Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun yaşıyorum, 506 dan 132 ye geçeyim dedim olmadı. Klasör bulunamadı hatası verdi.
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Twrp den önce HYD52ROM V7 romunu yüklemeniz gerekiyor.Daha sonra B132 romunu yükleyebilirsiniz.
  • headspring kullanıcısına yanıt
    Twrp ne oluyor pardon ? 506 nın üstüne mi HYD52ROM V7 yi kuracam. Kurulması stok romlarla aynı mı ?
    Bu konunun başlangıcında Twrp nin nasıl kurulduğu ve ilgili dosyalar ekli.506 da rom yükleme biraz değişik.Önce twrp yi kuruyoruz,daha sonra twrp ile HYD52ROM V7 yi kurduktan sonra stok romu normal olarak yükleyebiliriz.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    B132 sürümünden KitKat'a güncellediğim halde ASKIYA ALMA DÜĞMESİ Ayarlar-Geliştirci seçenekleri bölümünde ekli değil.
    Evet Beta'nın aksine dalvik/art seçimi ve askıya alma düğmesi aktif değil bu sürümde.
  • Swype sözlüğüne Türkçeyi nasıl ekliyoruz

Hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 6 Nisan 2014; 8:59:08 >
  • Arkadaşlar telefonum normal halde çalışırken kendi kendine kapandı şu an açamıyorum. Güç düğmesine basyrm açılmıyor.ses açma kısma + güç yaptım yine açılmadı. Sarja taktm belki açılır diye hiçbir belirti yok. Ne yapabilirim ya da ne olmuştur. Yardımcı olur musunuz :S

EDİT: Telefon açıldı fakat neden kapandı, 15 dakika sonra neden açıldı anlamadım . Ama tırstığımı söylememde fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkrkmaz -- 6 Nisan 2014; 0:44:03 >
    HYD52ROM V7 yi indirdim de, zipli dosyanın içinde 5 tane klasör var, hepsini mi hafıza kartına atacaz ?

Zip dosyasına V5 yazıyor yanlışlık yok değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 6 Nisan 2014; 2:12:00 >
    Hocam bilgilendirme amaciyla soyluyorum ben b125ten bu sabah gecis yaptim kitkata su saate kadar herhangi bir sorunla karsilasmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    B120 den yaptım sorun yok

• Kitkat betadan geçenlerde sorun oluyor heralde
  • Üstad gapps yüklü mu geldi sana haritalar falan bende b125. Dün yükledim gapss yok ana marketi çalışıyor

Konubaşındaki linkten indirmişseniz dosyanın ismi HYD52ROM_P6_V7_KK.zip olmalıdır.Zipli olarak sd karta atıyoruz tıpkı miuide olduğu gibi.

Twrp yüklemek için telefonu rootluyoruz.
    Daha sonra
    Önce TWRP Yüklüyoruz ;
    Bu linkteki dosyayı indirin ve bir klasöre içeriğini açın
    Telefonu usb ile bilgisayarınıza bağlayıp Pc Suite (Huawei PC Suit bilgisayarımızda yüklü olası gerekiyor) seçiyoruz ve açtığımız klasörün içindeki "cmd"ye tıklayarak açıp aşağıdaki kodları sırasıyla giriyoruz (cmd hata verirse klasörün içindekini cmd uygulamasını windows/system32 içine kopyalayıp yapıştırın) ;

adb devices [ENTER]
    adb reboot bootloader [ENTER]
    fastboot flash recovery twrp.img [ENTER]
    fastboot reboot [ENTER]

Bu adımlardan sonra indirdiğiniz custom romları sd karta attıktan sonra twrp'den seçip yükleyebilirsiniz..(Twrp'ye girmek için güç+ses açma+ses kısma tuşlarına basılı tutun)
    Custom romu yükledikten sonra

Stok romu (B132-B608 gibi) sd kartta dload isimli klasöre kopyaladıktan sonra güç+ses açma+ses kısma tuşlarına basılı tutarak yüklemeye başlıyoruz.
    Orijinal Recovery Kurulumu (Orjinal rom yüklemek için gereklidir) ;
    adb devices [ENTER]
    adb reboot bootloader [ENTER]
    fastboot flash recovery recovery.img [ENTER]
    fastboot reboot [ENTER]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 6 Nisan 2014; 11:59:30 >

• yevkumen kullanıcısına yanıt
    Gaaps (Aroma Installer) twrp ile bu dosyayı kurun.Kurulum sırasında gelen ekranda hiçbir seçim yapmadan herseferinde GÜÇ TUŞU na 1 kere basmanız yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Evet Beta'nın aksine dalvik/art seçimi ve askıya alma düğmesi aktif değil bu sürümde.

Nasıl aktif etcez rootsuz olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: fthkrkmaz

Arkadaşlar telefonum normal halde çalışırken kendi kendine kapandı şu an açamıyorum. Güç düğmesine basyrm açılmıyor.ses açma kısma + güç yaptım yine açılmadı. Sarja taktm belki açılır diye hiçbir belirti yok. Ne yapabilirim ya da ne olmuştur. Yardımcı olur musunuz :S

EDİT: Telefon açıldı fakat neden kapandı, 15 dakika sonra neden açıldı anlamadım . Ama tırstığımı söylememde fayda var

Hocam aynı sorun iki hafta önce bendede oldu chrome da gezinirken birden kapandı ve 10 dk sonra ugraslarim sonucu acildi sizin yaptiginiz islemleri bende yaptim fayda etmedi hatta telefondan sim ve hafıza kartini cikardim bayinin yolunu tutmuştum geri yolda acilinca gitmedim

• Kardeş şimdi anladım da tek anlamadığım orjinal rom ne oluyor. 132 veya 506 gibi stok romları yüklerken orjinal recovery e ihtiyaç var mı yani ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anlatımlarda orijinal rom olarak söylenmek istenen stock romlardır.Stok romu (B132-B608) yüklemek için orijinal recovery komutlarını girmek şarttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 6 Nisan 2014; 11:41:02 >
    Anladım teşekkür ederim kardeş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.