Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Evet TWRP yedek böyle bir sorun yapabiliyor. Bende çok sık olmasa da rastlıyorum, bu hataya karşı yapılacak tek şey bir kaç kere recovery'i başlatıp tekrar tekrar denemek. Bir kaç deneme sonrası geri yüklüyor.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Tmm üstad deniyecem..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • link erişim izni istiyor ne demekse anlamadım,ayrıca B508 çin romu degilmi (yani B608 değilse)Türkiye telllerini daha önceleri brick yapıyordu,birde ne yaptığını anlatsan diyorum nasıl Tr oldu nasıl kuruldu vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudur1998 -- 31 Ağustos 2014; 17:05:37 >
  • nasıl bir izin istıyor
  • forum gerekli bilgi bulabilirsi link yenilendi şimdi indire bilirsinız bır sorun ona kadar burdayım
  • dostum bug falan varmı? bikaç gün kitkat kullanıp tekrar miui ya dönüş yapmak istiyorum.(android basitliğinden sıkıldım)
  • temamamen size kalmiş ben sadece turkceleştırmesini yaptım arkadaşlar kulansın dıye fazla kontorol yapmadım ve kitkatta bug gurmedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetnasabmalaj -- 31 Ağustos 2014; 21:28:32 >
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    hatırladıklarım,
    date and time seçeneklerinden date seçeneği degişim kabul etmiyor,kapanıyor ,googlemaps gps fix yapmıyor,güncelleme yapınca çalışıyor,açıp kapatınca tekrar fixlenmiyor,miui cloud rehberi yüklemiyor,bunları kendim bizzat yaşadım
  • sabah gördüm ,indirdim sorun yok ama yükleme akşama kaldı,sonuçları yazarım
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    of of off sıkıntı çokmuş ya.v5'te bitek whatsapp çalışmıyordu.
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    iyi haber o çalışıyor
  • mobil data tuşları kitleyince kapanıyordu. Buna çözüm var mı?
  • rehber bende sorunsuz çalışıyor ve b508 ustune kurun xda kinde rehber çalışmiyordu
     Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi
  • günaydın,
    evet kurdum denedim bu çok daha iyi olmuş,google play yüklü geldi ,harita çalışıyor,diger sorunları görmedim,şimdilik gayet iyi gidiyor
  • bir süre sonra sanal tuşlar kayboldu ve ne yaptı isem geri gelmedi buda işimi çok zora soktu,bende bir başka çözüm yerine vacgeçip B132 kurdum ,eger bu sorun düzelirse iyi olacak gibi duruyordu
  • Stabil bi miui V6 gelsin baska bisey istemiyoruz :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    whatsapp önemli değil.zaten disa ile çözüyorduk ama cloud'un çalışmaması kötü olmuş.neyse rehberi başka yedekten geri yüklerim artık.çok fazla sorun gözükmüyor dediğine göre o zaman.
    bu akşam bir deneme yapayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3y

mobil data tuşları kitleyince kapanıyordu. Buna çözüm var mı?

Bilen yokmu arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.