Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açılış ekranında kalıyorsa recovery ekranı açılabilir zaten, sistemi komple silseniz bile recovery ekranı her zaman aktiftir, silinmez. Sd Karta romu atıp güncellemeyi deneyin. Üç tuş kombinasyonu ile (güç+ses kısma+ses açma tuşları).
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Selam Hocam
    dediğin gibi yapmayı denemiştim fakat ROM yüklenmiyor. Update files vs diyor hiçbir işlem yapmıyordu. 3-4 saat uğraştıktan sonra problemi çözebildim, sorun TWRP den miş.

openrecover-twrp-2.8.0.0 zip dosyasını indirip SD karta attım ve TWRP' ye girip bu dosyayı install ettim (versiyon yükseldi). Sonrasında rom yükleyebildim.

Yardımın ıcın cok tesekkur ederım.
  • Kız arkadaşımda p6 var telefon donuyor ve kendini kapatıp açıyor ne yapmam lazım yaşayan oldumu?
    Şuan aosp yüklü ilk yüklediğimde aosp'da yoktu sonradan oldu?=
  • Selam @felixamor

Seni Ascend P1 den beri hala buralarda gormek ne kadar guzel :)

Xda de filan biraz incelemedim ama bulamadim. Deep Sleep sikintisi olmayan guzel bir P6rom u var m? Su an icin CM11 kullaniyorum rom oldukca guzel ama deep sleep yok sarj sikinti oluyor
  • HarictenGazel H kullanıcısına yanıt
    Selamlar, evet buralardayım fakat artık imzamdaki telefonları kullandığım için pek yardımcı olamıyorum. Deep Sleep yoksa eğer Emui'ye dönmenizi öneririm.
  • neden kimseler yok burada herkes elinden çıkardı mı telefonu ?

arkadaşlar telefonu defalarca düşürmemden dolayı kasa hafif hasar gördü kenarlardan ve kulaklık takma yeri kırıldı kulaklık takılmıyor şuan.
    düşürme kullanıcı hatası olduğu için garantisi devam etmesine rağmen servis ücret isteyecektir kesinlikle . biraz araştırınca servisten 300 tl falan istediklerini okudum nette. ne kadar doğru bılmıyorum tabi.

ben de aliexpresten orjinal kasalara baktım . 90 tl denk geliyor.
    sizce sorun çıkmasın, garanti olsun diye servise göndereyim mi ? yoksa kasayı sipariş edip burda herhangi bir telefoncuya yeni kasayı taktırayım mı ne dersiniz.
    kararsız kaldım.
  • selam beyler telefonun şarjı bitti dahada açılmadı.şarj oluyor ama açılmıyor.ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende p6 var evde de Samsung TV var benim telefondan kablosuz şekilde televizyona ekran yansıtabilir mıyız?
    Screen Mirroring özelliği
    Bilgisi olan var mı?

• Hala bu p6 kullanan varmi su an b709 stock romun v8 versiyonunu twrp ile yukledim emui 3.0 bu seferki daha guzel olmus stabil rom 1 aylik yeni cikmis denemeyen varsa tavsiye ederim...

• hykara86 H kullanıcısına yanıt
    Bende p6 mi ikinci bir olarak kullaniyorum bende aynen aliexpresten komple arka kapak kasa pil ve ekran cami siparis ettim toplamda 95 tl ye mal oldu...tavsiye ederim...

• Bende twpr yüklü bununla emui 1.6 ya veya 2.3 e dönebilirmiyim?şu an omnirom mevcut

• escobar1945 E kullanıcısına yanıt
    Linki varsa versene bir bakayım?

• Sağolasın inşallah olur direk wipeleyip(external hariç)install sonrada flashlıyoruz dimi.Zaten hep öyle kuruyozda yinede adettendir
  • AhmetTekin2001 A kullanıcısına yanıt
    Aynen biliyorsun işte ne yaptın kurdunmu??

• Bundan 3 ay önce emui 3.0 da buyuk bir rehber sorunu yasadim hic bir sekilde giremedim rehbere mecburen rom atmaya calistim miui v5 yükledim fakat jelly bean ustune yuklenmesi gerekiyormuş 3 aydır omni kullaniyorum tekrar emui 3.0 a donmek istiyordum fakat recovery ekraninda surekli hata veriyordu twrp ile soyledigin cok iyi oldu ne desem azdır cok sagol iyiki senin gibiler var ya :)

Harikasın!!

• Bide son olarak bu geri tusu felan kücük onda yapabilecegimiz bir sey varmi

• AhmetTekin2001 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sevindim şu an bende b709 â geçtim Miui v6 kurdum fakat çin uygulamaları vardı baş edemedim kaldırdım miui başka bir şey yaw çözebilirsem tekrar geçebilirim v6 ya artık kimseler kalmadı burada p6 kullanmıyorum mate 7 var bende p6 la rom rot işlerinde kullanıyorum....aheyy antutu 16000 verdi hahahah b709 iyiymiş...

Attigin linkteki romda kasmalar oldu bildigin kücük ve güzel bir rom varmi?

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.