Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben telefonu ikinci el olarak aldım telefon yaklaşık 1 yıllık ben 5 aydır kullanıyorum. ;)
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    yok program sen telefonu şarja taktığında eğer çıkarmazsan %100 den sonra her seferde ince şarj yapıyor ama beklemezsen çıkaradabilirsin.. powerbank a gelince ben onu hiç kullanmadım ama sonuçta telefon yine normal şarj gibi algılıyordur ve yine program aynı işlemleri yapacaktır diye düşünüyorum ;)
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Elektrikle çalışan bir cihazı amper değil voltaj bozar ancak, örneğin 30A bir adaptör ile dahi telefonu şarj edebilirsiniz ama 12V dışında bir voltaj veremezsiniz. Kısaca bir zararı olmaz..
  • telefonu garantiden kargolamışlar görünüyor.Yapılan işlemde yazılım güncelleme diyor .büyük olasılıkla herhangi bir değişme yapılmadı .Batarya gene yüzde 15 den sonra batır batır döküelecek.Arkadaşın önerdiği yazılımla şarj eden, kullanan ve olumlu sonuç alan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franky88

ne alakası var orjınal 4.2.2 de bile var bu sorun.

4.2.2 de yoktu o sorun bende kitkatta çıktı ortaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Hocam S4 sarji ile teli sarj ettigimde daha hizli ediyor. Baktim adaptorlere. S4 2.0 A bizimki 1.0 Ampr. Orjinal bi S4 sarji almayi düsünuyorum. Telefona bi zarari olmaz degil mi?

Bataryanın çeşidine türüne ve yapısına göre değişiyor şarj aletleri ve amper değerleri ayriyetten felixamor un dediği gibi 12V değil 5V la şarj olur. Ömrünü kısaltırsın bataryanın her zaman orjinali kullanın. Voltaj sabit 5V dur hep fakat bataryanın yapısına göre direnci değişir değişen direnç akımıda (amper) değiştirir...

Batarya da şişme gözükür bir süre sonra adamlar boşuna farklı farklı şarj aleti yapmıyor yoksa hepsi sabit amperi dayardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightShadowww -- 27 Ocak 2015; 17:11:20 >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    hocam bir elekrikçi olarak söyleyebilirim önemli olan amper değil voltajdır.o yüzden farketmez.çünkü kaç amper takarsan tak zaten pilin devresi çekebileceği maksimum amperi çeker.yani 10a taksan bile farketmez.bizim p6'ların devresi kaç A çekiyor bilmiyorum ama 1500mAh ve ötesi bataryalarda 2A'lik direnç var genelde.
    örnek verecek olursak biz led trafoları satıyoruz şerit ledler 1.2A/m diye hesaplanır mesela 10 metre lede 12A yerine 20A trafo veriyoruzki garanti olsun.yani amper toleransını her zaman yüksekte tutmak daha iyi bir seçenektir.
  • NightShadowww N kullanıcısına yanıt
    işte dostum bende diyorum ki telefondaki hiç bir güncelleştirmeleri yapmayan aldığı gibi telefonu kullanan arkadaşımın telinde de bu sorun oluyor.Kitkat falan yüklemedi hiç telefonuna.
  • ustad telefonun geldımı hemen deneme sonuclarını yazarsan sevınırız bıde arkadasın dedıgı bateryy saver programını kurdum %100 yaptım sarzı ve gerı sayım yapmadı su an ıcın guzel. he ama sarzda bı artı getırmedı belkıde telefon rootlu degıldı bende
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    yok gelmedi henüz bugun kargoya verilmiş iki gün içinde elimde olur.
  • P6 icin hdmi kablo var mi varsa nerde bulabilirim birkac teknoloji magazasina baktim olmadigini soyluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevaplarınız için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caeser

Merhabalar , telefonumun fotografta belirttiğim noktasında ki o metal uçta yukarıya doğru kalkma mevcut, acaba garantiye göndersem nasıl bir sonuç elde ederim? Kasa da daha bir iki yer de ufak deformasyon var , fikirlerinizi almak istedim...

Ben de iki üç kez betona düşürdüm ve oradan kalkma yaptı. Çin sitelerinde komple gövde satılıyor. Onlardan bir tane alıp burada iyi bir ustaya değiştirtmek istiyorum.

Örneğin:http://www.amazon.co.uk/Front-Housing-Replacement-Huawei-Ascend/dp/B00JS7SR7O (burada stok yok ama buna benzer başka sitelerde var)

• Telefonu başakasına elletmeyin toplayamaz garantiye yolla degişirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 28 Ocak 2015; 23:42:04 >
  • faithless35 F kullanıcısına yanıt
    Kasayı belki bir şekilde buluruz ama sonuçta kendimiz değiştirsek garanti konusunda sıkıntı yaşayabiliriz belki ilerleyen donemde, sanırım bu yüzden en iyisi garantiye göndermek , artık ücret talep ederlerse de bilen biri yapmış olur içimiz rahat eder...

• Telefonun kulaklık girişinin olduğu metal kısım kısım yerinden çıkınca garantiye yolladım ve istedikleri fiyat 371 tl. Sanırım kasa değişimi olarak istedikleri ücret bu.
  • maniacmatek kullanıcısına yanıt
    371 TL de az bir miktar değilmiş maşallah :)

• telefon geldi arkadaşlar yüzde 15 den sonra hızlı bir düşüş şimdilik yok ama batarya hızlı tükeniyor yav .Şarjdan çıkardım bir kaç dakika içinde yüzde doksan altıya düştü.bir kaç gün daha kullanıp tekrar garantiye yollamayı düşünüyorum.Teleserviste de b634u kurup geri yollamışlar zaten.Data temizliği yapıldı yazılım güncellemesi yapıldı gibi basit açıklamalar yapılmış tamir bilgilendirme formuna.Üzülüyorum böyle telefonu format atıp yollamalarına .Daha önce de atrix vardı ondan da böyle sorunlar yüzünden garantiye yollaya yollaya para iadesi almiştım.Sorunum çözülmezse gene sonuna kadar uğraşırım batarya değişim telefon değişim ya da ücret iadesi için.Arkadaşın bahsettiği programı henüz kurmadım ,tamir sürecinin bir etkisi var mı yok mu görmek için.Birkaç gün sonra onu da denedikten sonra tekrar garanti yolu gözüküyor bize.

• bende yolladim hicbisey degismedi. bidaha gönderecem ama suan telefonum yok.

• b635 den emui 3.0'a terfi etmek isteyen bir solucana yol gösterecek yada açıkça dur yapma etme henüz erken diyecek birileri varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.