Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem yerel hemde dload hem uc tus kombinizisansini denedim nafile yuklenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    İnternetteki genel yargı b709 un diğer romlra göre hızlı olduğudur.Romları bir önceki sürümlere göre kıyaslamadığım için,sizler gibi bu konuda titiz davranmadığım için birşey diyemiyeceğim.
  • raca63 R kullanıcısına yanıt
    Yerel güncelleme yapamazsınız diye biliyorum.Şimdi dload yolu ile kurmayı deniyorum şuan ve kurulum başladı.Usb kablosunun bilgisayara takılı olmamasına dikkat etmelisin ve Twrp kaldırılmış olmalıdır.
  • headspring kullanıcısına yanıt
    titizlik degilde tembellik ,B708 ile CM11 ,nostaljik Miui arasında turlarken birde o çıkarsa diye ,denediğim her romu kendimce modifiye etmek bazen 2,3 saatimi alıyor
    daha sonra bilgi verirsen,evet biraz daha hızlı vs. bende üşenmem TV yi bırakıp bir ara denerim
  • Hocam zaten twrp yok b708 deyim her yolu denedim yerel ve uc tusu denedim malesef tik yok fail hatasi aliyorum

• raca63 R kullanıcısına yanıt
    Twrp kurup tekrar kaldirdiysan eger kaldirma islemini komut yazarak kaldirmalisin. Hazir programlarla bu islemleri yapmak sagkikli olmuyor

• Hic twrp denemedim bile

• Yerelden b708 tekrardan kurdum oluyor sorun yok b709 da her nedense sorun olusuyor

• arkadaşlar birisi bana yardım etsin ya huawei p6 4.2.2 den 4.4.2 güncelledikten sonra bir çok program çalişmiyo hata veriyo bölge gösterimi engellendi falan diye yazı çıkıyo ekranda sıfırladım yine aynı rot room nasıl atılır detaylı bilen varsa yardımcı olsun...
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Açıkçası yükleyesim vardı ama arkadaşların yazışmaları görünce biraz uzaklaştım :)

TWRP ile kurulum benim başarısız olduğum bir konu ve recovery modundan yükleyebildiğimiz rom 708 gibi görünüyor. B635 ile arasında çok fark olduğunu düşünmuyorum açıkçası.

Sen ne dersin ?
    Üstad senin sürümler C00 görünüyor, p6-U06 değil ?
  • Luxury L kullanıcısına yanıt
    B635 en berbat rom bence. O romdan sonra telefonumda sarj sorunu yasamaya basladim. tavsiyem emui 3.0 deneyimi yasaman. Telefona bambaska bi hava geliyor. ;708 b709 arasinda pek fark yok. B708 i yukleyip müdürün dedigi ayarlari yapsan B709 dan farki kalmaz

Açıkçası TWRP işini becermiyorum :) Sanırım B708 kurarıım ya da b707 :)

Sende 708 linki var mı sağlam, bir kaç tane buldum forumlarda lakin check edemedim üstad ?
    Evet çin için olanı ama sorunsuzca P6-U06 ya da kuran çok oldu.Riske girmek istemeyenler uzak durmalı.
  • ysbysb Y kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

HUAWMİUİOS

Huawei+Miui+İos karışımı B706 Felixamor üstadın dedigi gibi miui ve ios huawei yazılımcılarının elinde emui 3.0 ile fena olmamış

ihtiyaç duyacaklarınız

1-B706http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=42
    2-TWRPhttp://www.mediafire.com/download/5cnhu1dz57fnjro/twrp.rar
    twrp 2.8.1 burdan indirinhttps://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001608394
    3-Kİtkat gappshttps://www.androidfilehost.com/?fid=23610159112653717
    4-Romtoolbox googleplay veya google aramadan bedava bulabilirsiniz
    5-Hisuitehttp://consumer.huawei.com/en/support/downloads/detail/index.htm?id=16205

-Hisuite ile rehber,mesaj,arama kayıtlarınızın yedegini alın(sadece bu üçü bilinki herşey silinecek)daha sonra whatsup,vs gibi tüm mesaj programlarınız ile diger ne kullanıyorsanız yedekleyin

-B706 romu indirip zipten çıkartın ve dload dosyasını harici sd kartınıza kopyalayın

-eger twrp kurulu degilse yani orginal recovery de iseniz bile bunları yapın twrp dosyasını verdigim linkten indirin(ilk sayfadaki linktir),zipli dosyayı açın ve eger XP yada win8 kullanıyorsanız C//Windows//system32 klasorunden "cmd" komut dosyanızı degiştirin yoksa cmd exe çalışmaz daha sonra xda daki linkten surdu petrunun son twrp sini 2.8.1.0 indirin ve adını "twrp" olarak degiştirin bunları sakın unutmayın yoksa twrp kurulumunu yapamazsınız

-kitkat gapps dosyasını zipli olarak harici sd kartınıza kopyalayın 4.4.2 gapps bende çalışmadı bu nedenle xda daki 4.4.4 gapps ın linki var

eger tüm programlar, düzeltmeleriniz ve yedeklemeleriniz ile en az %90 şarjınız hazırsa ve daha eger önceden twrp yüklü ise 2.sırada verilen dosyadaki cmd komutunu çalıştırın ve sırası ile komutları çalıştırın

adb devices [ENTER]
    adb reboot bootloader [ENTER]
    fastboot flash recovery recovery.img [ENTER]
    fastboot reboot [ENTER]

eger adb ekranı sorun yaratırsa yani cihaz offline olarak görülür ise teli PC ye usb kablo ile bağlı olarak tutun ve teli kapatın taki sarj animasyonu gelene kadar bekleyin

daha sonra adb ekranından stock recovery kurmak için " fastboot flash recovery recovery.img" komutunu yazın entere basın” tel bekleniyor" yazınca telin “ses kısma” tuşuna basılı tutup güç düğmesi ile teli açın, stock recovery yüklenir ekranda gorursunuz

stock recovery yüklenince komut ekranından fastboot reboot [ENTER] komutunu unutmayın

-artık hazırız orginal recovery kurulu,yedeklerimiz hazır,dload ve gapps dosyalarımız harici sd kartta ,sırası ile teli PC den ayırın ve kapatın daha sonra uç tus kombinasyonu (ses açma kısma tuşunun ortasına basılı tutup güç dügmesine basın)ile sd karta yüklediğiniz romun dload dosyası ile tele kurulmaya başladıgını göreceksiniz.

-sabırlı olun açılması zaman alıyor,açılınca Türkçeyi seçin ,internetinizi ayarlayın ve daha önce yok ise kendinize bir huawei kimlik yaratıp girişinizi yapın,telin ilk açılış ayarları bitip tel açılınca ayarlara gidin,güvenlik tuşundan bilinmeyen kaynakları aktif yapın,mobil verileri kapatın,ve yine ayarlardan telefon hakkında,derleme no ya üst üste 7 kez basın ve geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin,ve hiç bir güncellemeyi yapmayın.ve son olarak dload dosyasını harici sd karttan silin

-şimdi tekrar twrp kurmalıyız yeniden 2.sıradaki dosyayı açın

adb devices [ENTER]
    adb reboot bootloader [ENTER]
    fastboot flash recovery twrp.img [ENTER]
    fastboot reboot [ENTER]

sorun çıkarsa yukarıdaki gibi yapın,neden twrp gerekli root olmak ve gapps ları kurmak için
    twrp yi kurdunuz şimdi ,
    -üç tus kombinasyonu (ses açma kısma tuşunun ortasına basılı tutup güç dügmesine basın)ile twrp ekranının sihirli dünyasına girin.ilk işiniz install seçenegi ile gappslarıkurmak,kurun ve teli açın (supersu yu bu aşamada henüz kurmayın sorunca do not install deyin) ,
    -google ayarlarınızı yapın,ama hiç bir şeyi güncellemeyin buna Huawenin güncellemeleri dahil,burada google play açılırken size yeniden internete girmenizin ayarlarını isteyecek zaten kaydedildigi için ,internet girişini yapın.
    -teli yeniden kapatın ve twrp ana ekranını açın ,hiç bir şey yapmadan reboot seçenegine gidin ve system reboot tıklayın bu defa sorunca supersuyu install edin,artık tel açılırken android yeni sürüme geçiriliyor yazısını görmelisiniz,tel açılınca sol üst köşede supersuyu install edin seçenegi gelecek ,sadece google play ile güncelleyin ve install edip teli yeniden başlatın artık rootlu ve gappslı bir tel oldu.SİMDİ HER İHTİMALE KARŞI TEKRAR STOCK RECOVERY İ KURUN ARTIK TWRP YE ŞİMDİLİK İHTİYACINIZ KALMADI VE DLOAD DOSYASINI HER İHTİMALE KARŞI YENİDEN HARİCİ SD KARTA ATIN .ŞARJINIZI KONTROL EDİN.

SEVİNMEYİN DAHA BİTMEDİ İŞİN EN ZOR YANI BAŞLIYOR

-romtool box programını açın,root yetkisinİ verin ve önce root browser u kurun daha sonra App manager tıklayın ve bana sorarsanız ki ben öyle yaptım tüm gereksiz google programlarını(MÜZİK,GAZETE,KİTAP,DERGİ,HABERLER HAVA DURUMU HANGSOUT gibi) kullanmadıgınız her ne varsa silin,en altta ne kadar çince yazılı program varsa (TAMAMEN CİNCE OLANLARI KASTEDİYORUM)silin,huawenin app center dahil,ben bir tek huawei cloud u ve huawei kimligi,tabiki swype ve huawei ana sayfa kalacak,şekilde ,çin drive gibi ne varsa sildim,
    BURADA ANLAMADIGINIZ HİC BİR ŞEYİ SİLMEYİN
    -Temizlik yani silme işlemleri bitince teli açın kapatın veya yeniden başlatın,bu işlemler bitince ben "Sdmaid"programı ile temizlik yapıyorum birde Huaweinin telefon yöneticisi ile temizlik yapın,
    -google play den istediginiz ne varsa kurmadan önce yeniden rom toolbox programını açın ve "performance" bolumune geçin "build prop Editoru" tıklayın
    -"ro.product.locale.region" tıklatın ve "TR" olarak düzenleyin
    -"ro.product.locale.language"tıklatın ve "tr" olarak düzenleyin ve hemen teli yeniden başlatın.
    artık hava durumu,google maps,konum erişimi gerektiren programlar ile temaların çalışması gerekiyor,bende herşey çalışır durumda.

bunu deneyebilirsin.Gerçi şuan b708 ve 709 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 8 Şubat 2015; 22:33:26 >

yahu en basit iş twrp. Gözünde büyütme bu kadar. 1 2 yaptin mi alisirsin. Ben gözüm kapali yapiyorum artik. Sen yapmaya calis takildigin yerde yardimci oluruz sana

• http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/general/ascend-p6-b708-emui-3-0-international-t2991646
    Linkteki v3 olanı kurdum, kurun pişman olmazsiniz. Bide bi sorunum var bilen arkadaş yardim ederrse sevinirim.
    5664 mesaj atarken uyari çıktı ücret alınabilir yine de göndermek istiyormusunuz diye, hiç bir zaman gönderme seçeneğini seçtim yanlışlıkla ve şuan 5664 yada 2222 ye mesaj atamiyorum. Engeli nasil kaldirabilirim

Sağol hocam, ben 708 yükledim cihazıma :)

Root problem oldu şimdi açıkçası yapamadım. Şu Güç+ ses kısma tuşu vs. olabilir diye geldi aklıma. Kilidi açmak için. Hatırlatabilir misin mümkünse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

B635 'den EMUI 3.0'a terfi etmeden önce bir kaç şey sormak istiyorum.
    PC'lerde image (imaj) alma yöntemini uygulayıp bir image oluşturabiliyormuyuz Android üzerinde. (EMUI 3.0 beğenmeyip geri dönme ihtimaline karşı, tek tek uğraşmamak adına soruyorum)
    Şuanki B635 üzerinde telefondaki uygulamaları rehberi mesajları notları komple yedekleyip geri yükleyen EMUI 3.0 da sıkıntı çıkarmayacak bir program varmıdır ?
    EMUI 3.0 için hangi sürümü önerirsiniz ?

varmı tecrübelerini aktaracak ?
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.