Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mudur1998

selam galiba sorununun cevabını buldum ayarlar(settings)bölümüne gir ordan huawei settings gir ve "save mobile data connection"bolümünü pasif yap bu durumda hem whasap hemde diğer mobile data kullanan programlarda kesinti olmuyor imiş.
    imiş diyorum çünkü xda da 7,8 sayfa okudum ama tartişmayı bulana kadar öldüm,çünkü miui kitkat da değil miui Jb bölümünde tartışılmış

Peki rehbere cozum var mı hocam.Isimleri sim karttan alamıyorum hata veriyor surekli.Sizde var mı boyle sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 9 Eylül 2014; 8:24:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    ben tüm rehber,mesaj ve çağrı kayıtlarını hisuite ile yedekleyip sonra geri yükleme yapıyorum bu genel olarak hep çalıştı bence sim deki rehberi önce tele yükle sonra hisiute ile yedekleyip daha sonra rom değiştirince hisuite ile geri yükle
  • quote:

ben tüm rehber,mesaj ve çağrı kayıtlarını hisuite ile yedekleyip sonra geri yükleme yapıyorum bu genel olarak hep çalıştı bence sim deki rehberi önce tele yükle sonra hisiute ile yedekleyip daha sonra rom değiştirince hisuite ile geri yükle

Sadece sim aktarırken değil yeni kayıt eklerken veya nrtte gezerken bile hata vermeye basladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 9 Eylül 2014; 9:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

selam galiba sorununun cevabını buldum ayarlar(settings)bölümüne gir ordan huawei settings gir ve "save mobile data connection"bolümünü pasif yap bu durumda hem whasap hemde diğer mobile data kullanan programlarda kesinti olmuyor imiş.
    imiş diyorum çünkü xda da 7,8 sayfa okudum ama tartişmayı bulana kadar öldüm,çünkü miui kitkat da değil miui Jb bölümünde tartışılmış

Peki rehbere cozum var mı hocam.Isimleri sim karttan alamıyorum hata veriyor surekli.Sizde var mı boyle sorun?

Teşekkürler üstadım deniyorum
  • Sanırım oldu, şu ana kadar hiç kesilmedi tşkrler :)
    bildirim ışıkları cevapsız aramalarda ve sms lerde yanmıyor. ekran menusunden baktım aktıf olarak işaretli. yine neyi beceremiyorum :)
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    bence sorun sende değil miui da bu bir bug olabilir,tıpkı diğer buglar gibi
  • Beyler 4.9.3 den önceki türkçe sürümü yükledim onda mobil data sorunu ekran kapanınca net gidiyor, netin gitmeyen sürümü yok mu? Ben bu V6 temasınıda kuramadım tema yüklenemiyor hatası alıyorum muıde sürekli neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL55

Beyler 4.9.3 den önceki türkçe sürümü yükledim onda mobil data sorunu ekran kapanınca net gidiyor, netin gitmeyen sürümü yok mu? Ben bu V6 temasınıda kuramadım tema yüklenemiyor hatası alıyorum muıde sürekli neden?

Rehber calısıyor mu sizde??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ustam rehberden yana sıkıntı yok güzel çalışıyor gaps olayınıda halletim ama mobil data fena canımı sıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL55

Evet ustam rehberden yana sıkıntı yok güzel çalışıyor gaps olayınıda halletim ama mobil data fena canımı sıkıyor..

Rehber tek bende sıkıntı galiba.Ne yeni kayıyt Ne gmail senkronizasyonu nede sim karttan alabiliyorum isimleri.Cok garip

Mobil data konusunda üstte arkadasın paylastıgı cozumu deneyin.Olmazsa felixamor o sorunu cozmustu diye biliyorum.Konusunda bi tarauın bende.Bende bulursam. Haberdar ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 9 Eylül 2014; 23:43:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Miui stabil bi rom çıkarsa p6 için beni alıntılayın :/

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Miui stabil bi rom çıkarsa p6 için beni alıntılayın :/

Bende miui gecislerde vs cok kasardı ancak son surumde hic kasmıyor.tek sorunu Rehber suanlık onuda cozerler diye dusunuyorum.

• qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    Umarım çözerler, buralardayım ben..

• DeviL55 D kullanıcısına yanıt
    mobil data sorunun için ayarlardan huawei settings e gir ve save mobile data connection tuşunu pasif yap düzelir
    tema yükleme yapabilmek ve kurabilmek için miui da bir hesabın olmalı eger yoksa yada var ama giriş yoksa tema kullanılamaıyor,diyelimki bunların hepsi var o zaman teli açıp kapat bazen bendede bu sorun olur açıp kapatınca düzelir
  • yine kurmayı düşünene arkadaşlar varsa bazı önerilerim var
    şöyleki gps fix sorunu network location apk yı root explorer veya benzer bir program ile system/ app dosyası içerisine atıp izinleri düzenleyince sorunsuz olarak çalışıyor
    yine klavye için istediğiniz herhangi bir klavye apk sını aynı şekilde sistem/apk içine atıp düzenleyin ,teli açıp kapatınca ayarlar dil seçeneğinden kurduğunuz klavyeyi seçin sorunsuz olarak çalışıyor
    rehber ,çağrı ve mesaj lar için hisuite kullanın sorunsuz çalışıyor,
    temalar çince olursa more locale2 ile İngilizce olarak dili seçin ,yeniden İngilizce oluyor,
    mobike data için teli açıp kapatınca aktif oluyor her defasında kapatmak gerekiyor
  • quote:

yine kurmayı düşünene arkadaşlar varsa bazı önerilerim var
    şöyleki gps fix sorunu network location apk yı root explorer veya benzer bir program ile system/ app dosyası içerisine atıp izinleri düzenleyince sorunsuz olarak çalışıyor
    yine klavye için istediğiniz herhangi bir klavye apk sını aynı şekilde sistem/apk içine atıp düzenleyin ,teli açıp kapatınca ayarlar dil seçeneğinden kurduğunuz klavyeyi seçin sorunsuz olarak çalışıyor
    rehber ,çağrı ve mesaj lar için hisuite kullanın sorunsuz çalışıyor,
    temalar çince olursa more locale2 ile İngilizce olarak dili seçin ,yeniden İngilizce oluyor,
    mobike data için teli açıp kapatınca aktif oluyor her defasında kapatmak gerekiyor

Hocam acaba system/app icindeki Rehber apklerini uploadlayabilir misin?

• hocam,eger istediğin apk lar miui kitkat içindekiler ise sendeki zip dosyasını winrar ile aç ve system/app içinden istediğin apk yı al,

bu arada felixamaor hocam bu reklamalr fazla abarttı yazdıklarımı bile görmüyorum ve reklamlar kapanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Miui stabil bi rom çıkarsa p6 için beni alıntılayın :/

Bende miui gecislerde vs cok kasardı ancak son surumde hic kasmıyor.tek sorunu Rehber suanlık onuda cozerler diye dusunuyorum.

Bende rehber sorun olmadı, google hesabımda tüm kişiler.
  • quote:

hocam,eger istediğin apk lar miui kitkat içindekiler ise sendeki zip dosyasını winrar ile aç ve system/app içinden istediğin apk yı al,

bu arada felixamaor hocam bu reklamalr fazla abarttı yazdıklarımı bile görmüyorum ve reklamlar kapanmıyor

Biliyorum ancak bendeki bozuk :)Dedim belki sizdekini denersek düzeltebilirim.:)

@m3y
    Hocam bende oda olmuyo.Dün tek tek gmaile ekledim isimleri ancak senkronizasyonu tamamlamıyıt.%48de takılıp kalıyor.

• mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Hangi reklamlar?

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.