Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resmi note 3 ten memnunum gayet güzel telefon nede olsa miui var işin içinde p6 için ben şu anda beta sürümü kullanıyorum ve bazı çeviri eksiği haricinde sorun yok antutu da 14000 veriyor denemek isterseniz link atıyorum b709 üzerine flaslayabilirsiniz dediğim gibi artık fazla alternatif yok rom olarak bende fazla kullanmıyorum buyurun link aşağıda deneyin isterseniz
    http://4pda.ru/pages/go/?u=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Ffile%2Fd%2F0B4EPIGiog81zU0pfaWtQQkxrSGs%2Fview%3Fusp%3Dsharing&e=41978687

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• escobar1945 E kullanıcısına yanıt
    Link için teşekkürler. Şimdiye kadar TWRP ile adece ROM flashladım. ROM üstüne arayüz flashlarken dikkat etmem gereken bir şey, izlemem gereken bir prosedür var mı?
  • dasarum D kullanıcısına yanıt
    Bu arayüz değil ki zaten rom miui 6 5.7.7 beta sürümü normal rom kurar gibi kurun ios varı bir kullanım deneyimi yaşayacaksınız beğenmez iseniz tekrar geri dönüş yaparsınız ama mutlaka yedek alınız lütfen backup tan her ihtimale karşı tekrar eskiye donersin .....

Öneri ve uyarılar için teşekkürler. Bu gece hem TWRP ile full backup, hem de Hisuite ile PC ye seçimli backup alırım, Yarın da yeni Romu kurarım.

Tekrar teşekkürler.
  • Diogenus kullanıcısına yanıt
    Konu hort olacak ama, şu BIRAKMA BÖLGESİ denen kısım ne işe yarıyor ? Korunan Uygulamalar kısmı ile Bırakma Bölgesi Yönetimi arasında bir fark veya bir ilişki var mı?
    Link açılmıyor. Timeout hatası veriyor. Sizde de öylemi, kontrol eder misiniz
    Linklerde bir sorun yok şimdi kontrol ettim ama tekrar atayım

https://drive.google.com/file/d/0B4EPIGiog81zU0pfaWtQQkxrSGs/view
    Buyrun birde bu şekilde deneyin..

Tamamdır, bu linkten indirdim.

Teşekkürler.
    Dosyayı indirirken windows uyarı verdi, dosya mevcut diye. O zaman hatırladım ben bu romu daha önce indirip kurmayı denediğimde hata almıştım. Muhtemelen dosya bozuktu.

Sizin linkten romu kurdum, telefon resmen kimlik değiştirdi, hızlandı, görüntüler, yazılar, renkler müthiş keskinleşti, sanki ekran çözünürlüğü yükseldi. Icon grup klasörlerinde yukarı aşağı hareketler de HTC SENSE arayüzünü andırıyor :) Bu güzel romu kullanma şansı için tekrar teşekkürler

Bir sorum olacak, ayarlarda yazı boyutunu büyütmeme rağmen, Ana ekranda icon, klasör isimleri büyümüyor. Icon ve ana sayfa karakterlerini büyütmenin bir yolu var mı?
    Memnun kaldığınızi tahmin ettiğim için bu romu sizinle paylaştım Miui arayüzü gerçekten Android dünyası için olmazsa olmazları dan sırf bunun için cihazımı değiştirip xiaomi redmi note 3 aldım ve gerçekten farklı bir hava yaratıyor ayrıcalıklı oluyorsunuz ama maalesef ki kullandığınız cihaz için bir üst sürümü yok geliştirici romu yükseltmeyi bırakmış bizlerde şu an miu 8 versiyonunu bekliyoruz müthiş bir deneyim bizi bekliyor yine... Sorununuzun cevabına gelince elbette ana ekran düzenini değiştirebilirsiniz roma 5*5olarak gömülmüş vereceğim linkten 4*4 olan mtz dosyasını indirin twrp den flaslayin ve cihazımız başlatın senin için p6 cihazımda denedim ve oldu linkleri görebilmek için üye olmalısınız ve miui dünyasının farklı güzelliklerini kesfedebilirsiniz............
    http://forum.miuiturkiye.net/konu/ana-ekran-duzenleri-mod.3470/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escobar1945 -- 29 Mayıs 2016; 23:55:13 >

• Gerçekten Miui şimdiye kadar denediğim romlar içinde bambaşka. Font sorunu çözümü ve Miui forum linki için de çok teşekkürler. Bu P6 Türkiye'de fazla uzun ömürlü olmadı ama 4PDA forumunda hala popüler bir cihaz.

İlginiz ve desteğiniz için tekrar teşekkürler.
    Merhaba,

Miui rom konusunda şimdiye kadar hiç yaşamadığım garip bir problem serisi var.

1. Iconları grupladığım klasörlerin "bazıları" cihazı re-start edince içleri boşalıyor ve iconları yeni sayfalara atıyor, her bir iconu teker teker yeniden klasörlere atmak zorunda kalıyorum. Yalnız ilginç olan, klasörleri silmiyor ve bazı klasörlerin içini tamamen, bazılarının ise kısmen boşaltyor.
    2. Yine telefonu re-start ettiğimde rehberdeki tüm kayıtlar siliniyor, her seferinde, Hisuite backup'tan geri yüklemek zorunda kalıyorum
    3. Bugün yaşadığım bir problem, beni arayan ama cevapsız bir aramayı geri aramak için son arama kayıtlarını açtığımda içi boştu, daha sonra o numarayı bir arkadaştan istedim, bana whatsapp ile attı. Tam o anda son aramalara tekrar baktığımda, tüm son arama kayıtlarım listeye çıktı. Böyle bir garip durum hiç başıma gelmemişti.

Son olarak, B708 ve 709 romda telefonu kulağa götürünce otomatik cevaplama özelliği vardı, Miui ayarları içinde bulamadım. Sizin öneriniz var mı?

Umarım, bu harika romdaki bu sorunların basit bir çözümü vardır, yoksa üzülerek B709'a geri dönmek zorunda kalacağım.

Teşekkürler,

Anlattığınız sorunların çözümü için herhangi bir hata raporu verilmemisti romu takip ettiğim forumda zaten port edilmiş bir rom ve beta sürümü ruslarin portability rom bunu bulduğum site 4pda ru. Rus sitesi zaten miui 5 ten sonra resmi olarak geliştiricisi bırakmış bir üst versiyonu var onuda tavsiye etmediğim için vermedim aşırı batarya tüketimi ve cihazı ateş gibi ediyordu en stabil miu 6 versiyonu buydu kullanmanızı engel ediyorsa b709 serisine mecbur geri döneceksiniz bende çok yardımcı olmak isterdim ama benimde bilgim bu kadar miui candır gerisi yalan.....
    Her zaman iyi forumlar.....

Miui gercekten can, simdilik nandroid backup ile idare ediyorum. Biraz daha tırmalayıp olmazsa B709 a zorunlu donerim. Bilgilendirme ve destek icin tesekkurler, size de iyi forumlar.
    Restore sonrası re-boot ettiği için maalesef Nandroid backup da çözüm olmadı. Çek çözüm telefonu hiç kapatmamak ki fiziken mümkün değil, birgün eninde sonunda kapatmak zorunda kalabilirim veya şarj biter kapanır vb.

Severek başladığım Miui Rom maceram kısa sürede sona erdi ve an itibarı ile B709 rom ile daha az mutlu ama en azından sorunsuz devam etmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

Restore sonrası re-boot ettiği için maalesef Nandroid backup da çözüm olmadı. Çek çözüm telefonu hiç kapatmamak ki fiziken mümkün değil, birgün eninde sonunda kapatmak zorunda kalabilirim veya şarj biter kapanır vb.

Severek başladığım Miui Rom maceram kısa sürede sona erdi ve an itibarı ile B709 rom ile daha az mutlu ama en azından sorunsuz devam etmeye başladım.

Cyonegenmod 11 buldum su an kurdum sorun yok gibi duruyor multi dil seri ve akici calisiyor bilgin olsun istersen link atarim...

• Antutu skoru::17000 verdi:::))))cyonegen rom..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escobar1945 -- 4 Haziran 2016; 14:52:15 >
    Mevcut romlarda antutu skoru kaçtı ? Mesajınızı şimdi gördüm, link gönderirseniz bir denemek isterim.

Teşekkürler,
  • Şimdi XDA forumda CM 11 konusuna baktım. 2015 Ağustosta P6 ya yükleyen birisi pek çok sorun bildirmiş. Daha sonrası için de yeni bir güncelleme göremedim.

I have found many issue with this rom and kick it from my P6.

- after switch Fligthmode off no signal 2g/3g
    - P6 in use is very hot
    - GPS Apps crash often
    - P6 reboot from time to time
    - after install many Apps Navbar is extrem laggy
    - after one or two days without reboot, the P6 is laggy
    - from Time to Time PlayServices or AndroisSystem begin drain the accu in Standby
    - No switch external to internal SD-Card
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.