Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senol_1980

ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama nasıl bu sorunlar çıkıyor sizde şaşırıyorum yada banamı hiç denk gelmiyor.gps şak diye buluyor bende.yani resme bakarsanız nokta atışı (öyle wifiden falan bulma değil yani çemberin küçüklüğüne dikkat ederseniz) tomtom kullanıyorum ayrıca onun bulması birkaç dakikayı buluyor ama.

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu

10 12 tane uydu buluyor ancak baglanmiyor nedense.onceden sorun yoktu son 1 haftadir boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    b502 değilmi kullandığın sürüm?
  • Arkadaşlar biliyorsunuz Google KitKat ile beraber Dalvik'ten "ART" teknolojisine geçti, bu uygulamaların daha seri ve sistemin daha stabil çalışmasına yönelik bir teknoloji. Fakat varsayılan olarak B506'da gözükmüyor bu seçenek bunu açıp kullanmak için ; ART Enabler - Kitkat B506 // This is insane speed! konusuna göz atabilirsiniz..

ART NEDİR ?
    Android sevilmeyen ünlüsü dalvik 'in yerine geçecek yeni bir çalışma platformu. halihazırda piyasaya sürülmüş olan nexus 5 'lerle denenebilen bu yeni platformun dalvik'e göre en büyük artısı indirdiğiniz programları kurulum sırasında makina diline çevirip o şekilde kaydetmesi. dalvik ise programı her çalıştırdığınızda bunu makine diline çeviriyor ve her çalıştırmada yaptığı bu çevirme işlemi için vakit ve pil kaybı yaratıyor. google bu yeni derleme işlemini aot (ahead of time) olarak isimlendirmiş. mevcut dalvik platformunda ise jit (just in time) olarak geçiyor.

iki nexus 5 cihazını art ve dalvik platformlarında çalıştırarak yapılan karşılaştırmalarda, hız olarak belirgin bir fark görülmesede (muhtemelen snapdragon 800 bu işlemleri dişlerini kürdanla karıştırırken yapıyor) pil açısından 8 saatlik bir fark elde edilmiş. Hız konusunda ise özellikle düşük işlemcili telefonlarda daha belirgin farklar olacağını düşünüyorum.

john mason

Yukarıda arkadaşında dediği gibi özellikle pil kullanımında ve uygulama tepkilerinde çok iyi artılar sunuyor..

Not: Twrp ile "Art Enabler"i kurduğunuzda ve Dalvik'i Art'a çevirip sistemi yeniden başlattığınızda açılış ve açılış sonrası sistem optimizesi biraz uzun sürüyor bilginiz olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 4 Nisan 2014; 23:21:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senol_1980

b502 değilmi kullandığın sürüm?

B506 yuklu suanda hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam her açılışta mı yapıyor geç açılma olayını onu tam anlamadım. Bilginiz varsa açıklar mısınız ?
  • ART Enabler B506 Kitkat yükledikten sonra Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri-Çalışma Zamanını Seçin kısmından ART yi seçeceğiz.
    Eğer telefonda sorunlar yaşarsanız yada ART den tekrar Dalvike dönmek isterseniz yine aynı ayarlardan dönüş yapabilirsiniz.
  • Öncelikle günaydınlar beyler, konudan baya bi uzak kaldım sorcağım soru için kusura bakmayın. Şu an B125 kullanıyorum ve bu KitKata bildiğimiz dload klasörünü hafıza kartına atarak geçebilirmiyim? Konuda TWRP diye bişey konuşulmuş o konuda bi bilgim yok o yüzden sordum
  • Evet o yöntemle geçiliyor. Fakat twrp yüklemeden eski versiyona dönülemediğini söylüyor arkadaşlar. KitKat yükledikten sonra twrp yüklemeniz faydalı olacaktır bu anlamda.

Teşekkür ederim hemen cevapladığınız için

Pekala o zaman eğer beğenmezsem(ki aylardır bekliyoruz beğenmeyeceğimi pek sanmıyorum) twrpyi yüklerim. Anladığım kadarıyla herhangi bir sorunu yok bu versiyonun o yüzden direk yüklemeye geçiyorum
  • Sorun veya herhangi bir bug'a rastlamadım şu ana kadar. Dört gün oldu kullanmaya başlayalı.

Şu anda bende SdCarda atma aşamasındayım birazdan yerel güncelleme yapcam umarım bi sıkıntı çıkmaz

Peki hocam bi soru daha sorayim bi kaç post üstte Dalvikten ARTa geçilebileceğini yazmışsınız. Denedinizmi? Eğer denediyseniz yada deneyen olduysa gerçekten dedikleri gibi şarj süresi 8 saate kadar uzadımı?
  • Daha dün akşam geçtiğim için şarja etkisini göremedim. Kaldı ki bana zaten neredeyse iki günü çıkarıyor zaten P6, çok yoğun kullanmadığım için tabi.

Teşekkür ederim hocam siz olmasanız Huaweiyle kim ilgilencek bazen merak ediyorum Şarj konusunda yada diğer konulardaki incelemenizi zaten yazarsınız siz ama bende rica ediyim yazmanızı
  • art'a geçtikten sonra keyguard durdu hatası alan ya da çözümünü bilen var mı ?

edit: kullanırken sorun yok ama tuş kilidi apksı galiba o tus kilidine gecince telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer188 -- 5 Nisan 2014; 11:42:17 >
  • headspring kullanıcısına yanıt
    google apps ler çalışıyor. ancak temalar başlatma yöneticisi bildirim yöneticisi izin yöneticisi protect apps bunları açığımda telefon yöneticisi çalışmayı durdurdu uyarısı veriyor.
    bildirim paneli de beta sürüme göre daha az kontrol sağlıyo.
    bazen de sanal tusların barı görünüyor ve kendileri kayboluyo ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.
     Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lcr77 -- 5 Nisan 2014; 11:55:02 >

• lcr77 L kullanıcısına yanıt
    b132 üzerinemi kurdun yoksa başka bir sürümünmü? hata alan arkadaşlar yazarsa bilgilenelim.çünkü ben daha çalışmayan hata veren bir uygulamaya denk gelmedim.
  • Benim merak ettiğim şey şimdi bu 506yı yükledikten sonra bizim kitkat çıkınca nasıl geri döneceğiz

Ben b125 uzerine kurdum kitkati gapss yok google play dahil hepsi hata veriyor ustad nasil yukleme yapabiliriz senin engin tectubelerine ihtiyacimiz var

• Arkadaslar b125 uzerine temiz kurulum yaptim neden gapss calismiyor bilen yokmu

• yevkumen kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_80548091/f_//tm.htm#80548091 konusundaki ilk mesajta yazılı olan P6-U06 Android 4.4.2 (KitKat) Emotion 2.3 BETA sürümü yazılı olan yerdeki gapps yükleme adımlarını denedinizmi.

.....
    (Gaaps yüklemek için ; KingoRoot uygulamasını indirip cihazınızı Root edin, ardından Cwm Recovery'i indirip kurun, son olarak recovery'e girip Gaaps (Aroma Installer) ile flaşlayın..Eğer "konum bulma"da sorun varsa bu uygulamayı indirip system/app içine atıp sistemi yeniden başlatın.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 5 Nisan 2014; 15:59:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.