Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

Gördüğüm kadarıyla yok, zaten size ışık hızında çalışan Miui versiyonu bıraktım bu yüzden idare edin ;)

üstat eline koluna sağlık zaten rom olsun teknik konuda olsun yapmadığın kalmadı.sırf mesajlarını okumak için giriyorum foruma çoğu zaman.
  • Evet çözümü buldum ; Telefonda "İndirmeler" uygulamasına girin ayar kısmından "Mobil veri indirme limiti"ni yükseltirseniz artık Play Store'da o can sıkıcı uyarıyı almazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Evet çözümü buldum ; Telefonda "İndirmeler" uygulamasına girin ayar kısmından "Mobil veri indirme limiti"ni yükseltirseniz artık Play Store'da o can sıkıcı uyarıyı almazsınız.

Çok teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam süper oldu bu işte acaip uyuz oluyordum bu işe.
    Keşke Huawei konusunda senden bir ikinci daha olsaydı be.Bıraktın Huawei desteğini tüm konular öksüz kaldı.

Üstat miui türkiyede gördüm jiayu g5'e süper ve güncel miui yapmışsın bizede hazırlasan artık diyorum :(

• engincaglayan E kullanıcısına yanıt
    İnanın araştırıyorum fakat henüz buradakinden daha güncel P6 MIUI sürümü bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • v6 4.4.01 sürümünü denediniz mihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2704905
    hangisi daha guncel v6 sürümü mü burada ki mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 2 Temmuz 2014; 20:06:34 >
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    V6 daha geliştirme aşamasında.

• telefona yuklemeye calısıyorum ama acılmıyor. MI logosunda kalıyor.
    buradakı v5 yukledım google appsler sorun cıkarttı. framework yukleyemedı ıcın rehberı senktronıze vs edemedım
    Valla bilemiyorum ben defalarca yükledim bir sıkıntı yaşamadım.şimdi b510'a geçtim.

Arkadaşımızında dediği gibi V6 henüz geliştirme aşamasında ve bug'lardan dolayı şu haliyle pek kullanılabilir durumda değil. Zaten geliştirici arkadaşımız Nexus'tan portlamış, yani portun portu diyebiliriz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiler kusura bakmayin.rahatsiz ediyorum yeni uye oldum ben .problemim soyle heveslendim miui romu kurdum twrp yide kurdum simdi eski roma donmek istiyorum sd karta romu zip halinde atiyorum twrp instlall bolumunden.kurmaya calistgmda failed diye bi hata aliyorum .romu zipten cikarip dload klasoru seklindd sd carda atip guc tusu ve ses.acip kapama tusuna bastgmda otomatik kurulima gecmiyor twrp aciliyor ordanda app.dosya uzantili update.dosyansi.kuramiyorim telfna Allah rizasi.icin.yardim

• Felixamor abi yardimini bekliyorum.twrp yi silip dload klasrunden kurmya calstgmda telefn titryo ve ekranda failed yazisi cikiyor devalmi titriyor
    Tekrar miui romu kurdgmda tlfn aciliyor ama ben orjinale gecmek istiyirum

• bronzyx B kullanıcısına yanıt
    TWRP yukluyse orjınal rom kullanamazsın dıye bılıyorum. Custom rom ıcın TWRP gerekıyor. Offıcal rom a doneceksen de TWRP yı sılmen lazım. Forumda detaylı yazıyordu nasıl ıptal edıldıgı.
  • bronzyx B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımızın da dediği gibi orjinal recovery'e geri dönüyor musunuz? Yoksa twrp/cwm ile stok rom kurulamaz.. Gerekli yönergeler P6 Rom&Root konusunda mevcut. Bunlar dışında geliştirilmiş custom stok romları da cwm veya twrp ile kurabilirsiniz.
    Üstat v6 kullanılabilir durumda değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

Üstat v6 kullanılabilir durumda değilmi?

ahh ah v6 çıksada bayram etsek p6 ile
  • mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    aynen öyle p6 gibi şahane tasarımı olan bir cihaza miui gibi androidden çok öte bir yazılım çok yakışıyor.ah bide offical olsa tadından yenmezdi :(
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunz.
    1 b608 türkçe sürümden 4.4 kitkat beta sürüme yükselttim.
    ondan sonra mui v5 yükledim. ama şimdi orjinal b608 e çeviremiyorum
    indirdiğim update.app dosyasını sd karttaki dload klasörüne atıyorum
    force update açılıyor birşeyler yüklemeye başlayınca "huawei sd card failed" hatası alıyorum yardım edermisiniz
  • crimsonica kullanıcısına yanıt
    KitKat'tan Jellybean'a downgrade yapmak için önce twrp ile custom bir jb romu yükleyin ardından orjinal recovery'e dönüp B608 yükleyin.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.