Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orjinal recovery ne açıklarmısınız lütfen. indirdiğimiz update dosyasımı ?
  • crimsonica kullanıcısına yanıt
    Twrp custom kurtarma ekranıdır, Orijinal Recovery telefonun üreticisi tarafından hazırlanmış kurtarma ekranıdır. Bunlara Recovery denir.
  • @felixamor Teşekkürler yorumlarınız için son bir sorum olacaktı . Telefon Bazen titremeye geçio acaba hangi yaptığım yanlış işlem buna sebep oluyor
    Yanlış recovery.img dosyası yüklemiş olabilirsiniz. KitKat recovery'si Miui,Color OS,Lewa OS gibi custom romlarda böyle problemlere yol açabiliyor.
  • @felixamor Acaba kullandığım twrp yazılımında sorun olabilirmi?. TWRP kitkat recoveryde istediğim custom rom yükleyebiliyorum. Kitkat stock recovery ile stock roma dönüş yaptığımda huawei sd card failed hatası alıyorum. JB twrp veya orjinal recoveryde telefon titremeye başlıyor ve donuyor. hiçbir şekilde yükleme yapamıyorum. Lütfen çok rica ediyorum yardımcı olurmusun. Yapacağım işlemleri sırasıyla anlatırmısın çok minnettar olurum.
    P6 Rom&Root konusunda Twrp Installer uygulaması var oradan programı indirip stok JB recovery yükleyip deneyin..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Telefona yükledim arayüz güzel ama googleplay store çalışmıyor bağlantı yok hatası veriyor nasıl giderebilirim mesaj olarak atabilirsen cok sevinirim hocam ilgin icin tesekkürler simdiden.
  • Twrp de sd kartı görmuyor.
    Fat olark da denedim ntfs olrak denedim ama sen,n videoda seçtiğin gibi olmuyor bende
    (costom storage - internal - external yazıyor ya)
    External Storage (0) olrak yazıyor. :S
    yardımcı olabilir misin?
  • Yükledim yalnız google play'e girmiyor neden?
  • Hocam şu konuya bir açıklık getir lütfen... Whatsapp çalışmıyor, google play çalışmıyor(gaps paketini kurdum) bazı programlardan hemen atıyor oyun hiç oynayamıyorsun, lütfen bize bi açıklama yap ona göre bilelim muı çok güzel bir rom senin yaptığın türkçe ios temada on numara olmuş ama nasıl kurucaz bunun sağlamını bir çalışman var mı elinde?
  • DeviL55 D kullanıcısına yanıt
    Bug olarak sadece Whatsapp var, o da Disa ile çözülüyor.Google Play Store hatasını yaşamadım ve burada da duymadım neden olduğunu bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/development/romhuawei-p6-u06-kitkat-miui-v5-4-8-18-t2851559

Miuinin en guncel versiyonu cikmis whatsappta calisiyo diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet whatsapp da çalışıyor ben kullanıyorum iki gündür ama gps sinyali alamıyorum, bunun için daha önce bi apk paylaşılmıştı gpsle ilgili ben tekrardan aradım bulamadım bilen gören varsa paylaşabilir mi?
  • omer188 kullanıcısına yanıt
    "NetworkLocation" apk'sı lazım, herhangi bir custom romun system/app konumunun içinden çıkarıp telefonunuza atabilirsiniz. Bu arada KitKat'lı Miui çok iyi olmuş, sıfır bug deniliyor.

• Yanlız türkce dil ve saat yok bir gapps yapılana kadar bekleyin.

• ayu143 A kullanıcısına yanıt
    Romu kurdum gappslar gelmedi, forumu okudugumda gapps yapilmasi gerektigi yazmiyordu. Link varmi nereden download edebilrim

• Bi yerde gapps die paylasilmis
    https://docs.google.com/uc?export=download&id=0B2MzsPXZSBR5bG9VUVUtc1ZJX00

Yada miui v5 icin google installer die bi uygulama var

• kitkat 4.4.2 gappsler kullanılıyor bende kurulu sorun yok
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    romdan almak aklıma gelmedi, arayıp durdum forumda kaç sayfa gezdim :D Teşekkürler, şimdilik tek sorun bende mobil data ekran kapanınca kapanıyor onu da çözdük mü iyi olcak :)
  • O zaman bu kitkat'lı muı'yı çeviremezmiyiz türkçeye bir geliştiricimiz yapamaz mı bunu?
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.