Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: headspring

Bazı romlarda radyo apk si olmadığı için bu özelliğin kullanılamaması normaldir.http://www.mediafire.com/download/h9g3vqgytjkihad/HwFMRadio.apk dosya ile radyonuzu tekrardan kullanabilirsiniz.Dosyayı telefona kopyaladıktan sonra apk yi yüklemeniz yeterlidir.

Merhaba,

Benim telefonda EMU 3.0 ve Rom B707 4.4.2 kurulu. Daha önce stock rom kullanırken DLNA simgesi vardı. Ancak şu an o simge görünmüyor ve DLNA ile bağlanmam gereken bir cihaz var.
    DLNA kısa yolunu yeniden eklemenin veya komut vb ille DLNA çalıştırmanın yolu var mıdır?

Teşekkürler,

• Arkadaşlar merhaba ben b708 yükledim ama navigasyon çalışmıyor
    b635 de çalışmıyordu ondan önceki sürümü hatırlamıyorum ama telefonu ilk aldığımda çalışıyordu
    kullanıyordum ama şimdi olmuyor yardım edememelisiniz Rota hesaplandı diyor ama yönlendirmiyor
    bir çok program denedim olmuyor
    teşekkürler
  • headspring kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz adresi site engellendiği için açamadım. Ancak internette biraz araştırma yaptım HwFmRadio.apk olarak. Birkaç tanesini indirip denedim ancak yine olumlu bir sonuç alamadım. İlginiz için teşekkürler
  • lgbl40 L kullanıcısına yanıt
    HwFMRadio.apk Telefon yada sd karta kopyaladıktan sonra kurulum yapmanız yeter.Yada hisuite pc nizde kurulu ise telefonu bilgisayara bağlayıp apk dosyasını çalıştrarak ta kurulumu yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 17 Mart 2015; 17:35:52 >
    Bu apk yı da indirip kurdum. Ancak "istasyonlar taranıyor"dan başka bir ilerleme olmuyor. İstasyon ekle vs hiçbir fonksiyonu çalışmıyor. Teşekkürler.
  • lgbl40 L kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım apk buydu ve sorunsuzdu. Artık bu telefona sahip olmadığım için deneme yapma imkanım kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headspring

Benim kullandığım apk buydu ve sorunsuzdu. Artık bu telefona sahip olmadığım için deneme yapma imkanım kalmadı.
    ????

arkadaslar b708 den b634 e nasıl donecem yardım lazım yerel guncellemeyle olmuyor

teşekkürler
  • Kitkat konusunda 28 şubat tarihli mesajlarda detaylıca anlatılmış, oraya bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 19 Mart 2015; 1:42:28 >
    peki teşekkürler
  • Beyler telefonun hoparlörü patladı ne yapacuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şebeke sorunu yaşayan varmı acaba? aylardır kullanıyorum vodafone cihazı imei filanda sağlam ama şebeke gitti gelmiyor. yeniden kursam düzelirmi acaba.
  • lanet olsun b709 root layamıyorum biri yardım etsin;;!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Mudur b709 u rootlayamadım

halledebildin mi hocam?
  • gencbek G kullanıcısına yanıt
    Hallettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim cihazda şarj olayı iyice zıvanadan çıktı.Bir sitede şöyle bir yazı gördüm pil kalibrasyonu ile ilgilihttp://www.andronova.net/2015/04/07/android-telefonlari-icin-batarya-kalibrasyonu-nasil-yapilir-kesin-cozum/
    Ancak cihaza CWM (Clockworkmod) veya TWRP Custom Recovery yüklemek gerekli diyor p6 modeli için CWM (Clockworkmod) veya TWRP Custom Recovery programlarını nerden indirebilirim ve en önemlisi cihaza nasıl kurabilirim.
  • sonmezim S kullanıcısına yanıt
    Rica etsem bu twrp nasıl kurulur ve nereden indirebilirim yardımcı olabilir misin
  • Akadaşlar bende ki p6 da 4.4.2 yüklü emo sürümü ise 2,3 telefonda hic birsey yükl değil sıfır gibi ama inanılmaz yavaş. nededn olabilir bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfguzelyayla

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2709607 bu linkten twrp installeri bilgisayarına indir. Sonra telefonunu pc suite olarak bilgisayara bağla ( USB hata ayıklama bağlı olmalı). İzin isterse bu bilgisayar için her zaman izin ver de. Sonra indirdiğin dosyadaki .exe uzantılı twrp installeri yönetici olarak çalıştır. Linkini verdiğim sayfadaki gibi bir pencere açılacak, seçeneklerde göreceksin. Telefonun kitkatsa 1 i çalıştırırsan twrp kurulur, 2 yi çalıştırırsan stock android kitkat recovery kurulur. Telefonun jellybean ise 3 twrp yi, 4 stock android jellybean recovey yi kurar.

Arkadaşlar biri acil yardım edebilir mi acaba yukarıdaki msj da yazanları aynen yaptım.Ancak telefon kapandı ve sonra açıldığında huawei logosu geliyor ötesi orda donuyor bir müddet sonra "sistem yanıt vermiyor" uyarısı alıyorum
    Ne yapacağımı bilemiyorum
    Acilll

• Arkadaşlar bende de P6 var orjinal yazılımı yüklü, bildirimler ve baloncuklar engelleniyor.

Bırakma bölgesi yönetimi nerden açılıyor acaba.

P7 gibi telefon yöneticisinin üzerinde ayarlar kısmı yok, bulamadım o (bırakma bölgesi yönetimi) kısmını.

Neden açık değil?

Veya başka yerde mi bu ayarlar?
  • Arkadaşlar FMRadio.apk'sını paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.