Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    buda şak diye cekmiyor ama hizli yani. 1 sn yakin bekletme oluyor. pek hissetmiyon. ve kamerasida guzel gercekten. Beni ilk aldigim zaman goturuyordu 1 gün ama şimdi yarim gun gitmiyor. O aldigin tele bagli. ama garanti olursa sikinti olmaz degisirler bataryayi. ve kasma falanda yasamazsin icin rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba konuya biraz yabancıyim ama elime p6 geçti s3 mini ile Takas edecegiz KitKat yazılımını yüklemek istiyorum ama indirme yarıda kesiliyor konunun tamamını okuyamadim kısaca bunu nasıl indirebilirim yada yüklemem gerekiyordu stabil çalışıyormu yoksa başka roomlar mi kurmam lazim biri özet geçerse sevinirim daha sonra gerekirse detaylı okurum konuyu ilgili kısımlarini

• ynsdrn kullanıcısına yanıt
    kitkatı nerden indiriyorsunuz ki ? p6 nın üzerinde hangi sürüm var bir de ? wifi den bağlandığınızda kendisi yeni sürüm var diye güncelleme uyarısı verir zaten en kötü ihtimal direk telefon üzerinden güncelleme yaparsınız .
  • telefonun üzerinde 4.2.2 android sürümü var şuan tamirde telefon sim kart yeri takılacak o yüzden şimdiden indireyim gelince direk yüklerim diye düşünmüştüm telefona olmadı gelice cihaz üzerinden yaparım artık
    ilk sayfada b634 sürümü var onu indir o zaman.sonra üzerine bir 40 mb güncelleme yaparak b635 e geçersin.
  • tesekkür ederim hocam
  • günaydın,
    uzun uzun düşünüp internette araştırdım ve mate7 ile kıyaslayıp arasında bir süre kararsız kaldıktan sonra en sonunda lolipop güncellemesi alacağına kesin gözü ile baktığım note 4 almaya karar verdim ve dün cihazı aldım ,en iyi teklifi avea yaptı ve numaramıda taşıdım (turkcell 115+45,vodafone 100+70,avea 115+25),ancak henüz gözden çıkarmaya kıyamadığım için p6 halen duruyor
    huawei güncelleme konusunda bizi biraz boğmadı desem yalan ama emui 3.0 a hayranlığım kolay kolay geçmez
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam :) Note 4 samsung dan alacagım tek telefon açıkçası. iyi bir seçim yapmışsınız. Mate 7 fiyat konusunda hayal kirikligina ugratti beni yoksa bende alacaktım Şu an aklımda lenova vibe z2 pro var.

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sagolasın mate 7 için 70+25 teklif ettiler tek sıkıntım lolipop alacak olsa bile (belli değil)tarihin belirsiz olması idi.samsung benide çok düşündürdü inan halen acaba diyorum ama istediğim hiç bir telefon maalesefki ülkemize gelmedi
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    En iyisini yaptınız bence. Aynen cok güzel markalar var keske gelseler ama kısa vadede gelmesi pek olası gözükmüyor. Samsung telefonlarini sevmem ama dedigim gibi note 4 olmuş gercekten. Sarjı olsun wifi cekim gücü ekranı. Hepsi on numara. Bide yazılım destegide iyi. Ve on numara servisi var. Türkiyenin her yerinde. Sırf bu teleservis yüzünden huawei alacaksam 2 kere düşünmek zorunda kalıyorum.

• merhaba arkadaşlar telefon elime yeni geçti 4.2.2 de android yazılımı birtürlü güncelleme cıkmıyor telefondan neden acaba indirip yükleyeyim dedim oda yarıda kesiliyor inmiyor ve ayrıca real racing oyununu kurdum ama acılmasıyla oyundan atması bi oluyor bu telefonu nasıl güncellerim yardımcı olabilirmisiniz acaba
    İlk sayfada B634 linki vardı. Onu indirip icindeki update dosyasini hafiza kartinda dload isimli klasör oluşturup icine atip ayarlar yerel güncellemeden yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 25 Şubat 2015; 0:55:23 >
  • teşekkür ederim hocam
    708 den 634 e bu yöntemle de dönülüyor değil mi yada 3 tuş
    kombinasyonuyla

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Denemedim hic b708 kurmadım zaten.B709 dayım şuan ben. Twrp ile gectim.

• Belki yeri değil ama P6 nın sim kart yuvası bozuldu. Yetkili servis 250 TL istedi. İzmir içi sim slotu değiştiren bir yer bilen varmıdır?
  • Cihazda B708 kullanıyorum, sürekli veri bağlantısı kopması ve sıfırlanması yaşıyorum, bilmediğim farklı bir ayar mı var yada bir rom sorunu mu anlamadım, bilgisi olan var mı?

• caeser C kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum şuan B709 dayım sorun yok..

Hocam b709 geçsem veri ve uygulama kaybı yaşarmıyım? direk geçebilir miyim ?
  • B709 v3 çıktı. (TWRP ile yükleyin)

https://mega.co.nz/#!cBVn2BQZ!7frUBZyL3icguWqhfFj0bnHJ791DPXQmSxclzB7WUmc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 28 Şubat 2015; 0:28:55 >
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.