim iyi super herşey çalışıyoda hangi akla hizmet "HALO" teamsını kaldırmışlar anlamadım. güzelim temaydı ya. bu yeni temalardaki ayarlar gibi menulerin oldugu yerler cok cocuksu duruyor. felixamor sende "HALO" teması varsa atarmısın
  • omeryagmurlu kullanıcısına yanıt
    Ekteki temaları indirebilirsiniz.B132 deki bütün temalar mevcuttur.Huawei Themes klasörüne kopyaladıktan sonra Temalar seçeneğinden ulaşabilirsiniz.

http://www.mediafire.com/download/u097i2gd2jj6t27/hwt.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 5 Nisan 2014; 19:18:59 >
  • cok saol halo olmadan bu tel kullanılmaz bence yaw
  • ya betada iphonedaki toucher a benzeyen bişey vardı ordan floating app aciyodik. simdi nereden açacagız onu bunda biturlu bulamdım
  • gercekten floating appleri nerden açcazzz
    İki sürümün update.app dosyalarının içeriğine baktığımda Kitkat betada olan float ile ilgili apk lerin son sürüm kittki apps klasöründe bulunmadığını söyleyebilrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headspring

İki sürümün update.app dosyalarının içeriğine baktığımda Kitkat betada olan float ile ilgili apk lerin son sürüm kittki apps klasöründe bulunmadığını söyleyebilrim.

bunları diyorsun dimi ama bunlar sadece floating applar senin soledin yontemle toucher benzeri seyin apksınını bulamadım
     Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu

Evet bunlardı.
    Apps klasöründeki float isimli dosyaları telefondaki apps klasörüne kopyalayıp telefonu yeniden başlattığımda Ayarlarda ASKIYA ALMA DÜĞMESİ ile ekrana gelen görüntünün resmi

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu
  • root gerekiyomu ???
    Evet Root gerekiyor,yoksa kopyalamaya izin vermiyor.Bildirim panelinde ASKIYA ALMA DÜĞMESİ nin kısayolu yok(Öncesinde varmıydı bilmiyorum.Eğer daha önce varsa kopyalanacak başka bir dosya daha vardır)
  • root u jb deki gibi erootttaki gibi mi yapayım yoksa kitkat için baska bisey mi laxım
    Kitkatta eroot root etmiyor.Onun yerine Kingo Android ROOT yada Vroot programlarını kullanabilirsiniz.Geliştirici Seçeneklerinden USB hata ayıklamasını yine aktif ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 5 Nisan 2014; 21:42:42 >
    Bildirim çubuğuna Kolay Erişim isimli kısayolu oluşturan dosyayı bulamadım.Eğer sen bulursan dosyanın hangi klasörde bulunduğunu ve isminide eklersen diğer arkadaşlar zorlanmadan bu özelliğe sahip olurlar.
  • Arkadaşlar benim tahminime göre B132 harici başka bir sürümden KitKat'a güncelleyenlerde var sıkıntılar.. Bu nedenle önce sürümünüzü B132'ye yükseltin sonra B506'yı yükleyin..
  • Askıya Alma düğmesi Daha önceden yoktur çünkü benimkindeyok ordan biliyorum. Ayrıca kolay erişim kısayolu derken? Daha önce hiç duymadım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.