Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam seninle alakasız biliyorum ama en azından sen site yöneticilerine bildirebilirsin diye yazdım,
    şimdi gitmişler ama sayfanın her iki yanında yer alan TTNET reklamından söz ettim kapanmıyorlar ve sayfaya engel oluyorlardı
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    hocam seninle alakasız biliyorum ama sen en azından site yöneticilerini ikaz edebilirsin diye yazmıştım şimdi yoklar ama sayfanın her iki taraında yer alan TTNET reklamından sözetmiştim sayfa ile beraber iniyorlardı kapanmıyorlardı ve sayfanın görüşüne engel oluyorlardı

edit;önceki gitmedi diye bir kez daha yazmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudur1998 -- 11 Eylül 2014; 13:52:28 >
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Evet özellikle mobil sitede baya bir sıkıntı yaratıyor bu açılır reklamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    miui kitkat 4.9.3 by ry09iu nun xda da yayınlanan zip dosyası açılımında çıkan hem system/app hemde system/priv app dosyalarını aşagıdaki linke yükledim hangisi gerekiyor ise içerisinden al zira her iki dosya içindede contacts apk sı var.
    daha önceki yazılarımda bahsettmiştim BuildNetworklocation apk ve GuardProvider apk yı kullandıgım baidu antivürüs programı TROJAN olarak görüyor.sen yine kendi antivirüs programınla tarat

İndirme Linki:
    http://dosya.co/5zf9oguo2cdl/miui_app.zip.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

miui kitkat 4.9.3 by ry09iu nun xda da yayınlanan zip dosyası açılımında çıkan hem system/app hemde system/priv app dosyalarını aşagıdaki linke yükledim hangisi gerekiyor ise içerisinden al zira her iki dosya içindede contacts apk sı var.
    daha önceki yazılarımda bahsettmiştim BuildNetworklocation apk ve GuardProvider apk yı kullandıgım baidu antivürüs programı TROJAN olarak görüyor.sen yine kendi antivirüs programınla tarat

İndirme Linki:
    http://dosya.co/5zf9oguo2cdl/miui_app.zip.html
    rehberinde hem hisuite hem gmail,hemde micloud da sorun yaşayan arkadaşlar,eger Google içinden free yada çok cüzzi fiyatlı apklar dan istemiyorsanız,ki bunlardan sms contact backup iyidir arada kullanırım, rehberinizin çalışan hali ile son durumunu HWbackup ilede yapabilirsiniz veya rehberi açın ve import contact seçeneğinden harici sd karta atın sonra hangi romu yüklerseniz yükleyin vcf dosyasını tekrar yüklersiniz,yüklemek için sd kartı açın ve vcf dosyasınıa tıklayın otamatik olarak yüklemeyi yapmalı ben bu yöntemide bazen kullanırım

• quote:

rehberinde hem hisuite hem gmail,hemde micloud da sorun yaşayan arkadaşlar,eger Google içinden free yada çok cüzzi fiyatlı apklar dan istemiyorsanız,ki bunlardan sms contact backup iyidir arada kullanırım, rehberinizin çalışan hali ile son durumunu HWbackup ilede yapabilirsiniz veya rehberi açın ve import contact seçeneğinden harici sd karta atın sonra hangi romu yüklerseniz yükleyin vcf dosyasını tekrar yüklersiniz,yüklemek için sd kartı açın ve vcf dosyasınıa tıklayın otamatik olarak yüklemeyi yapmalı ben bu yöntemide bazen kullanırım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben genel inceleme yaptım, mobil data sorununu çözdüm ama wifi az çekiyor bilginiz olsun sarjı güzel gidiyor eksiklikleri wifiyi çözzeler sıkıntı kalmaz keşke V6 yı yapabilseler, ama ben Huwei stock roma dönücem gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviL55

Arkadaşlar ben genel inceleme yaptım, mobil data sorununu çözdüm ama wifi az çekiyor bilginiz olsun sarjı güzel gidiyor eksiklikleri wifiyi çözzeler sıkıntı kalmaz keşke V6 yı yapabilseler, ama ben Huwei stock roma dönücem gibi..

V6 kasım ayında gelecekmiş.xda da geliştirici bizzat yazmıştı.

Yeniden kurulum yaptım rehber sorunu cözüldü ancak bu sefer telefon ingilizce oldu :)turkcell seviyorum ancak yine ingilizce.gerci dildense rehber daha onemli :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

V6 kasım ayında gelecekmiş.xda da geliştirici bizzat yazmıştı.

Yeniden kurulum yaptım rehber sorunu cözüldü ancak bu sefer telefon ingilizce oldu :)turkcell seviyorum ancak yine ingilizce.gerci dildense rehber daha onemli :)

Alıntıları Göster
    Bizim işlemci Hilslikon olduğu için pek fazla romumuz yok, zaten stock romumuz hiç görsel değil adam gibi bir muı var onuda kulllanmıyoruz keşke bilgili arkadaşlar şu muı çözzelerde adam gibi kullansak..

• quote:

Bizim işlemci Hilslikon olduğu için pek fazla romumuz yok, zaten stock romumuz hiç görsel değil adam gibi bir muı var onuda kulllanmıyoruz keşke bilgili arkadaşlar şu muı çözzelerde adam gibi kullansak..

Asıl hocam belkide en cok rom bizim telefonda :)xda da onlarca stok ve Custom rom var.P6da rom yok demek hata olur :)

Miui da gps sorunu yaşayan var mı?Uyduya bağlanıyor ancak yanlış gösteriyor.Bugün az daha kayboluyordum :)Cözümü varsa alabilir miyim??

• DeviL55 D kullanıcısına yanıt
    Hyd52 ve omni romlarını deneyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Hyd52 ve omni romlarını deneyin..
    Ustam o romlar klasik android deneyimi, biz farklı romlar görsel romlar istiyoruz ve stabil olucak..
  • quote:

Ustam o romlar klasik android deneyimi, biz farklı romlar görsel romlar istiyoruz ve stabil olucak..

Lewa veya Color osu tavsiye edebilirim.Ben ikisinide kuramadım
    telefon sürekli titriyordu.Ancak içimde devamlı yara olarak kaldı İki romda.Cok hosuma gitmişti resimlerden ve videolardan gördüğüm kadarıyla ama kullanmak nasip olmadı.Deneyin derim

• Hersey iyide sarjı içiyor resmen.2.5 saat ekran süresini zor alıyorum.Acaba genel olarak mı böyle yoksa benim telefonda mı sıkıntı var.?

• quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

Hersey iyide sarjı içiyor resmen.2.5 saat ekran süresini zor alıyorum.Acaba genel olarak mı böyle yoksa benim telefonda mı sıkıntı var.?
    Güzel romlar paylaştıldığı zaman rahat edeceğiz arkadaşlar :)
  • quote:

Güzel romlar paylaştıldığı zaman rahat edeceğiz arkadaşlar :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mıuı v5 4.9.12 indirebilirmis benim internet cok yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetnasabmalaj -- 16 Eylül 2014; 21:57:01 >
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    Miui stok romlara göre daha çok şarj harcar evet. 2.5 saat ekran süresi gayet iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Miui stok romlara göre daha çok şarj harcar evet. 2.5 saat ekran süresi gayet iyi :)
    arkadaşlar xda da 4.9.12 için bir link var
    http://online.germanystudy.net/mirrors/miui_p6u06_4.9.12_fuvii1lrez_4.4.zip

indirdim,kurdum gayet iyi bir rom gps fix sorunu yine var nasıl çözüleceğini daha önce yazmıştım,klavye içinde aynı sorunlar devam ediyor,root explorer ile istediğiniz bir klavyeyi system/app içine atıp izinleri düzenleyin,network location apk içinde aynı şeyleri yapın ve teli yeniden başlatın bunun dışında ,gereksiz çin programlarını ,herhangi bir system application remover programı ile silin,daha sonra kalıntı dosyalarınız yine herhangi bir system cleaner apk ile silin,
    yani biraz uğraştıktan sonra tel hazır oluyor

• quote:

arkadaşlar xda da 4.9.12 için bir link var
    http://online.germanystudy.net/mirrors/miui_p6u06_4.9.12_fuvii1lrez_4.4.zip

indirdim,kurdum gayet iyi bir rom gps fix sorunu yine var nasıl çözüleceğini daha önce yazmıştım,klavye içinde aynı sorunlar devam ediyor,root explorer ile istediğiniz bir klavyeyi system/app içine atıp izinleri düzenleyin,network location apk içinde aynı şeyleri yapın ve teli yeniden başlatın bunun dışında ,gereksiz çin programlarını ,herhangi bir system application remover programı ile silin,daha sonra kalıntı dosyalarınız yine herhangi bir system cleaner apk ile silin,
    yani biraz uğraştıktan sonra tel hazır oluyor

Alıntıları Göster
    yaklaşık iki gün boyunca yine İngilizce olarak kullandım daha önce yazdıklarım haricinde herhangi bir şey yok rom gayet iyi durumda ,miui keyfinin tadını veriyor

• quote:

yaklaşık iki gün boyunca yine İngilizce olarak kullandım daha önce yazdıklarım haricinde herhangi bir şey yok rom gayet iyi durumda ,miui keyfinin tadını veriyor

Alıntıları Göster
    alarmı kurarken hata veriyordu, sizde de aynı mı?
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    ben alarmı hiç denemedim bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.