Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç gün boş vaktim vardı. Bu DLNA daha doğrusu screen mirroring sorunumu halletmek için en son bu romu yükledim. B708_Repack_NeoArnet.V3

Rom gayet iyi, ancak screen mirrroing (sm) hala yok. SM için play store da çeşitli uygulamalar var ancak root istiyor. Bu güne kadar hep PC tarafındaki uygulamalarla root yapabiliyordum. Ancak Kitkat sonrası TWRP gerekiyor.

Sorunum, TWRP ile ilgili onlarca video izleyip konluarı okumama rağmen nasıl kurulacağını bir türlü anlayamadım.

1. openrecovery-twrp-2.8.1.0.img dosyasını indirdim.
    2. Android SDK kurup 2 modulu yükledim. Ancak ADB klasörü kurulmadı. Bu yüzden telefonu bağlayınca ADB driverları yüklemiyor sanırım ve TWRP kuramıyorum.
    3- Ayrıca çok net anlamadığım bir konu da cmd komutunu hangi klasörde iken çalıştırmalıyım?

P6 root rom Kitkat konularındaki TWRP ile ilgili tüm topicleri hatmettim, XDA forumdaki Kitkat için TWRP konularını okudum ama hiç kimse böyle bir sorun yaşamamış sanırım.

Rica etsem, telefonu ROOT etmem için çok basit ve açık anlatımla (idiot proof veya step by step) neleri, nasıl yapmam gerektiğini yazar mısınız

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 15 Mart 2015; 11:09:43 >

• dasarum D kullanıcısına yanıt
    ilk önce telefonuna hisuite uygulamasını kur .
    geliştirici şeçeneklerinden hata ayıklama modunu aktif hale getir
    sonra telefonunun ekran açık kalma süresini iki dakika olarak ayarla
    telefonun ekranını kilitlemeden usb kablosu ile bilgisayar bağla
    sonra da telefonu mtp yöntemini seç .
    seçtikten sonra telefonuna bak bu bilgisayarın bağlanmasına izin ver gibi bir kutucuk çıkacak onu seç ve tamam de.
    sonrahttp://forum.donanimhaber.com/m_88888674/mpage_54/tm.htm bu sayfadaki en üsteki p6 toolkiti indir bilgisayarına ve o program ile twrp yi kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 15 Mart 2015; 22:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franky88

ilk önce telefonuna hisuite uygulamasını kur .
    geliştirici şeçeneklerinden hata ayıklama modunu aktif hale getir
    sonra telefonunun ekran açık kalma süresini iki dakika olarak ayarla
    telefonun ekranını kilitlemeden usb kablosu ile bilgisayar bağla
    sonra da telefonu mtp yöntemini seç .
    seçtikten sonra telefonuna bak bu bilgisayarın bağlanmasına izin ver gibi bir kutucuk çıkacak onu seç ve tamam de.
    sonrahttp://forum.donanimhaber.com/m_88888674/mpage_54/tm.htm bu sayfadaki en üsteki p6 toolkiti indir bilgisayarına ve o program ile twrp yi kur.

Detaylı açıklama için teşekkürler.

Yalnız daha ilk adımda takıldım, ne playstore ne de internette telefon için hisuite uygulamasını bulamadım. Dolayısı ile telefonuma kuramadım. Ancak bilgisayarda (Win 8.1 64Bit) Hisuite kurulu. Bu yeterli mi, değilse telefona nasıl kurabilirim?

• dasarum D kullanıcısına yanıt
    bilgisayar kurduğun hisuite programını aç telefonu usb ile bağla mtp yoluyla çalıştır o telefona kendi kuracak zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 16 Mart 2015; 19:21:33 >
  • Dediğin şekilde olmadı. Muhtemelen, benim B708 romu görmedi, ama sonunda adb reboot recovery komutunu çalıştırabildim.

Şimdiye kadar adb reboot recovery komutu çalışmıyordu, çünkü adb klasörü ve dosyalarını C:\android-sdk\android-sdk-windows klasörü içinde bulamıyordu.

Ancak aşağıdaki açıklamada "platform-tools" isimli klasörde komut çalıştırması gerektiği belirtiliyor. Bu klasörü aratınca benim bilgisayarda C:\Users\dasarum\AppData\Local\Android\sdk yolu içinde buldum.

Sonrasında komut çalıştı, TWRP açıldı ve root işlemin yaptım.

Benim gibi bu komutla başı dertte olanlara da faydası olur umarım.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In this step, you’d need to go into the /platform-tools folder on your computer (it’s a sub-folder inside your Android SDK). There, you press Shift and right click with the mouse, then select “Open Command Windows here”

In the window that opens, you type the following:
    adb reboot recovery

•  Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu
  • Emuı 3.0 verseydiler bari ben ona da razıydım. Zaten telefonu babama verdim, P6 çok sevdiğim telefon olsa da güncelleme vermemelerinden dolayı soğumuştum.
  • Yukarıdaki cevabı gördükten sonra, dload ile b708 î doğrudan b635 üzerine kurdum. Herhangibir ekstra işleme gerek duymadım.

Yapılması gereken bir kaç şey var,
    # Google contacts çalışmıyor o yüzden kişilerinizi v card olarak sd ye yedekleyin,
    # Silebildiğiniz, anlayamadığınız tüm uygulamarı simgeyi basılı tutarak silip silinemeyeceğini konrol edin
    # Huawei app center dan google play store indirin ve telefonu yeniden başlatın, play store çalışacaktır, ihtiyacınız olan programları ordan.
    # Çin uygulamalarının arka planda çalışmasını vede internet erişimini kısıtlayın,
    # Sürekli konum bulunamadı hatası almamak için hava durumu programında geçerli konum seçeneğini kaldırın

Tüm bunlardan sonra P6 nizi EMUİ 3 ile sorunsuzca kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSMMER O kullanıcısına yanıt
    huaweı cın sıtesındenmı ındırdınız yoksa xda olan sıtedenmı?
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    Emui nin kendi sitesinden

• OSMMER O kullanıcısına yanıt
    rıca etsem lınkı paylasırmısın
    http://www.emui.com/nsp/geturl.php?path=P6-U06_EMUI3.0_Android4.4_V100R001C17B708.zip&rid=935

• iKroll kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, linkler expire olmus. Yeni linkleri post edebilirmisin..
    Kolay gelsin.

• suatozt S kullanıcısına yanıt
    Hocam ekrandaki acil durum çağrısı yazısını kaldırmaya çözüm bulabildiniz mi ?
  • unifiedquarks U kullanıcısına yanıt
    He is dead.

• Bizim cihazda miracast destei var mıydı?
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    üstad yardım b708 yukledım dload seklınde cın guncelleme ama tekrar acıl olarak b635 donmem gerekıyor galıba bıraz uzun ıs ama vercegın talımat ve lınklerle halledıcegımı dusunuyourm b608 denedım yuklemedı b634 olmadı b635 de olmadı nelerı hangı sırayla yuklemelıyım bıde lınkler varsa elınde cok sevınırım
  • arkadaşlar ana ekranda nasıl klasör oluşturuyorduk anlatabilir misiniz acaba ?
  • mkaydi M kullanıcısına yanıt
    bir ikonu başka bir ikonun üstüne sürükleyerek klasör oluşturuyorsun
    orjınal b706 yı dload şeklinde kur daha sonrahttp://forum.xda-develo...change-chinese-t2951566
    sitedeki birinci basamaktaki dosyayı indir dload şeklinde kur daha sonra b132i dload şeklinde kur sonra da istediğin romu kurabilirsin.elinde b132 ve 706 varsa yarım saate istediğin roma geçersin.Bende indirilmiş hazır bulunduğu için direk b708den geçiş yapmıştım.

http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=42

açılan sayfanın altına bakın 706 ı burdan indirin.

706dan sonraki dosyayı buradan indirinhttps://mega.co.nz/#!ZY...IsdbVPijks7r1Mtk46KGrmE

132 yi buradan indirinhttps://mega.co.nz/#!5J...Gga6a3XWWnqqZxZDZpzAdWE

franky88 nikli arkadaşın cevabıydı.

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.