Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam son miui srümünü kullanıyroum telefonu her açışta xiaomi'den bir mesaj geliyor garip garip rakamlar yazan.böyle birşeyle karşılaştınmı hiç? nedir çözemedim olayı.
  • white_star W kullanıcısına yanıt
    evet emin değilim ama miui romda bu normal bir şey(yani çinliler açısından)xiaomi cloud hizmeti verebilmek ve senkronize işleri için bizim telefonların numarasını kayıt altına alıyor belki nüfusları fazla ve isim benzerlikleri çok diye böyle bir şey yapıyorlar ,yani işi garantiye alıyorlar bir tür account yapıyorlar mesaj kutuna gelen o garip rakamlı harfli mesaj bunu doğruladıkları için
  • white_star W kullanıcısına yanıt
    eger o mesajı açar ve daha sonra silersen bir daha göndermemeleri gerek,yani sistemleri artık seni tel numarandan tanıyor ve yeniden romu kurarasan cloud dan rehber mesaj tel kayıtları gibi yedeklenen herşeyi geri yüklüyor
  • biri bana yardımcı olabilir mi artık huawei'nin romlarından bıktım sarj sorunu olsun görsel açıdan kötü olmaları olsun, performans ve stabilite konusunda sorunlu olmaları olsun artık miui için uygun zemin hazır bende yalnız bir kaç yer var takıldığım öncelikle xda'da çat pat ingilizcemle baktım p6 için [ROM] [DEV-ONLY][WIP] MIUI V6 4.4.01 [Pre- Alpha] romu çıkmış acaba bu romun sorunları nedir kullanan arkadaş varmıdır ? İngilizcesi olan birisi bana bu konuda yardımcı olabilir mi, özellikle miui denince akla gelen @felixamor hocam bi el atıver bana rica edicem, p6 kullanmayı bıraktığını biliyorum ama kimse kalmadı p6 kısmında yardım alabileceğimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrYAGIZ -- 26 Ekim 2014; 1:12:05 >

• mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    Epeydir var zaten bu V6 konusu Nexus 7'den portlamış geliştirici ama bir çok bug var ve günlük kullanıma uygun değil şu anlık. Hali hazırda stabil V5 sürümlerini kullanabilirsiniz P6 için..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar B513 Kitkat yüklü bende ama miuyu kurmak istiyorum.
    Sorum şu jellybeen e mi geçmem gerekiyor kurmak için.Veya hangi versiyon kurulu olması lazım üstünde.
  • arkadaşlar şuan en son türkçe miu sürümü
    https://drive.google.com/file/d/0B672Jv0_PMf7WXRhdmpERVA2WkU/edit
    bu linkteki mi? 4.9.3 türkçe
  • shareware_cun kullanıcısına yanıt
    evet ama bir sürü bug vardı o sürümde,diger sürümlerde yani xda da bulunanlarda buglar var ve onlar İngilizce ,bu limkteki sürüm kitkat sürümü,ancak tavsiyem odurki ne yapacağını biliyorsan ve nasıl geriye dönebileceğini biliyorsan yap forumu iyice okudun umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

evet ama bir sürü bug vardı o sürümde,diger sürümlerde yani xda da bulunanlarda buglar var ve onlar İngilizce ,bu limkteki sürüm kitkat sürümü,ancak tavsiyem odurki ne yapacağını biliyorsan ve nasıl geriye dönebileceğini biliyorsan yap forumu iyice okudun umarım

İlgin için teşekkürler daha önceden atrix ve samsunga rom atmışlığım var forumuda bayağı okudum.
    Peki siz hangisini tavsiye ediyorsunuz.

eğer kitkat miu yu yükleyeceksem twrp den sonra direk 4.9.3 ümü yükleyeyim şu anki rom B513.
    bide JB olan versiyon var onuda twrp den sonra costum JB rom ve Miu mu yüklenecek.
    ikiside kendine göre farklıdır,eger illa tr diyorsanız JB romlardaki miui tavsiye ederim sorunsuz uzun zaman kullanılabiliyor,illa kitkat olsun buda Tr diyorsanız bunu kurun,
    doğrudur kitkat versiyon için B513 yeterli amma wipe yapmak gerekiyor full wipe yani harici sd kart hariç hersey wipe olacak,JB miui için evet öncelikle JB rom şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

ikiside kendine göre farklıdır,eger illa tr diyorsanız JB romlardaki miui tavsiye ederim sorunsuz uzun zaman kullanılabiliyor,illa kitkat olsun buda Tr diyorsanız bunu kurun,
    doğrudur kitkat versiyon için B513 yeterli amma wipe yapmak gerekiyor full wipe yani harici sd kart hariç hersey wipe olacak,JB miui için evet öncelikle JB rom şart

Çok teşekkürler kardeşim.
    O zaman ben JB olanı kurayım o daha sorunsuz ise.
    Bide TWRP yi kurabilsem yapacam da.Anlatılan şekilde CMD den komut yazarak yapıyorum device offline diye hata alıyorum.
    root yapmadım telefonu ondan mı acba yoksa başka bir sıkıntımı var.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99763035
    Ayrıca P6 için daha güncel V5 sürümü var ise ve çoklu dil seçeneği yoksa konuda anlatılan "Türkçeleştirme" ile roma Türkçe desteği ekleyebilirsiniz..
  • En sonunda bende yükleyebildim miui yu.Sıkıntı çeken arkadaşlar için nasıl yüklediğimi yazıyorum.

İlk baş twrpyi aşağıdaki gibi kuruyoruz ben diğer anlatılan yöntemlerle kuramadım
    @mudur1998 arkadaşımızın taktiği
    quote:

http://forum.donanimhab...674/f_//tm.htm#88888674
    bu linkteki ilk sayfada verilen twrp dosyasını indirin ve onerileri takip edin twrp ve stock recovery kurmak için başka yol yok
    eger adb bootloader sorun cıkartırsa;
    teli PC ye usb kablo ile bağlı olarak tutun ve teli kapatın taki sarj animasyonu gelene kadar bekleyin
    daha sonra adb ekranından stock recovery kurmak için " fastboot flash recovery recovery.img" komutunu yazın entere basın” tel bekleniyor" yazınca
    telin “ses kısma” tuşuna basılı tutup güç düğmesi ile teli açın, doğru recovery yüklenir ekranda gorursunuz

Daha sonra ilk sayfada verilen linkten miuyu indirdip.
    Gaaps için aşağıdaki dosyayı flaşlayın ;
    http://www.mediafire.com/?h3aedv3097717t0

ve tamamdır.

• ya bu disayı 4.3.21 sürümünde kullanamıyormuyuz bütün söylenenleri yapıyorum doğrulama kodu gelmiyor.
    üzerinden cok zaman geçti inan hatırlamıyorum nasıl yapıldığını,belki bir başka bilen varsa cevap verir
  • v5'de whatssap sorunsuz çalışıyordu
  • Ya zaten bu miu görsel olarak güzel fakat çok hantal çalışıyor.Bi kaç kerede donma yaşadım.Kaldırıp costum JB romlardan birini yükleyeceğim.Bide bu color ve leva OS konusu vardı onu bulamadım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer188

v5'de whatssap sorunsuz çalışıyordu

Benimkide V5 ama çalışmıyor whatsapp durduruldu diyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_90945713/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.