Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet gapps yüklemek gerekiyor,kişisel tavsiyem Ahmet huawei arkadaşın verdiği linktekini kurmak ikisi arasındaki buglar bana göre çk fazla değil,ahmet huawei de hiç olmazsa Türkçe ve maps çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

evet gapps yüklemek gerekiyor,kişisel tavsiyem Ahmet huawei arkadaşın verdiği linktekini kurmak ikisi arasındaki buglar bana göre çk fazla değil,ahmet huawei de hiç olmazsa Türkçe ve maps çalışıyor

b508 üzerine kurmak mı gerekli. twrp' den kursam yeterli olmaz mı, sonrada gapps yapsam?
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    B508 çin romudur bildiğim kadarı ile bizim teli BRİCK yapıyor bu nedenle B511,B512,B513 emin değilim ama belki B634 ,üzerinden kurmanı tavsiye ederim twrp ile gapps yaparsın tabi
  • b513 ustune kurabilir snız 4.9.3 mıuı rehber hatası veriyor turkce yaptım yayınlamAdım gaapps sorun yok
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Kitkat ile bootloader kalktıgından tel brick olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    korku dağları beklermiş,ben cesaret edip kuramadım ama kuran olupda ve sonuçlarını yazarsa sadece miui için kurabilirdim
  • Tr edilmiş yeni sürümdenmi bahsediyorsun yayınlamadım derken,hazır ise paylaşırsan sevinirim
    Kur birsey olursa kendi p6 mı kutusuyla birlikte gönderecem. Sözüm söz mesajda burda

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    benim asıl korkum yine recovery de bir defasında başıma geldi çince olmuştu,ikinci korkum titrek twrp de ne zaman JB twrp yi kurdu isem sürekli titredi durdu,yine aynı şey color os içinde oldu,tel sürekli titredi,şimdi herşey çince olunca geriye dönmede çok zorlanıyorum
    Bendede miui bi romda titreme olmuştu ama twrp yüklü olduktan sonra her türlü geri dönüşü olur diye düşünüyorum.

• ŞİMDİ YÜKLÜYORUM 4.8.27 üzerine wipe yapmada kurun bu arada internet çok yavaş biraz geç yüklüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetnasabmalaj -- 6 Eylül 2014; 19:45:20 >
  • link de yine sorun var dosya inmiyor ,benim drive açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

hayır kapanmıyor özellikle tema download edip ,kendim kapattım ve download devam etti,sorun yok yani.
    bu miui ve ry09iu,birde P6 kombinasyonu iyi bir şeydir her zaman denerim ve severim

Tuşlar kitlendikten bir süre sonra bende mobil data kapanıyor. buna bır cozum yokmu. sırf bu yuzden kullanamıyorum :(
    birazdan yeni sürüm (tr)olanı kuracağım bakarım bir şeyler bulursam paylaşırım
  • Suanda kitkat olarak en az bug olan ve turkce olan surum hangisi?

• qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    eger İngilizce olarak kulanır iseniz xda da verilen şu an en iyisi ,burda son olarak verilen linkteki Tr olanı bilmiyorum ,bir önceki sürümde Tr olan iyiydi
  • yeni sürüm tr olanda hisuite ile yedekleme yapamadım hata veriyor brlki dediğin gibi diğerinin üzerine kurmalı ama şu an yapamıyacagım ,daha sonra denerim
    selam galiba sorununun cevabını buldum ayarlar(settings)bölümüne gir ordan huawei settings gir ve "save mobile data connection"bolümünü pasif yap bu durumda hem whasap hemde diğer mobile data kullanan programlarda kesinti olmuyor imiş.
    imiş diyorum çünkü xda da 7,8 sayfa okudum ama tartişmayı bulana kadar öldüm,çünkü miui kitkat da değil miui Jb bölümünde tartışılmış
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.