Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57944005&postcount=549
    Ustte son nihai sürüm altta ise gaaps paketi var dene istersen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escobar1945 E kullanıcısına yanıt
    Bu rom bende vardı ama yüklerken hata veriyordu. Şimdi gönderdiğin linkteki açıklamaya baktım. Min TWRP 2.8 olmalı demiş. Bende 2.7.8 var sanırım ondan hata veriyordu. Güncel TWRP kurup deneyeceğim.
    Olumlu olumsuz görüşlerimi hafta sonu yazarım.

Teşekkürler.
  • Sizin cihazda SD card olarak ne kullanıyorsunuz. P6 desteklediği en yüksek hız ve kapasite nedir ?
  • dasarum D kullanıcısına yanıt
    Maalesef telefon son rom kurma denememde açıldı kurulum yaptım 5 dakika sonra kapandı ve acilmiyor şu an sarj görmüyor ledi yanmıyor sadece soba gibi ısınıyor anakart pertingen oldu herhalde şu an için p6 konusu kapandı cihaz yapılırmı yapimlmazmi belli değil son kullandığım 8 GB hafıza kartı vardı 32 GB kullanabilirsiniz..

Yapmayın yaa, çok üzüldüm TWRP recovery girmiyor mu? Gerçi siz benden çok daha bilgilisiniz bu konularda, tereciye tere satmak gibi oluyor benim ki Umarım bir yolunu bulup sorunu çözersiniz.

Benim de başıma şöyle bir sorun geldi. TWRP 2.7.8.0 varken backup almıştım, sonra CM 11 yüklemek için TWRP 2.8.1 kurdum. CM 11 kurulumu yaptım ama cihaz bir türlü açılmadı sürekli hata verdi.
    Bunun üzerine backup restore etmek istedim ama sürekli failed hatası verdi. Sanırım backup üstündeki TWRP versiyon ile cihaz üzerindeki farklı olduğu için hata veriyor.

2 saattir, 2.7.8.0 TWRP dosyası arıyorum ama ne XDA forumda ne de başka yerde bulamadım. TWRP 2.7.8.0 bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?

https://drive.google.com/file/d/0B9fx05P4rFbiNk41Y1BxdlNZZHc/view
    Bunu buldum kardeşim bak istersen benim cihaz tamirde ama umudum yok anakart gitti muhtemelen tekrar teşekkür ederim dönüş yaparsanız dosya için...

https://dl.twrp.me/mako/
    Birde bunlar var geçmiş dönem sürümleri burayada bakarsınız

İlginiz için teşekkürler. Sizin verdiğiniz inkteki dosyalar img olduğu için direkt kurulum yapamadım. Bu arada şu linkte P6 için hem img, hem zip versiyonlarını buldumhttps://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12176

2.7.1.0 kurdum ama hep aynı hatayı alıyorum. Googleda bu hatayı arattığımda tek sonuç çıkıyor, ona da cevap veren olmamış. Sanırım kimse daha önce bu hata ile karşılaşmamış.

E:Unable to locate partition by backup name : ' and sec

İlginç olan, bu hata sonrası restore işlemine sonuna kadar devam edip, % 100 e gelince Restore Failed yazıyor.

Sizin cihaz için çok üzüldüm, inşallah fazla masraf açmaz.

İyi hafta sonları

edit : Titanium Backup dahil restore yapmak için denemediğim yöntem kalmadı ama hiç bir şekilde olmadı. Bende tüm uygulamaları yeniden kurdum. Bütün bir Cumartesi buna gitti ama cihaz eski haline geldi neyse ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 11 Haziran 2016; 21:15:37 >

• Selam,
    arkadaşlar yurtdışından p6 geldi imei için çözüm var mı?
  • Arkadaşlar merhaba benim p6 altıma rom atarken bir hata yaptım galiba huawei logosunda takılı kalıyor hiç bir işlem yapamıyorum sarza takıyorum logo geliyor cihazı kapatıyorum kendiliginden geri acılıyor güç+Ses açma+ses kısma tuşlarına uzun basıyorum işlem yapmıyor acil yardıma ihtiyacım var yeni tel alacak durumum yok malesef
    telefon rootlamıştım ve TWRP Recovery yuklemiştim
    cevap için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.