Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim telefon açılış ekranında bekliyo ... twrp yüklenmiyo. Komutları yazdığımda not found device yazıyo ... derdime bir çaareeeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlh.yvz.29

benim telefon açılış ekranında bekliyo ... twrp yüklenmiyo. Komutları yazdığımda not found device yazıyo ... derdime bir çaareeeee
    arkadaşlar, abiler merhaba
    benim p6 kendine kendine reset atıyor açılıyor tekrar aynı işlem nadiren yarım saat 1-2 saat kullanabiliyorum ama genelde açılıyor sonra tekrar reset atıyor kendine.
    servise göndermeyi düşünüyorum 11.ayda garantisi doluyor b708 yüklü şuan rom olarak romdan dolayı sıkıntı çıkarır mı servis ?
    göndermeden önce neler yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz ?
  • mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    orjinal roma dön servise gönder,aynı sorun bendede vardı anakart değişti hemde garnti bitmesine 10 gün vardı
  • volki57 V kullanıcısına yanıt
    B708 den b635e nasıl downgrade yapabilirim ?

birde benim sorun açma-kapama tuşunda sanırım ben hep kutudan cıkan silikon kılıfla kullandım telefonu sanırım açma-kapama tuşuna zarar verdi takılı kalıyor genelde bunu garanti karşılar mı acaba ayrıca telefonun sarj konusuda çok kötü oldu bunları şikayet olarak bildirsem gerekeni yaparlarmı yoksa geçiştirirlermi servis nasıl acaba ?
    635 kuracağını 59. sayfada forza lacar anlatmış bi bak istersen..şarj konusunda bişey yapcaklarını zanettenmiyorum..power tuşu garanti kapsamında değişmesi gerekir bence...
  • forum aynı benim telefon gibi ölmüş ölmüş :))

• Pek kimse uğramaz oldu

Orjinal ROM'a dönüş paylaşılmıştı ilk mesajda bu işlemleri uygulayıp gönderirseniz sıkıntı çıkmaz.
  • Arkadaşlar cm 11 kit kat yüklü b709 a nasıl dönerim twrp kurulu

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

İneli çok oldu ama dün gece kurmaya fırsat buldum ancak
    Açıkcası pek bi fark görmedim. Bildirim cubugunda tüm simgeler açık olmuş. Fazlalık zaten o görünmeyenler o yüzden pek hoşuma gitmedi. Mesajlarda kisi isminin yaninda mesaj sayisi yaziyor o güzel olmuş. Bide boşta ram miktari daha iyi bunda. Sürekli 1000 mb üzeri. Digerinde 850 mb falandi genelde. Bide romla beraber youtube downlander(calismiyor), adway(reklam engeleme), set cpu, keep(not), music player uygulamalari yüklü geliyor. Dünden bugüne bunları gözlemledim.
    Edit:Boot ekranı değişmiş nexuslarinki gibi olmuş huawei logo su yok attık. Bide sistem biraz daha hızlı sanki..

dostum kolay gelsin.
    telefonu çoktandır hanım kullanıyordu en son cm11 kurmuştum twrp ile.
    b709 u kurmak için direk zipi sd karta atıp twrp ile kurabilirim dimi

• shareware_cun kullanıcısına yanıt
    Telefonu satalı çok oldu. Şuan romlar ne durumda bilmiyorum. Ama kullandığım en stabil rom b709 du o zamanlar. Twrp den direk kurabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefonu satalı çok oldu. Şuan romlar ne durumda bilmiyorum. Ama kullandığım en stabil rom b709 du o zamanlar. Twrp den direk kurabilirsiniz.

Teşekkürler bilgilendirme için. Sd karta b709 zipini attım twrp ile full wipe yaptım yükledim.yüklerken biraz bekliyor sakin olun her şey yolunda. Yükleme bitrikten sonrada açılması uzun sürüyor relax olun. Yanlız google playi app centerdan yükleyin kurulu gelmiyor. Bide ayarlardan diğer kaynaklardan uygulama yüklemeye izin verip yeniden başlatın yoksa playdan bir şey indiremezsiniz hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shareware_cun

quote:

Teşekkürler bilgilendirme için. Sd karta b709 zipini attım twrp ile full wipe yaptım yükledim.yüklerken biraz bekliyor sakin olun her şey yolunda. Yükleme bitrikten sonrada açılması uzun sürüyor relax olun. Yanlız google playi app centerdan yükleyin kurulu gelmiyor. Bide ayarlardan diğer kaynaklardan uygulama yüklemeye izin verip yeniden başlatın yoksa playdan bir şey indiremezsiniz hata veriyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bizim telefon için cm11 var da cm12 çıktımı bilen varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaydi

quote:

Orijinalden alıntı: Nihavend_Mucize

pil: bu satıcıdan. arka kapak bu satıcıdan

Kapak zaten kolay çıkıyor, bu videoyu izle Lakin batarya yapışık tabana (eğerki elin yatkın değilse hiç bulaşma) uyarayım.Ayrıca yeni bataryayı düzgün takmazsan yerine kapak açık kalıyor.Ben uğraştım biraz.Yaşadığım yerde esnaf Huawei deyince parçası yok deyip kavuyor dükkandan.İstanbul'a göndermekte zor.

Ben bataryayı 2-3 haftadan beri kullanıyorum, eskiden %5 vs. aniden kapanırdı, şu an performansı iyi 2 günü rahat çıkarıyor.Ama B513'e döndüm, B709'dan.Kapak zaten orjinaliyle birebir aynı.

Birde hoparlör satın aldım, ses kötü çıkıyordu, taktım şu an sorun yok.

neden B709 dan B513 e döndün acaba ?
    bende B635 yüklü. hangi romu önerirsin ?
    bataryayı değiştireceğin için mi arka kapak aldın ?

cevapların için teşekkür ederim şimdiden.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba. Daha önceden de belirttiğim gibi telefonumun ekranı ve kasa kırıktı. Batarya da çabuk bitiyordu. Servise götürdüm ve 1 hafta sonra geri aldım. Ekran, kasa ve batarya değiştirilmiş. Hepsine 280 TL aldılar. Servisten önce B708 ROM'unu kullanıyordum. Yine aynı ROM'u kurdum ama yine çabuk bitiyor gibi geldi bana. Tabi eski baratya gibi değil. B709 ROM'unu kuramadım çünkü bilgisayarım indirdiğim TWRP ISO dosyalarını açmıyor. Win 10'dan kaynaklandığını düşünüyorum. Acaba biri benim yerime WinRar olarak upload edebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşda p6 var. Last empire war z oynar devamli.Telefonu fabrika ayarlarına döndürmüş. Şimdi oyunu yüklemek istediğinde cihazınızla uyumlu değildir hatası veriyor. Nedeni ne olabilir. Cihaz orjinal 4.4 2 de

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaşda p6 var. Last empire war z oynar devamli.Telefonu fabrika ayarlarına döndürmüş. Şimdi oyunu yüklemek istediğinde cihazınızla uyumlu değildir hatası veriyor. Nedeni ne olabilir. Cihaz orjinal 4.4 2 de
    arkadaşlar uzun zamandir girmiyorum foruma yeni gördüm mesajlarınızı.. neler yaptınız telefonlarınıza bilmiyorum.. ama anladığım kadarıyla bazı sorunlar yaşayan arkadaşlar olmuş..
    şimdi kısaca şunu söylemek istiyorum..
    alttaki linkde ascend p6 icin son surum b709 romunu veriyorum xda dan alıntıdır..

https://cloud.mail.ru/public/CYEo/JP7Xi4GAq

bunu bilgisayara indirin..

sonra hafıza kartında bulması kolay olması için ana klasörlerden birinin icine atın..

son olarak telefonunuza twrp kurun ve 709 kurulumu için hazır hale getirin..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2534420 --- bu da xda daki twrp nin linki..

arkadaşlar bakın bu rom ve twrp olayi kafanızı karıştırıyor..
    bu ikisi birbirinden ayrı konular.. twrp yeni romu kurabilmeniz icin gereken ilk açılışdaki arayüz yazılımıdır.. hani bilgisayarlara format atmak için önce biosa girer ayar yaparız ya cd romdan yada usb den çalışması için.. aynen onun gibidir işte twrp bilgisayarlardaki bios ekranı görevini görür.. indirdiğiniz rom ise kuracağınız windows cd sine benzer..
    twrp ascend p6 lardaki bios ekranına oranla daha gelişmiş ve rootlu kurulum yapmanıza yarar bu yüzden twrp öneriyoruz.. twrp olmadan rootlu bir kurulum yapmak her zaman sıkıntılı olacaktır..

twrp nin nasıl kurulacağına ilişkin yazılar forumda anlatılmış kafa karıştırmamak için o konuya girmiyorum..

twrp kurulumunu tamamladıkdan sonra telefonu üçlü tuş kombinasyonu kullanarak açıyoruz hani ses açma - kısma ve güç düğmesi yani..
    telefon twrp de açıldıkdan sonra önce bi format atıyoruz..
    Bakın burası önemli.. format atmadanda b709 romunu kurabilirsiniz ama işte ölümcül hatayı burda yaparsınız..
    p6 lardaki jellybeen yazılımı ile burda anlattığımız b709 romları birbirinden çok çok farklı yazılımlardır arkadaşlar.. hani xp nin üzerine w7 kurmaya benzemez.. bunu yaparsanız telefon kafayı yer.. açılmaz.. açılsada kasar.. çöker.. reset atar.. takılır.. cevap vermeyi durdurur.. her türden hata mesajı alırsınız..

özellikle söylüyorum b709 romu başlı başına jelly den ayrıca kurulan bir rom dur.. ve stabil çalışmaıs için önce telefonun formatlanması ve tertemiz kurulum yapılması gerekmektedir..

kurulum esnasında telefonunuz sizi biraz bekletebilir.. kurulum uzun sürebilir.. kilitlendi galiba diyebilirsiniz.. sabırlı olun.. kurulum esnasında telefona reset atmaya çalışmayın.. ama bu bekleme süresi tabikide 1 saat olmaz.. ama 3-5 dakikalık bekleme süreleri normaldir..

kurulumu beceremezseniz bile paniğe kapılmayın..
    eğer twrp kurdu iseniz.. olmadı başka rom yüklersiniz..
    olmadı orjinal rom indirirsiniz..

bu işler biraz sıkıntılıdır onca para verip telefonu bozduğunuz hissine kapılmanıza sebep olabilir ama gerçek öyle değil arkadaşlar.. tek yapmanız gereken kurulumlar sırasında sabırlı olmanız..

önce şu üç konuyu kavrayın ve kuruluma başlayın..
    1- twrp bir kurulum yazılımıdır ve rootlu romları yüklemenizi sağlar.. bilgisayarlardaki bios ekranı gibi çalışır ve görev yapar..

2- orjinal rom ve stock romlar telefonun asıl yazılımıdır ve telefon açılınca bu yazılımları kullanırsınız.. orjinal rom lar huaweinin verdiği yazılımlardır.. stock romlar ise yazılımcıların modifiye ettiği yazılımlardır.. orjinal romlardan daha stabil ve konfor sağlayan romlar bulunur..

3- dalwic telefonunuzun donanım ve sürücü bilgilerinin bulunduğu ayrı bir kısımdır ve bununla hiç bir zaman işiniz olmayacak bu konuya hiç girmeyin ki burası mayın tarlası gibidir.. dalvic de yapacağınız en ufak bi hata telefonunuzun bir donanımın yada hatta telefonun komple kendisinin çalışmamasına sebep olabilir.. ama bu durumda bile telefonum çöpe gitti galiba gibi hissiyata bürünüp panik yapmayın telefonu parçalamadığınız sürece kolay kolay brick durumu oluşturamazsınız.. ama yinede özellikle söylüyorum dalvic den uzak durun.. twrp dalvic dede müdehaleler yapabiliyor sanırım.. gerçi uzun zamandır kurcalamadım tam hatırlamıyorum ama işte dalvic den uzak durun konunun özü bu.. :))

• shareware_cun kullanıcısına yanıt
    hayır kuramazsın..
    kurulabilir belki ama kurma...
    cm11 ve 709 fark modifiye edilmis romlar..

bakın defalarca söyledim gene söylüyorum..

Bu yazılımlar belli bir taban üzerine inşaa edilen yazılımlar deildir..

Hani xp den vistaya geçeyim.. ordan w7 ye ziplayayım.. bakarsın w8 yükleriz.. yok öyle bişey..
    android yazılımları farklı bi felsefeyle çalışır.. en garantili olanı en temiz yüklemeyi yapmaktır """ÖNCE FORMAT ATINNNNN...."""

Üst üste kurduğunuz romların çakışmalara sebep olması durumunda ilk o yaşayacağınız sıkıntı bataryanın iflas etmesidir.. ve arkasından kıyamet gelir.. yapmayın...!!

ORJİNAL ROM KURARKEN BİLE EN SAĞLIKLI OLAN DAVRANIŞ ÖNCE FORMAT ATMAKDIR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: regsaver

hayır kuramazsın..

Hani xp den vistaya geçeyim.. ordan w7 ye ziplayayım.. bakarsın w8 yükleriz.. yok öyle bişey..
    android yazılımları farklı bi felsefeyle çalışır.. en garantili olanı en temiz yüklemeyi yapmaktır """ÖNCE FORMAT ATINNNNN...."""

Üst üste kurduğunuz romların çakışmalara sebep olması durumunda ilk o yaşayacağınız sıkıntı bataryanın iflas etmesidir.. ve arkasından kıyamet gelir.. yapmayın...!!

Bilgilendirme için teşekkürler.
    Ben cm 11 i kurup kullandım stock romdan daha hızlıydı o yüzden sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: shareware_cun

quote:

Orijinalden alıntı: regsaver

hayır kuramazsın..

Bilgilendirme için teşekkürler.
    Ben cm 11 i kurup kullandım stock romdan daha hızlıydı o yüzden sordum

Alıntıları Göster
    HUAWEİ P6 -U06 TELEFONUMUN REHBERİ YOK OLUYOR BEMBEYEAZ BİR SAYFA KALIYOR SADECE BAZEN ARAMA KAYDI, KİŞİLER VE SIK KULLANILANLAR HEP BİRLİKTE KAYBOLUYOR.
    YENİDEN BAŞLATMADAN DA GELMİYOR. TELEFONUN BÜTÜN ÖZELLİKLERİ SÜPER ÇALIŞTIĞI HALDE TEK SORUNUM KİŞİLERİN GÖZÜKMEMESİ. ÇOK ACİL BİR ARAMA YAPACAĞIM REHBER YOK BU KONUDA NE YAPABİLİRİM. FORMAT ÇÖZÜM OLMUYOR. BÜTÜN GÜNCELLEMELER YAPILDI SON SÜRÜMÜ KULLANIYORUM. B635 TÜRKİYE ROMUNU KULLANIYORUM. BU KONUDA YARDIMINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER İYİ ÇALIŞMALAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeryil

HUAWEİ P6 -U06 TELEFONUMUN REHBERİ YOK OLUYOR BEMBEYEAZ BİR SAYFA KALIYOR SADECE BAZEN ARAMA KAYDI, KİŞİLER VE SIK KULLANILANLAR HEP BİRLİKTE KAYBOLUYOR.
    YENİDEN BAŞLATMADAN DA GELMİYOR. TELEFONUN BÜTÜN ÖZELLİKLERİ SÜPER ÇALIŞTIĞI HALDE TEK SORUNUM KİŞİLERİN GÖZÜKMEMESİ. ÇOK ACİL BİR ARAMA YAPACAĞIM REHBER YOK BU KONUDA NE YAPABİLİRİM. FORMAT ÇÖZÜM OLMUYOR. BÜTÜN GÜNCELLEMELER YAPILDI SON SÜRÜMÜ KULLANIYORUM. B635 TÜRKİYE ROMUNU KULLANIYORUM. BU KONUDA YARDIMINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER İYİ ÇALIŞMALAR.

Güncel +
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.