Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Talsuv61 in dedigi yöntemle gecebirsiniz. Garantiye mi yolliyacaksiniz neden b635 e geciyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talsuv61 ve ustad arife tesekkur ederim ilgilenip yonlerdiginiz icin aslinda tel arkadasa satma durumum var oda anlamiyo bu romlardan garantilik bi durum olursa sıkıntı cikmasin diye b635 donmek istiyorum telde de kararsizim aslinda p7 veya g7 dusunuyorum bazende satmasammi diye dusunuyorum kafam karisik

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    ustad b132 sılınmıs gozukuyor dosya yok
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    P6 hala ihtiyaclari karsilayan bir telefon ama iyi bi fiyata dsatiyorsan olabilir. Benim bu aralar borçlar var yoksa kardesime verip yeni bir tel almistim coktan. Bir süre daha p6 dayım yani.

B132 yi internette aratip alternatif linkler bulabilirsiniz..

https://mega.co.nz/#!5JkAzKpB!nFqfHIHfWo6EO4XPqjO3Gga6a3XWWnqqZxZDZpzAdWE farklı kaynak b132
  • Ustad b132 buldum ama dedigin gibi ilk once b706 yukledim oldu ama b132 kabul etmedi bi program daha var galiba. İndirim dedim bos cikti niye yukleyemedim

• İlk once b706 dload sonra b132 dlod seklinde degilmi baska bi tane dahami rom yuklemem gerekiyodu

132den evvel başka rom yüklemelisin. Orda linki var ondan sonra 132.Yüklediğin dloadları ı silmeyi de unutma.

üsttad o sayfa bulunamadı dıyor b132 tamam b706 tamam ama dıgerı yok sayfa bulunamadı dıyor o romun baska lınkı varsa paylasırmısın veya romun ısmını yazarmısın baska yerde arıyım
    Bana franky88 yardımcı olmuştu da yapmıştım.Pcye bakarım o dosya hala duruyorsa nete yüklerim ama sanmıyorum dursun.
    sagolasın zorda olsa hallettım senın verdıgın lınk bostu bende mouse kopyala yapıp google arattırdım buldum dondun sonunda b 635
  • Arayüzü ve tasarımı iyiymiş.
  • merhaba arkadaşlar telefonumda şuan b706 kurulu uzun zamandır değiştirmedim rootsuz hangı yenı surumu yukleyebılırım ? b708-9 dan bahsetmıssınız bunları dırek dload dosyasına atıp guncelleyebılıyor muyuz b706dan ?
  • arkadaslar tekrardan b708 dondum super bence ama kılıt ekranına ve ana ekrana ayrı resımler konmuyor bıde bloom tema ındırdım temalardan uygyladım uygulamaya tekrar ılk halıne gerı donuyu baska tema kabul etmıyo neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza lacar

arkadaslar tekrardan b708 dondum super bence ama kılıt ekranına ve ana ekrana ayrı resımler konmuyor bıde bloom tema ındırdım temalardan uygyladım uygulamaya tekrar ılk halıne gerı donuyu baska tema kabul etmıyo neden acaba?

aynı dertten muzdaribim, b708 v3 kurdum dload yöntemi ile, temalar değişmiyor. Bildirim paneline alışmak da zor gelecek. EMUI 3.0'a alışamayacakmışımda b635'e dönecekmişim gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrYAGIZ -- 4 Nisan 2015; 7:37:43 >
  • nasıl tema degişmiyor anlamadım onuda gectım ınternetten ındırdıgım temayıda kabul etmıyo yoksa ben cok begendım romu bıde ılgınc bı yan da p7 ye emuı 3.0 turkıye surumu nısan bıtmeden gelıcekmıs p6 nasıl gelmıyo oda ayrı ılgınclık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 4 Nisan 2015; 15:35:54 >
  • mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    forumda dolasırken sorunu cozdum tema olayını b708 yukledıgımız zaman default magazıne temasıyla acılıyor bu tema yuzunden ekran resmı ve duvar kagıdı resmı aynı oluyo temalardan taste yı secın uygulandıktan sonra kılıt ekran resmı ve duvar kagıdı degısımı ıkon degısımı gıbı ozellestır bolumunden degısırebılıyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 4 Nisan 2015; 16:34:45 >
  • Temalarda magazine gibi bir tema vardı.Önce o temayı uygulama gibi bir şey yapıldığında istediğiniz resmi seçebiliyordunuz.Daha açık bilgi konu içinde vardı
  • Arkadaşlar rootla mutla uğraşmadan tıpkı huaweinin verdiği güncellemeler gibi hafıza kartında telefonu güncelleştirebilir miyiz?
    Birde öyla bir imkanımız varsa önerdiğiniz rom var mı?
    teşekkürler
  • d.yigit D kullanıcısına yanıt
    B708 in öyle bi sürümü mevcut.. Linkler onceki mesajlarda verilmisti yada forum xda ya bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.