Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçişler daha hızlı oldu doğal olarak. eğer sorun yaşamaya edvam edersem bide öbür türlü yüklerim.
  • SchultzKing S kullanıcısına yanıt
    Oyle yapın. Bende şuan gayet stabil çalışıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teleservis esastan 5 para etmezmiş. Telefonun kamerasında ufak bi arıza var diye servise yolladım. Bunlar yazılım güncelleyerek geri yolladılar. Navigasyon vardı o da gitti 1 gb lık dosyayı yeniden indirdim arızayı da gidermemişler.
  • 709v3 yükledikten sonra root gitti. daha evvelden attığım gibi de atamıyorum kendi kendine reset atıyor telefon. var mıdır bi yolu ?
  • SchultzKing S kullanıcısına yanıt
    supersu.zip dosyasini indirip twrp ile flașlayabilirsiniz. bende vroot falan sorun cikardi bu sekilde sorunsuz yukledim..

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Batarya sorunu var diye yolladım anakart değişti deyip yolladilar.:)) ne alakaysa. Batarya sorunu devam ediyor tahminimce anakartta değişmemiş, çünkü anakart değişince imei de değişiyor diye biliyordum ama bunun imei aynı.

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    eyvallah halettim, teşekkürler.
    Merhaba,

Benim telefonda EMU 3.0 ve Rom B707 4.4.2 kurulu. Daha önce stock rom kullanırken DLNA simgesi vardı. Ancak şu an o simge görünmüyor ve DLNA ile bağlanmam gereken bir cihaz var.
    DLNA kısa yolunu yeniden eklemenin veya komut vb ille DLNA çalıştırmanın yolu var mıdır?

Bir de B707 yerine tavsiye edeceğiniz rom hangisi, B707 den eski sürümlere örn B512 en tehlikesiz geçme yöntemi olarak ne önerirsiniz?

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 10 Mart 2015; 21:12:07 >
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

P6 konusundaki deneyiminiz çerçevesinde sizden bir yardım talebim olacak.

Benim telefonda EMU 3.0 ve Rom B707 4.4.2 kurulu. Daha önce stock rom kullanırken DLNA simgesi vardı. Ancak şu an o simge görünmüyor ve DLNA ile bağlanmam gereken bir cihaz var.
    DLNA kısa yolunu yeniden eklemenin veya komut vb ille DLNA çalıştırmanın yolu var mıdır?

Bir de B707 yerine tavsiye edeceğiniz rom hangisi, B707 den eski sürümlere örn B512 en tehlikesiz geçme yöntemi olarak ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 10 Mart 2015; 21:07:45 >
  • Yukarıdaki mesajımı 2 kişinin dikkatine olarak göndermek istedim, 1 kişi daha ekle diyorum ama sadece ilk kişiyi ekliyor, ikinci ismi eklemiyor. Bu yüzden aynı mesajı 2 defa göndermek durumunda kaldım.

Forumdaki karışıklık ve kirlilik için özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 10 Mart 2015; 21:10:29 >
    http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/general/ascend-p6-b708-emui-3-0-international-t2991646
    dload olarak mı yuklenıyor. birde 3 tane link var v3 olan mı güncel yardım edermisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csb24

http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/general/ascend-p6-b708-emui-3-0-international-t2991646
    dload olarak mı yuklenıyor. birde 3 tane link var v3 olan mı güncel yardım edermisin.

yardım edebilecek olan varmı?
  • csb24 C kullanıcısına yanıt
    dload olarak evet.v3 guncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 10 Mart 2015; 22:30:42 >
  • saol. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csb24 -- 10 Mart 2015; 22:34:46 >
    Huawei güzel telefonda, servisi güncellememesi berbat. Bende 635 e güncelledim babama verdim. Ama yalan yok yine de çok sevdiğim telefon, kimseye de satmadım.
  • dasarum D kullanıcısına yanıt
    selam,
    ben dlna kullanmadığım için pek fazla hatırlamıyorum,belki B704,6,7,8,9 gibi emui 3.0 serilerindeki stock romlara bu ozelligi çalıştıran program yüklenmemiştir ,
    B512 yada diğer stock romlara geçmek için en garantili yol üç tuş kombinasyonudur yani stock romu dload olarak harici sd kartta yükle teli kapat ve üç tuş ile aç gerisini tel halleder ama eger twrp yada başka bir recovery varsa bunu yapamazsın
    bu nedenle önce varsa twrp yi kaldırmalısın,B635 de dlna varmı idi hatırlamıyorum kullananlar belki cevap yazar
  • Cevap için teşekkürler.

TWRP vb yok. Çok uğraşmama rağmen bu B707 roma root bile olmadı. Hep hata verdi. Şimdi B512 romu SD karta attım 3 tuş kombinasyon ile deneyeceğim. Haydi hayırlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

selam,
    ben dlna kullanmadığım için pek fazla hatırlamıyorum,belki B704,6,7,8,9 gibi emui 3.0 serilerindeki stock romlara bu ozelligi çalıştıran program yüklenmemiştir ,
    B512 yada diğer stock romlara geçmek için en garantili yol üç tuş kombinasyonudur yani stock romu dload olarak harici sd kartta yükle teli kapat ve üç tuş ile aç gerisini tel halleder ama eger twrp yada başka bir recovery varsa bunu yapamazsın
    bu nedenle önce varsa twrp yi kaldırmalısın,B635 de dlna varmı idi hatırlamıyorum kullananlar belki cevap yazar

B512 yi 3 tuş ile kurmadı. Hata verdi. Ben de yerine B508 kurdum. Fakat ekran Çince açıldı

Ayarlar menusunun ve telefon içinde dil değiştirme kısmının ekran görüntülerine acil ihtiyaç var. Yardımcı olabilir misiniz.

Teşekkürler.

• dasarum D kullanıcısına yanıt
    Emui 3.0 dayim . Ayarlar sondan altıncıya tikla acilan ekranda en usttekine tikla ve turkceyi sec. Sende biraz farkli olabilir belki. belki 5. falan olur deneyerek bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır halletim

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.