Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mudur1998

http://forum.donanimhaber.com/m_90945713/tm.htm

Çok teşekkürler kardeşim buldum bende rom root konusunda linki eklenmiş
  • Huawei P6 için Miui V6 romunda biraz hareketlilik var.Romda bug olmasına rağmen kullanlabilir olduğu belirtilmiş.
    ÇİN ROMUDUR.
    http://www.romzj.com/rom/26435.htm#rom-des-title

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 15 Ocak 2015; 17:52:33 >

• Konuyu hortlatmanın zamanı geldi Miui 6 yı an itibariyle telefona yükledim.Miui yine güzel bir iş çıkarmış.Ekranda simge yerleşimleri düzenlenmiş ve oparatörü de tanımaktadır.Yine önceki sürümlerde olduğu gibi bundada Gapps leri kendimiz yüklememiz gerekiyor.
    Kötü haberim ise Miui 6 yı Türkçeleştiremedim,kullandığım JBart ile bu yapılmıyor.Güncel JBart programı ile tekrar deneyip kurulumu yineleyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headspring

Konuyu hortlatmanın zamanı geldi Miui 6 yı an itibariyle telefona yükledim.Miui yine güzel bir iş çıkarmış.Ekranda simge yerleşimleri düzenlenmiş ve oparatörü de tanımaktadır.Yine önceki sürümlerde olduğu gibi bundada Gapps leri kendimiz yüklememiz gerekiyor.
    Kötü haberim ise Miui 6 yı Türkçeleştiremedim,kullandığım JBart ile bu yapılmıyor.Güncel JBart programı ile tekrar deneyip kurulumu yineleyecem.

heyecan dorukta bekliyoruz hocam :) hoşgeldin.
  • mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    Hoşbuldum teşekkür ederim.jbart2a ile Türkçeleştirme çalışması yapıyorum sonuç ne olacak bakalım.
    UYARI:Bu Miui bizim p6-U06 modelleri için değildir.
    p6-T00 için olan Miui versiyonudur.O yüzden konu hakkında bilgi shibi olmayanlar uzak durmalılılar.
    Miui v6 yı Kitkat 709 üzerine kurdum.
  • jBART 2a ile Miui v6 tamamen Türkçeleştirdim.Ancak anlamadığım bir nedenden dolayı sistem hataları verdi.Eğer bu sorunu aşabilirsem tadından yenmez,Kitkat diğerlerinin olsun derim
  • headspring kullanıcısına yanıt
    Miui V6'nın olduğu yerde KitKat, Lollipop kime ne gerek?
    İnşallah sorunlar düzelir V6 deneyimini her P6 kullanıcısı yaşayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın usta.Miui6 yı ilk indirdiğim haliyle kurduğumda sorunsuzca kullanıyordum.Ama Türkçeleştirmeyi deneyince hatalar vermeye başladı.
  • Miui 6 yı Türkçeleştiremediğimi düşünüp orijinal roma dönmek için twrp yi iptal ettiğimde dload dosyasından orjinale dönemedim.Telefonu kapatıp tekrar açtığımda ise karşıma gelen ekran görüntüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 17 Ocak 2015; 0:44:22 >

• Miui 6 da Xperia klavye yüklü geliyor ve Miui de yazı yazma kelimenin tam anlamıyla muhteşem bir keyif verici.Yazılım tamamen olmasada % 90 dan fazlası Türkçeleşti. Miui yi Whatsap sorunu yüzünden kullanamayan arkadaşlarımız vardı ki bu sürümde Whatsap sorunsuz olarak çalışıyor.Google play ise kendiliğinden kuruluydu.
    Ayarlar-Durum Çubuğu-Additional settings--Edit service provider name bölümünden operatör ismi yerine istedğiniz ismi yazabilme imkanı sunulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 17 Ocak 2015; 0:18:23 >
    Valla harika gorunuyor. Herhangi bir hata yoksa yukleyelim bizde?

• Bence bu bana daha cok miui 5 gibi geliyor sadece temasi farkli miui 6
  • Miui 6 yı denemek istersenizhttp://www.mediafire.com/download/u1wzqe54z1zw0k8/Miui6_v4.4.2_hwp6-t00_4.12.26.zip linkinden indirebilirsiniz.Kurulumu yine twrp ile yapıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headspring

Miui 6 yı denemek istersenizhttp://www.mediafire.com/download/u1wzqe54z1zw0k8/Miui6_v4.4.2_hwp6-t00_4.12.26.zip linkinden indirebilirsiniz.Kurulumu yine twrp ile yapıyoruz.

Hocam tekrar etmek istiyorum bu miui6 degil, miui5'in arayuzu degistirilmis sadece.
  • skenderbeu S kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsin. Miui6 olarak link verildiği için öyle yazdım. Bunu kuracaklarda şarjı çok fazla harcadığını bilerek kursunlar. Versiyonu ne olursa olsun Miuinin akıcılığını güzelliğini özlemişim

• http://www.mediafire.com/download/u1wzqe54z1zw0k8/Miui6_v4.4.2_hwp6-t00_4.12.26.zip twrp ile kurduktan sonra İngilizce olarak çalışıyor.Türkçe olarak kullanmak için bir yöntem buldum.Bu dosyayı kurduktan sonra twrp yi kaldırıyoruz.Telefon açıldıktan sonra güç-ses artıma azaltma tuşuna basıyoruz.Huaweinin kurulum ekranının karşımıza gelmesi lazım.Burda wipeleri ve formatı seçiyoruz.Telefonu kapa aç yapıyoruz.Miui kurulum ekranı yine karşımıza geliyor fakat bu sefer çoklu dil desteğiyle.Denemek isteyen arkadaşlar bu yöntemle Türkçe Miui yi kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 18 Ocak 2015; 16:54:56 >

burayı tam anlamadım twrp yi kaldırdık teli kapatıp açtık orginal recovery de olmamız gerekiyor bu recovery menüsünden wipe ve format derken neyi wipe yapıp neyi formatlıyoruz biraz daha açarsan sevinirim
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    3 tuş kombinasyonunu yaptığımızda dload dosyası olmayacakki FAIL hatası verecek ve bu görüntü ekrana çıkacak.3 ve 4. sıradaki wipeleri yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 19 Ocak 2015; 18:16:55 >
    sagol teşekkürler belki fırsatım olursa ya sabah erken ya bu gece denerim ayrıca fırsat bulursam dload ilede deneme yapıp sonuçları yazarım

CM11 dene tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudur1998 -- 19 Ocak 2015; 19:58:08 >
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar CleanRom,Pandroid,Omni,Carbon,CM11 romlarını sevmedim,bunun nedeni ise klasik android yüzü olduğu için.Emu ve benzeri arayüzleri tercih ediyorum.Bu yüzdende benim tercihlerim Emu,miui,lewaos,LightningtKat,HYD52ROM romlarıdırki bunların arasındada akıcılığı sayesinde Miui herzaman ilk sıradadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 19 Ocak 2015; 20:27:11 >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.