Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

b635 den emui 3.0'a terfi etmek isteyen bir solucana yol gösterecek yada açıkça dur yapma etme henüz erken diyecek birileri varmı ?

3.0 hersey dort dortluk cok iyi cok hosta batarya konusunda sinifta kaldi bence, eger bataryayi benim gibi sikinti yapiyorsan b635'te kal derim.
  • B635 de Wi-Fi kopması yine başladı bende nasıl çözücem bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NightShadowww N kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Kablosuz-Gelişmiş bölümünde Düşük Bağlantılardan Kaçının kutucuğunu aktif ederek denedin mi
  • headspring kullanıcısına yanıt
    hocam b708 den orjinal roma nasıl geri döndünüz? yardımcı olursanız sevinirimç İyi forumlar...
  • May day May day, Black hawk Down :)

Sevgili arkadaşlar uzun ara verdim foruma ve bir yardıma ihtiyacım var :)

B635'teyim root olarak. Radyo kuruyorum çalışmıyor ve şu zayıf handsfree sesi, müzik dinlerken zayıf kalan kulaklık sesini arttırmaya yönelik forum konularında bana, link-bilgi olarak yardımcı olma şansınız var mıdır ? Varsa sevinirim.

** Ayrıca sık gördüğüm bir soru olduğu için söylemek istiyorum, rom dönüşümü yapmak için B132 sadece buna izinveriyor. Önce B132 sonra dilediğiniz rom.

Herkese Sevgiler.
  • suatozt S kullanıcısına yanıt
    Twrp kurulu ise önce twrp yi kaldırmalısınız. Daha sonra kurmayı düşündüğünüz romu sd kartta dload isimli klasörün içine update.app isimli rom dosyasını kopyalayın.Güç + ses artırma ve azaltma tuşuna basılı tutun.Telefon kapanıp ve açılacak rom kurulmaya başlayacaktır.Bu işlemi yaparken telefon bilgisayara bağlı olmasın.
  • Arkadaslar telefonumu hdmi kablo,miracast ve benzeri birkac aparat kullanarak telefonun goruntusunu tv ye yansitamadim bu nedenden dolayi hevesim kirildi tefonumu satiyorum su an isteyim eve gidinci resimde ekleyecegim hafif iki fiziksel hasari var garantisi devam etmekte almak isteyen pm atabilir.

Trwp kurulu değilse nasıl placak bunu da yazar mısın ?
    Aynı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 3 Şubat 2015; 19:48:39 >
  • Luxury L kullanıcısına yanıt
    Dostum eski sayfalara bak. İkroll bunla ilgili çözümü paylaşmıştı. Ama bence boşver sen direk b709 kur :)
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    twrp kurulu değilse recovery kuruludur. O zaman direk update.app yi dload klasörüne kopyala ve ayarlar yerel güncelleme ile yap. yada 3 tuş kombinasyonu ile. farketmez
    teşekkürler...
  • B635 'den EMUI 3.0'a terfi etmeden önce bir kaç şey sormak istiyorum.
    PC'lerde image (imaj) alma yöntemini uygulayıp bir image oluşturabiliyormuyuz Android üzerinde. (EMUI 3.0 beğenmeyip geri dönme ihtimaline karşı, tek tek uğraşmamak adına soruyorum)
    Şuanki B635 üzerinde telefondaki uygulamaları rehberi mesajları notları komple yedekleyip geri yükleyen EMUI 3.0 da sıkıntı çıkarmayacak bir program varmıdır ?
    EMUI 3.0 için hangi sürümü önerirsiniz ?
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Twrp kurulu değilse işlem yine aynı.Güç + ses artırma ve azaltma tuşlarına basarak kurulumu yapıyoruz. Twrp varsa dload ile update.app ile kurulumu zaten yapamayız.
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    :) Bu sorunlar çözülmüş durumda diyorsun :)

Sen kurdun ve denedin mi, ne diyorsun ?
  • iKroll kullanıcısına yanıt
    Üstad, bu işlem B635 için de uygun mudur ? ( Ayırca linkler ölmüş ) :)

Ve sanırım sen B635 radyo sorununu da çözmüştün, ben root'luyum fakat halledemedim, yardımını istiyorum :)

Selamlar
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Patron,

Seni dinleyip B709 yüklemeye karar verdim. İnt. aradım lakin çok fazla sürüm çıkıyor ve B707 görünüyor altında. Sende bir kaynak var mı, bana iletebileceğin ? Ve tabii ki gapps lazım bir de :)
  • Arkadaslar tamamen alakasiz bir soru olmaz ise p6 UI 3.0 guncellemesi turkiye icin yayinlanmayacakmi biraz baktim ama internette yeterli bilgi bulamadim . Kendimiz mi guncelleme yapmak zorundayiz ... tesekkurler ...
  • kaan-berk K kullanıcısına yanıt
    Bekliyoz ama huawei bizi unuttu sanki

• maniacmatek kullanıcısına yanıt
    Arabadan inerken telefon arka cebimdeydi. İnternete girmek için telefonu elime aldığımda kasa eğilmiş ve ekran dağılmış durumdaydı. Servise gönderdim. 450 TL masraf çıkardılar. Şaşırdım kaldım. Telefoncuda kasa + ekran değişimini 220 liraya yaptırdım. Sağa sola sor bir istersen.
  • kaan-berk K kullanıcısına yanıt
    Sevgili Arkadaşım,

Güncelleme beklentisi konusunda olaya ticari ve mantık çerçevesinde bakmak lazım.

Sen bir otomobil alıyorsun, üretici gelip sana " Patron ver de senin şu motoro bedelsiz yenileyeyim " diyor ve bunu düzenli olarak sıkça yapıyor.

Sen bu durumda, yeni bir otomobil almayı neden düşünesin ki, saftirik admalar sürekli yeniliyor !

Aynı hesap, senin P6 5 sene boyunca güncellenirse, o adam 5 sene boyunca ürün satamaz. P7 ve Mate'yi gömsün mü şimdi bu adamlar ???

Bence biz son güncellemeyi yılın sonuna doğru aldık, daha da gelmez. Çünkü ben de olsam ben de güncelleme vermem ;)

Sevgiler.
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.