Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben o şekilde yaptım her hangi bir hatayla karşılaşmadım, yanlış bir şey yapıyor olmayasın
  • kdrsahin kullanıcısına yanıt
    yanlış hiç bir şey yapmadım, hemen her rom u yükledim denedim, ancak stock 510 u yükleyemedim. Bunun üzerine EMUI 2.3 KK B510 by Reyncla romunu yükledim ve işte benim aradığım rom bu dedim. Şu anda bu romdan çok memnunum, herkese tavsiye edebilirim
  • blackmannnnn kullanıcısına yanıt
    Stock b510 Rom güzel fakat şarj sorunu var, b510 reyncla denemedim şarj durumu ile ilgili bilgi verebilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsahin -- 8 Temmuz 2014; 11:00:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kdrsahin kullanıcısına yanıt
    Ben zaten telefonu çok sık kullanan birisi oldugum için bugüne kadar kullandıgım tüm telefonları günde en az 2 defa sarj ederim, bu da öyle olacak gibi
  • coolhearts kullanıcısına yanıt
    imei konusunda yardımcı olmayacak mısınız!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsahin

imei konusunda yardımcı olmayacak mısınız!!!

PM ni cevapladım kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

Ne kadar bilgilisiniz.!!! Bir ufak kodla imei girdim cihaza sağolun !!

kardeş bir ufak kodla imei girdim demişsin. çok güzel de bu işin nasıl yapıldığını paylaşmadan bir işe yaramaz ki. burası bildiklerimizin paylaşım yapıldığı yer. hele şunun nasıl yapıldığını bir anlatıver de aynı sıkıntıyı yaşayan veya yaşayacak olanların bir işine yarasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmannnnn

bunu da yazdıgınızda denemiştim, olmamıştı. b132 de fail hatası verdi

*#*#3646633#*#* yap GPRS ye gir.imei gir. Onayla . Telefonu kapa aç 2-3 dk sonra hat geliyor. Bir kaç kez dene ve 5 dk bekle hat geliyor. Eğer imeide sıkıntı yoksa.
    NOT: Telefonum yurtdışı
    Kodu girince hiç bir şey olmuyor bu normal mi yoksa bir ekran falan mı açılması lazım? gprs kod girince mi açılacak yoksa başka yerden mi girilip açılacak, adım adım anlatman mümkün mü?
    Bu kodlar Mediatek çipsetli cihazlarda mühendis modunu açar, P6'ya uyumlu değildir, eğer yurtdışından gelen P6'nıza bu kodları girerek Imei attıysanız telefonunuz imitasyondur.

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Öyle olması lazım zaten biz doğu bank taki telefoncular dahil çok kişiye sorduk, imei kopyalanamadığını söylediler
  • Arkadaslar nereye yazacagimi bilemedim huawei g700 telefonum var root yaptim cds,radio,imei,1.7"" araya imeide yazdim tum internet aramamda gordugum herseyi uyguladim fakat imei girdigimde failed hatasi veriyo yani kabul etmiyor benmi biyerde yanlis yapiyorum yoksa bu telefonda imei degismiyormu yada bilmedigim baska bir yontemimi var lutfen yardimci olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu kitkat gelmiyecek mi bilgisi olan var mı?

• Arkadaşlar daha önce de sordum b132 güzel dediniz ama konuyu takip ettikçe kafam karıştı şimdi.

Hangi rom u kullanmalıyız ortalıkda bir çok rom var benim için önemli olan aslında şarjı en iyi giden rom olsa gerek.
  • FiréLord kullanıcısına yanıt
    Önemli olan şarj diyorsan B132 ye devam et

• NightShadowww N kullanıcısına yanıt
    Hala ses yok Türkiye güncellemesi ile alakalı. Son olarak uluslararası B511 KitKat sürümü çıktı. Dilerseniz kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Hala ses yok Türkiye güncellemesi ile alakalı. Son olarak uluslararası B511 KitKat sürümü çıktı. Dilerseniz kullanabilirsiniz.

b507 ile b511 ile arasinda ne gibi farkliliklar var? ve nasil b511 e gecerim b507 den?

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Hocam benim bir sıkıntım var. Kısaca açıklım :
    Yurtdışı bir p6 aldım.Telefonu aldıgım arkadaştan alınca sıfırlayayım dedim haliyle imei uctu.Ekrana meditek yazısı çıkmaya başladı. Silmeden önce huwaei yazısı vardı.Sonra imei girdim. Normal çalıştı.Rom değişmek için 4.2.2. den (kitkat) a gecmek için recovery yaparken çince yazı oldugu yanlıslıkla kendi sistemini sildim.Ekranda ölü andoriod resmi çıktı ve şarj bitene kadar 3 tusta çalışmadı. Şimdi bu teli kurtarma ve stock rom yükleme şansım varmı. Nasıl yaparım.??
    Bu sorundan anlaşıldığı kadarı ile sanki senin telefon gerçekten çakma gibi
  • arkadaşlar b 506 yı yükledim ondan sonra tekrar 4.2.2 ye dönmek istiyorum nasıl yaparım çünkü bütün sürümleri denedim hepsi yüklerken hata verdi lütfen yardım
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.