Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafone dosyasını sd karta atın, Root olun, root exlorer açın system de sdcard girin vodafone dosyasına basılı tutup copy deyin sonra geri dönün cust dosyasına girin ve paste deyin eğer dosya sadece okunabilir şeklinde hata verirse yukarda Mount R/W basın (yanda ki r/o yazısı r/w olarak değişecek) ve tekrar paste deyin. Sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürüp kapatıp açın bildirim paneli gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsahin -- 4 Temmuz 2014; 11:54:33 >
  • 2.5.1 kullanın
  • kdrsahin kullanıcısına yanıt
    kdrsahin arkadaşım ilginiz için çok teşekkür ederim. anlattığınız uygulamaya gerek kalmadı. benim gibi logosu değişen, bildirim paneli pasif durumda olan arkadaşlar vardır mutlaka onlar için de belki bir yararı dokunur diye anlatmak istedim. b132 romu yüklemiştim. açılışta çıkan logoyu aktifleştirmek isterken indirdiğim bootanimasyon dosyalarını yüklemeye çalışırken telefon kilitlendi. sd kartı çıkartıp pc üzerinden b608 romunu yükleyip temiz kurulum yaptım zorunlu olarak. telefon açıldığında hem orijinal logo yüklenmiş, hem de bildirim paneli aktif durumdaydı. telefonun hızı da çok çok iyi idi. şu anda telefondan çok memnunum. iyi ki almışım. değişik uygulama ve özelliklerini keşfettikçe telefonu bir başka sevmeye başladım.
  • onurikaraobali O kullanıcısına yanıt
    Yalnız B608 romunda wifi kopma sorunun var
  • arkadaşlar bende b608 kurulu karta direk b510 atsam kurulum olurmu sorunsuz
  • likom548 L kullanıcısına yanıt
    bence önce bir deneyin, hata verirse önce b132 kurun sonra üzerine b510 kurun
  • Beyler türkiye için kitkat ne oldu bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arklar b122 kurdum şimdi b511 kurucam ama olmuyor dload klasörüne atıyolrum fail hatası veriyor nasıl yapmam lazım.
  • arkadaşlar orjinal vodafone b608 romu kullanıyorken b132 romunu yükledim ama bir sorunum var gezinti çubuğu gizleniyor onu nasıl sabit hale getirebilirim acaba lütfen bir yardım edin...
  • arkadaşlar allahını seven bir yardım etsin zor durumda kaldım orjinal b608 yüklü telefona gittim b132 romu yukledim yerel güncellemeden neyse baktım ana ekranda hava durumu felan filan yok sonra sanal tuşlar sabit değil ayrıca bildirim menüsü yok pişman oldum tekrar aynı şekilde b608 yükledim ama herşey aynı hiçbirşey eski haline gelmedi hatta eskiden açılşta huawei logosu geliyor oda yok android yazısı var ne yapıcam lütfen arkadaşlar anlayabileceğim bir dilde anlatında yardım edin lütfen ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverickboy

arkadaşlar allahını seven bir yardım etsin zor durumda kaldım orjinal b608 yüklü telefona gittim b132 romu yukledim yerel güncellemeden neyse baktım ana ekranda hava durumu felan filan yok sonra sanal tuşlar sabit değil ayrıca bildirim menüsü yok pişman oldum tekrar aynı şekilde b608 yükledim ama herşey aynı hiçbirşey eski haline gelmedi hatta eskiden açılşta huawei logosu geliyor oda yok android yazısı var ne yapıcam lütfen arkadaşlar anlayabileceğim bir dilde anlatında yardım edin lütfen ne olur

B608'i sifirdan kurun.Yerel guncelleme yontemiyle degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csb24

Beyler türkiye için kitkat ne oldu bilgisi olan var mı?

yalan :)

• hocam bana yurtdışı geldi bi tane . Buna naıl imei atıyoruz çözemedim. Ayrıntılı şekilde anlatacak varmı acaba?
  • İste kardesim bu sifirdan kurma olayini nasil yapicam onu bilmiyorum anlatabilr misin ltfn

• quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

hocam bana yurtdışı geldi bi tane . Buna naıl imei atıyoruz çözemedim. Ayrıntılı şekilde anlatacak varmı acaba?

Atilmaz bu cihaza imei. tek care pasaport kaydi

• coolhearts kullanıcısına yanıt
    dostum sadece mtk işlemcili cihazlara imei atılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

dostum sadece mtk işlemcili cihazlara imei atılabiliyor.

Mtk 6592 lerde imei atmada eskisi gibi sıkıntılar olası mı araştırsınlar.

• Ne kadar bilgilisiniz.!!! Bir ufak kodla imei girdim cihaza sağolun !!
  • coolhearts kullanıcısına yanıt
    Şu modele imei atmak istiyorum gibi birşey konuşulmadı. Özelde yazışmalar olduysa bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

Şu modele imei atmak istiyorum gibi birşey konuşulmadı. Özelde yazışmalar olduysa bilemem.

Hocam hangi konuda (p6) yazışıyoruz ki
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.