Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1. sorundaki İmaj nedir bilmediğimden cevap veremiycem.
    2.Telefonun yedekleme özelliğini kullanırsın güncelledikten sonra de geri yüklersin.
    3. 708 sürümünü
  • Luxury L kullanıcısına yanıt
    Valla b709 da rootlu oluyordu otomatik. Ama 708 i bilmiyorum. Vroot la denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, b635 sürümü yüklü şu anda üzerine dload ile b 708 yükleyebilir miyim? root ile falan uğraşan biri değilim.
  • bir de, çin romunu kullanmanın sakıncaları nedir?
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Denedim lakin bana mısın demedi. Root olmayınca telefon da bir o kadar olmuyor. B708 şarj performansı çok iyi değil sanki. Teli arındırmak için de root şart sanki.
  • Benim tavsiyem B709 u twrp ile kur tertemiz çin uygulamları falan yok. Ama sen ısrarcısın twrp kurmamakta. Müdür B708 i kurmuştu. root olayını o daha iyi bilir
    arkadaşlar,bu telefon çıkalı yaklaşık 18 ay oldu,bırakın uluslararası yeni stock rom beklemeyi , custom rom yapanlar bile bu teli bıraktı,sadece çinde baidu rom kaldı,Huawei ise kendi ülkesine son olarak emui 3.0 ile yeni bir stock rom sundu.ben kişisel olarak lolipoplu bir sürüm bile beklemiyorum.
    yeni bir telefon almanın hayal oldugu bir gerçek düşününki ascend mate 7 bile 2gb ramlı olanı 1700 Tl ve tek çekim yada iki yıllık avea kontratı ile geldi.
    kısacası yeni tel alamıyorsanız ,bu telefondan da yeni bir şeyler beklemeyin artık ,bundan sonrası sizin elinizde bunuda TWRP olmadan yapamazsınız,
    xda verilen emui 3.0 romların tamamı twrp ile modifiye edilmiş ve twrp olmadan kuramıyacagınız romlar ,twrp olmadan nerede ise root bile olamıyorsunuz
    benimki sadece bir öneri ya B635 yada twrp li bir emui 3.0
    Sağolasın Üstad. B709 kurma konusunda beni iştahlandırdın diyelim :)

Müdür'den de yardım alarak bunu yapacağıma inandım artık.

Mümkünse şu iki konuda yardımcı olablirseniz bana sevinirim :)

1. Aptal adamın bile anlayabilceği bir TWRP yükleme anlatımı,
    2. B709'a dair bir kaynak/link vs.

Şimdiden teşekkürler.
  • Müdür Merhaba,

Söylediklerin konusunda fazlasıyla seninle hemfikirim. BU bağlamda da desteğine ihtiyacım var.

Arif arkadaşımızın da üst mesajda bahsettiği gibi, TWRP konusu ile çözmem gereken bir konu bu.

Ben B708 Yükledim dload ile. Lakin B709 daha anlamlı görünüyor.

1. Açık bir TWRP anlatımı var ise, körün göreceği, sağırın duyacağı tarzda bu konuda bir anlatım yardımı rica ediyorum senden :)
    2. Sağlam bir B709 kaynak veya link desteği.

Şİmdiden teşekkürler.
    bu sayfada en üstte (headspring kopyalamış )anlatımım zaten var ,ordaki yönergelere uyarsan sorunsuz kurabilirsin zaten PC ve telefon herşeyi kendi yapar biz sadece komutları doğru ve zamanında verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudur1998 -- 12 Şubat 2015; 13:24:32 >
    bu arada ben B709 kullanmıyorum aynı yöntemle B708 kurulu ama twrp kurarsan ,xda verileni istersen kurabilirsin
  • headspring kullanıcısına yanıt
    eyw sagolda bu iş bizi aşar galiba hazır telefnuda bozarız:) videolu bi anlatımı yokmu bunların ben bulamadım bayada baktım ama..
  • ysbysb Y kullanıcısına yanıt
    :) Yazının uzun olması gözünüzü korkuttu sanırım.Sandığınız gibi zor değil ki ben bu rom rot işlerinden hiç anlamazken artık belirli bir seviyede bilgi sahibi oldum.
    peki bu bölge gösterim engellendi olayı tam olarak nedir biliyomusun bu yüzden bir çok proğramı düzgün kullanamıyorum kısayolları falan.örn messenger daki sohbet balonunu bile kullanamıyosun bu gösterm engellendi olayı yuzunden..rom root olayını istememin tek sebebi bu çünki deli ediyo beni.
    Dün itibari ile telefonumu yeğenimin el koyması nedeniyle artık Huawei P6 kullanıcı değilim. Müdür1998 kullanıcı isimli arkadaşımız bu konularda bilgisi iyidir,mesajını gördüğünde linden gelen yardımı yapacağından eminim.
    peki kardeşim eyw sagol emekliye ayrılıyo gibi oldun:D
    Hiç sorma,benim telefona kafayı takmıştı,dün emeline ulaştı. :) Amca-dayı olmak ne kadar zor bişey yav :D
  • arkadaslar bu telefon sıfır internette bulamadık telefoncularda aramak lazım da temiz ikinci el tavsiye edermisiniz 1 yıldan sonra falan şarj süresinde düşme vs. performans kaybı varmı.
  • winger37 W kullanıcısına yanıt
    Sarj konusundan sikayetciyim ben bide oyunlarda cok hayal kirikligina ugrarsin. Onun disinda genel sistem internet performansi falan iyi. Alacagin kisi yogun kullanmamissa temizse vede sen oyun oynamam diyorsan alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Sarj konusundan sikayetciyim ben bide oyunlarda cok hayal kirikligina ugrarsin. Onun disinda genel sistem internet performansi falan iyi. Alacagin kisi yogun kullanmamissa temizse vede sen oyun oynamam diyorsan alabilirsin.

yok hocam suanda huawei g301 kullanıorum. telefonu 10-15 defa düsürdüm banamısın demedi. aldığım zaman param yokrtu 300 tlye almıştım ve oldukça işimi gördü ama şuan belkide düşürmeden kaynaklı arada donuyor kesiliyor bazen resetlemem gerekiyor arada çok ağırlaşıyor vs. artık değistir beni diyor sanırım:) oyüzden p6yı düsünüorum.

benim telefonu kullanma amacım oyun değil. hatta şöyle söyleyeyim hiç oyun oynamıyorum. öncelikle stabil olsun istiyorum. donmasın zırtpırt. telefon görüşmesi, internet, arada film izliyorum ve mail takibi vs. fotoğrafta şak diye çeksin istiyorum g301 bastıktan 2-3 sn sonra anca fotoyu çekiyor. ve hiç titretmemem gerekiyor. özetle

konuşma, film, internet, mail, fotoğraf için telefon arıyorum. günde yarım saat falan telefonla konusurum 3gyi açık tutarım mail vs. sabahtan ertesi sabahı bulayım yeterli benim için.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.