Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba 709 uzerine twrp ile yukleniyor bende 708 deyim baktim 709 ve twrp oldugu icin ugrasmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xda'da yeni yayınlanan kernel'in hareketliliği var arkadaşlar anladığım kadarıyla custom lollipop romların önü açıldı. yakında kullanabiliriz belki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: franky88

rica ederim ne demek.

arkadaşlar şarjı yüzde onbeşten sonra geri sayım yapar gibi saniye saniye şarjı azalan var mı ?
    bir arkadaşımda oluyordu.Bende de olmaya başladı son bir haftadır.Başka bu sorunla karşılaşan var mı forumda ?

Aynen bendede oluyor.

• https://m.facebook.com/huaweip6cenneti evet arkadaslar facebook sayfamiz hayirli olsun ucuz aksesuar kilif batarya sarzli kilif vs urunleri cinden siparis veriyorum ekleyin lutfen

Huawei p6 cenneti

• NightShadowww N kullanıcısına yanıt
    garantiye yolladım bakalım ne yapacaklar.
  • üstad bendede aynı sey oluyodu %15 gelınce gerı sayım gıbı bıtoydu bende 3g yı kapayıp 2 g ye gectım sarz olayı duzeldı ama sımdıde sarza takıyorum full oluyo cıkarıyorum bu seferde %100 den gerı sayı %92 ye kadar anlamadım bu ısı en azından yapıldıgı zaman yazabılırsen bızde gonderelım teknık sevıse
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    bence pes pese herkes yollasın kı kronık bır sorun oldugu anlasılsın.suan kım de varsa p6 hepsınde o sorun var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: franky88

garantiye yolladım bakalım ne yapacaklar.

B635 le alakalı bi durum garanti bişi yapmaz bence

• NightShadowww N kullanıcısına yanıt
    ne alakası var orjınal 4.2.2 de bile var bu sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 24 Ocak 2015; 23:09:49 >
  • Merhabalar , telefonumun fotografta belirttiğim noktasında ki o metal uçta yukarıya doğru kalkma mevcut, acaba garantiye göndersem nasıl bir sonuç elde ederim? Kasa da daha bir iki yer de ufak deformasyon var , fikirlerinizi almak istedim...

• ustad dogru soyluyosun usenmedım 4.2.2 yukledım ama aynı sorun devam edıyor sarzı ful doldurdum fısı cektıgım an gerı sayım basladı yanı kıtkat veya jealy bean surumuyle alakalı degıl b635 kullandım tabı sebeke 3g %15 den sonra gerı sayım yapıyodu sonra 2 gye gectım kurtuldum ondan derken buseferde %100 yaptımmı gerı sayıma basladı ya pıl omru bıttı yada kalıbrasyonmu ıstıyo anlamadım bıde mudurun gonderdıgı lınktekı kalıbrasyonu yapıcam bakım duzelecekmı umıdım yok ama deneyelım
  • caeser C kullanıcısına yanıt
    aynısı bende de mevcut ama rahatsız etmiyor düşürdüm telefonu bir kaç defa ondan sonra acıldı.Garantiye göndersen birşey çıkarma dersen pek sanmıyorum.
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    bana batarya ömrüyle alakalı gibi geliyor .garanti kapsamında değiştirilmesi için ne gerekiyorsa yapacağım.Kalibrasyon işine de pek inanmıyorum.fiziksel ömrü sona eren bataryaya yazılımsal müdahele etmek ne kadar çözüm olur ki ?olsa bile en fazla bir hafta sonra gene aynı yere gelir diye düşünüyorum :)
  • Arkadaşlar bu batarya geri sayım sorunu bende de olmuştu %20 den sonra hızla kapanıyordu DU Baterry Saver programını yükledim onunla şarj ettim sonra düzeldi şu an şarj mükemmel ve herhangi bi sorun kalmadı bi deneyin zor değil en azından .. :)
  • hasan19871905 H kullanıcısına yanıt
    ne zamandan berı bu programla kullanıyorsunuz ?
  • Yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum b635 de olmuştu batarya sorunu o zaman yüklemiştim şimdi b708 e geçtim onunla da kullanıyorum. batarya bozuldu sanmıştım sony xperia ion kullanırken de kullanıyordum bu programı ince şarj şeklinde bi dolum yapıyor sanıyorum o hallediyor.şu an sıkıntı yok.. Bende işe yaradı umarım sizin işinize de yarar
    telefon hala garantide gelsin deneyelim de siz telefonu ne zamandır kullanıyorsunuz peki ?
    pekı bu ınce sarz dedıgın sey o nu her ay mı ısaretleyıp yapıyorsun yoksa sarza her taktıgın zaman mı bıde ben bazen powerbankla sarz edıyorum o sekıldede olurmu?
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam S4 sarji ile teli sarj ettigimde daha hizli ediyor. Baktim adaptorlere. S4 2.0 A bizimki 1.0 Ampr. Orjinal bi S4 sarji almayi düsünuyorum. Telefona bi zarari olmaz degil mi?

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.