Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tarz durumlar için ilk sayfada Miui roma Türkçe dil ekleme anlatımı yaptım, incelerseniz basit bir biçimde Türkçe'ye çevirebilirsiniz kendiniz..
  • Felix anlattığın şekilde türkçe yapmaya çalıştım romu şimdi romu yükledim ama romda yine Türkçe dil testeği eklenmedi.. Ve anlattığın herşeyi eksiksiz yaptım bi konuya el atarmısın ustam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer188

kitkat 4.4.2 gappsler kullanılıyor bende kurulu sorun yok

Hangi linkten indirdiniz, bende gappsler yuklu gelmedı.
    indirdiğim rom :http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/development/romhuawei-p6-u06-kitkat-miui-v5-4-8-18-t2851559
  • ROM görsel olarak biraz kasıyor mu?
    ilk defa miui kullanıyorum sanki geçişlerde biraz kasıyor gibi.
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    Evet ufak tefek lag'lar hemen her Miui kullanan telefonda olur, bu yüzden çok sıkıntı yapmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felix bir cevap versen?
  • Türkçe seçeneği mi yok listede ? Eğer öyleyse More Locale2 ile bölgeyi Türkçe seçip deneyin.
  • Felix anlattığın programdan romu aynı şekilde v5 türkçeyi seçip güzelcene romu bitirdi yalnız telefonu kurduğumda seçim kısmında türkçe yok, englıs var portekizce var senin dediğin bu more locale2 nerden yapıcaz?
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    bende o rom var gappsler gömülü değil ben sonradan kurdum twrp ile
  • mıuı kitkat için birazdan gapp google drive yukliyorum ordan indirin
  • DeviL55 D kullanıcısına yanıt
    more locale dil seçeneği olmayan dillerde seçimi açan bir uygulama.google play store'da var.kulllanmı ile ilgili googlea yaz bir sürü başlık var.
  • MIUI V5 [08/04/27] -GBhttps://yadi.sk/d/nadHS2IvaYGbQ yeni sürüm denemek isteyene..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan_bas S kullanıcısına yanıt
    Siz denediniz mi bi sorun var mi? bide miui ve android sürümü kaç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 28 Ağustos 2014; 20:24:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun zamandır Miui için V6 tema tasarımıyla uğraşıyordum nihayet bitti, dilerseniz yükleyip V5'i V6'ya dönüştürebilirsiniz ;
    V6 Tema İndir

(Ekran görüntüsünde gözükmeyen bir çok uygulama da Miui V6 tasarımı var -Saat/Tarayıcı/Alarm/Bildirim ekranı v.s. gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 28 Ağustos 2014; 21:33:19 >

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    tema için teşekkürler ama temayı ekledikten sonra uygulama kısmında hata alıyorum
    Üstad p6 kitkat emui 2.3 icinde böyle birsey yapsan ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    omer188 kullanıcısına yanıt
    Biliyorsunuz P6 yok artık bende, o yüzden pek katkı sağlayamıyorum artık konulara.

LG G2, HTC M7 ve TCL Idol X+ ile denendi tema bir sorun yaşanmadı, belki sizin sürüm kaynaklı bir sıkıntı vardır.@omer188

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 28 Ağustos 2014; 23:17:08 >
    üstadim soyle bi sorunum var. twrp son versionu yuklu. onceki versiyondasa ayni sorun oluyordu gerci. simdi ben yedek aliyorum hafiza kartini seciyorum yedekliyor sorunsuz. teli acip bakiyorum evet hafiza kartina gelmis dosyalar sikinti yok. girdim twrp baktim yedek gorunuyor sikinti yok. sonra buna guvenerek wipe yapip baska bi rom deniyorum. rom hosuma gitmiyor. yedegimi geri yüklemek istiyom ama yedegi görmuyor. bakiyom hafiza kartinda var ama gormuyor. rom yukledikten sonra yedek gozukmuyor anlamadim ya. bi yerde yanlis mi yapiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    android 4.4 kitkat için hazırlanmış ben hem bu yukarda verileni hemde xda da ry09iu tarafından hazırlandığı söyleneni denedim ,aralarında fazla bir fark yok,sürümler bırakın tr olmayı tam olarak İngilizce bile olamıyorlar,burda verilen linkte xperia klavye duruyor swype çince ile İngilizce arasında sürünüyor,yine harita sorunu var Google maps çalışmıyor yandex ise hatalı ve bazı buglar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudur1998 -- 31 Ağustos 2014; 7:35:28 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.