Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    miui ya itirazım yok v6 hariç hepsini kurdum denedim ama ry09iu sanırım bıraktı artık, lewa zaten KK ile bitti bende digerleride beni tatmin etmedi CM11 rahat ve akıcı ayrıca temalar ile görselliği değişiyor,bende şu an B635,CM11,B708 ile geçişler yapıyorum ,bazen miui hepsi yedekli zaten
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Stock romu yükleyememe nedenim galiba kullandığım twrp ile ilgili olmalı.Otomatik olarak twrp kullanıyordum ama bugün cmd de ele komut yazdıktan sonra update.app ile yükleme yaptım.
  • headspring kullanıcısına yanıt
    işin kerametini şimdi anladım biz zaten gapps ları sisteme gömdügümüz için ,wipe data factory reset ve wipe cache yapınca ilk açılışta gapps zaten sistemde oldugu için ve içerisinde dogal olarak dil seçenekleri oldugu için silinmeden ve çoklu dil seçenegi ile geldi.

bu işi twrp ekranındada yapabiliriz aynı şekilde önce wipe data factory reset,daha sonra advance wipe dan wipe cache menüsüde aynı işi yapıyor

ama benimki tr olarak sadece google lar ile birkaç şey tr oldu sanırım sen jbart ile yaptıgını denedigin için %90 tr oldu ben direk kurdum
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Benim verdiğim linkten kurduysan Türkçe olması lazım.http://www.mediafire.com/download/u1wzqe54z1zw0k8/Miui6_v4.4.2_hwp6-t00_4.12.26.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 20 Ocak 2015; 17:42:40 >
  • headspring kullanıcısına yanıt
    hayır ben orginal xda da verilen çin sitesinden daha ilk gün yükledim sonra zip dosyasını açıp t00 diye vazgeçmiştim bunu şimdi indiriyorum artık yarına deneyebilirim
  • Hocam bu jbart ile meizu m1 note nasil turkceleriz bn dil dosyasını hazırladim flyme nasıl roma jbart ile netegre etcem @felixamor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rom desteği p6 ya nasıldır cyogenmod,aokp,miui desteği nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar

Benim p6 inanılmaz yavaşladı. Bu sayfayı buldum ama miui v5 kurmak bir işe yarar mı bilmiyorum. Şu an cihazım android 4.4.2 ve emotionUI 2.3 miui v5 kurmalımıyım
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    Miui orijinal romdan daha ağırdır. Tavsiyem fabrika ayarlarına sıfırlamanız. Yeni Emui 3.0 versiyonunu da deneyebilirsiniz.
    Android'in kaderinde var bu, eğer çok uzun süre kullanırsınız şişer ve sıfırlamanız gerekir.

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Emui 3 versiyonunu nasıl kurabilirim peki. Telefon şu an fabrika ayarlarında ancak hafıza kartı yok. internete girdiğimde cok kasılıyor
    Huawei P6 Kitkat konusuna bakınız

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    sizdeki mui versiyonu nedir ? benim şu an telefon sıfırlandı 2,3 var ancak tarayıcı falan nedense epey kasılıyor web de
    miui kullanmıyorum. Stok custom rom kullanıyorum. B709 v3 emui 3.0

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Peki bu dediğinizi yüklemek için ne yapmam gerek
    Twrp kurmak yeterli.

• Hucam romu twrp ile video daki gibi yükledim ama huawei logosunda kaldı. Napanilirim yardımcı olurmusunuz
  • ~ali~ kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar recovery girip yeniden kurulum yaptınız mi

https://drive.google.com/file/d/0B4EPIGiog81zU0pfaWtQQkxrSGs/view
    Kardeşim o romu kurmana gerek yok en güncel rom bağlantısını paylaştım Miui v6 5.7.7 bunu indir SD card at twrp ile kur v5 ile uğraşma eski sürüm o..

• escobar1945 E kullanıcısına yanıt
    Yaptım yine olmadı konuyu biraz inceledim de jb üzerine kurulması gerekiyormuş ben kitkat a kurdum ondan açılmıyo heralde şimdi jb yükleyip üstüne kursam olurmu acaba
    http://m.youtube.com/watch?v=L8wr7qM6mcM
    Ve buradaki videodan twrp ekranından aynı birebir kurulumu yap bu kadar basit...

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.