Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, telefonu kamerasındaki ufak bi arızasından dolayı servise göndermeye karar verdim,( çektiği fotolarda siyah çok kısa bi çizgi oluşuyor).
    Rom olarak 708 yüklü. 634 ü geri yüklüyeyim değil mi , nasıl yüklüyecem yardımcı olur musun, klasik yöntemle yani " appdate" dosyasını dload klasörünün içine atıp yerel güncelleme veya 3 tuş kombinasyonuyla yapsam olur mu ?
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    olmaz orjınal b706 yı dload şeklinde kur daha sonrahttp://forum.xda-developers.com/ascend-p6/general/how-to-downgrade-4-4-4-2-change-chinese-t2951566
    sitedeki birinci basamaktaki dosyayı indir dload şeklinde kur daha sonra b132i dload şeklinde kur sonra da istediğin romu kurabilirsin.elinde b132 ve 706 varsa yarım saate istediğin roma geçersin.Bende indirilmiş hazır bulunduğu için direk b708den geçiş yapmıştım.
  • teşekkürler çok işi varmış ama yapacam
    Fakat ne 706 ne de 132 elimde var. Linkleri biliyorsan paylaşır mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 28 Şubat 2015; 13:48:53 >

• çok teşekkürler kardeş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 28 Şubat 2015; 15:06:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihavend_Mucize

B709 v3 çıktı. (TWRP ile yükleyin)

https://mega.co.nz/#!cBVn2BQZ!7frUBZyL3icguWqhfFj0bnHJ791DPXQmSxclzB7WUmc

Teşekkürler bilgilendirme için. İndiriyorum %76 şuan
  • Herhangi bir romda 3G arama yapılabiliyormu?
  • giyotin6 kullanıcısına yanıt
    3G aramadan kastın görüntülü görüşmeyse hayır. Bunun harici tabiki hepsinde arama yapılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Orijinalden alıntı: Nihavend_Mucize

B709 v3 çıktı. (TWRP ile yükleyin)

https://mega.co.nz/#!cBVn2BQZ!7frUBZyL3icguWqhfFj0bnHJ791DPXQmSxclzB7WUmc

Teşekkürler bilgilendirme için. İndiriyorum %76 şuan

İndirmen bitmiştir. Kurdun mu nasıl beğendin mi ? önerir misin ?

• Cihazımda b708 yüklü b709 a geçmem için ne yapmam gerekir? normal twrp direk ile kursam olur mu?
  • mkaydi M kullanıcısına yanıt
    İneli çok oldu ama dün gece kurmaya fırsat buldum ancak
    Açıkcası pek bi fark görmedim. Bildirim cubugunda tüm simgeler açık olmuş. Fazlalık zaten o görünmeyenler o yüzden pek hoşuma gitmedi. Mesajlarda kisi isminin yaninda mesaj sayisi yaziyor o güzel olmuş. Bide boşta ram miktari daha iyi bunda. Sürekli 1000 mb üzeri. Digerinde 850 mb falandi genelde. Bide romla beraber youtube downlander(calismiyor), adway(reklam engeleme), set cpu, keep(not), music player uygulamalari yüklü geliyor. Dünden bugüne bunları gözlemledim.
    Edit:Boot ekranı değişmiş nexuslarinki gibi olmuş huawei logo su yok attık. Bide sistem biraz daha hızlı sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 6 Mart 2015; 0:09:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caeser C kullanıcısına yanıt
    Twrp yi yukledikten sonra diren kurabilirsiniz.

• Aradaslar temiz p6 var 2 hafta kullanildi. Garantili resmi urun. İsteyenler ozelden yazabilir

• teknosizm T kullanıcısına yanıt
    Fiyat pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Fiyat pm

Hocam senin pm kapali. Yazamadim o yüzden

• teknosizm T kullanıcısına yanıt
    Ben yazdim :)

• 709v3 te sistem bana daha yavaş geldi nedense. sürekli bi geç algılama var.başka birinde daha var mı bu sorun ?
  • SchultzKing S kullanıcısına yanıt
    Nasil yani gec algilama? Bana daha hizli geldi. Acaba Gelistirici Seceneklerinden Anismayon hizlarini 0.5x yaptiniz mi? Cunku sistemde cok fark oluyor bu ayari yapinca..

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    yani şöyle diyim , dün akşam romu telefona attığımda biraz ısınmıştı ve felaket bi kasma vardı.acaba hard reset atmadan yaptığım için olabilir mi? animasyon hızlarını da 0.5x yaptım şimdi.
  • SchultzKing S kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum belkide, ben full wipe yapip yükledim. Şuan durum nasıl?

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.