Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gec olmadı mı bu sayfayı acmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headspring kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim tel tamamdır kurtuldu :) twrp ile b635 e döndüm simdi hersey sıfırlandığı için twrp yi yeniden kurmam gerekiyor değil mi... sonradan stock recovery e dönmek için twrp yi nasıl kaldırmam gerek??
  • sonmezim S kullanıcısına yanıt
    Twrp yi nasil kurduysan öyle kaldiriyon. Huawei toolkit ile otomatk secip kuruyon zaten ama eger cmd de komut ile kuruyosan sadece 3. Satirdaki "twrp.img" yerine "recovery.img" yaziyorsun.

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    ya ben b708 de root edememem y uzunden b635 e donmek istedim stock recovery ile donemedim twrp ile olabileceğini okudum o sırada twrp yi pcden cmd penceresinde sanrım baska biryere bastım ve tel logo ekranında kaldı derken twrp yi ekran acılmazken kurdum ama nasıl oldu ben de anlamadım ümidi kesmisken telin twrp de actığını gördum ve b635 yukleyebildim... şimdi twrp yi cmd den kuramıorum halen d e olmadı instal twrp kitkat recovery die girdim tamam vb bişiler dedi lakin şimdi tel de twrp recoverye henuz giremedim... diğer bahseetiğin huawei tools vb hiç bilmiyorum ve denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmezim -- 24 Ocak 2015; 2:52:30 >
    Cihazi kapat ve ses kisma tuşunu basili tutup usb ile Bilgisayara bagla. Cihaz acilip logo ekraninda kalacak. Sonra cmd yi acip kodlari yaz olacaktir. 2. Kodda hata verebilir ama aldiris etme diger kodlarida yaz. Yeniden baslatilirsa tamamdir kurulmustur twrp yada recovery.

Telefona bir şey olmamıştıki kurtulsun. :) Konu başında twrp yi kurma ve kaldırma ile ilgili komutlar mevcut. arifakinti arkadaşımızın dediği gibi Huawei toolkit türü prgramlarla twrp yi kurabilirsiniz ama yakın zamanda yaşadığım tecrübden dolayı artık komutla kurulmasını tavsiye ediyorum.Huawei toolkit türü programlarda twrp yi kaldırmak istediğinizde kaldırıyor ama sanki birşeyler tam yapılmıyor,bu yüzdende stock romu kurmada sorun yaşanıyor.Twrp yi komutlarla kurmak için gerekli komut ve programlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_88888674/f_//tm.htm#88888674 konusundaki ilk mesajta mevcuttur.

Twrp kurarken ve kaldırırken sorun yaşarsanız mudur1998 arkadaşımızın anlatımları doğrultusundada yapabilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

adb ekranı sorun yaratırsa yani cihaz offline olarak görülür ise teli PC ye usb kablo ile bağlı olarak tutun ve teli kapatın taki sarj animasyonu gelene kadar bekleyin

daha sonra adb ekranından stock recovery kurmak için " fastboot flash recovery recovery.img" komutunu yazın entere basın” tel bekleniyor" yazınca telin “ses kısma” tuşuna basılı tutup güç düğmesi ile teli açın, stock recovery yüklenir ekranda gorursunuz

stock recovery yüklenince komut ekranından fastboot reboot [ENTER] komutunu unutmayın
    twrp kurmalıyız yeniden 2.sıradaki dosyayı açın

adb devices [ENTER]
    adb reboot bootloader [ENTER]
    fastboot flash recovery twrp.img [ENTER]
    fastboot reboot [ENTER]

sorun çıkarsa yukarıdaki gibi yapın,

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
  • teşekkürler ... ben komut falan yazmıyorum twrp de 7 8 maddelik bir şey var onları yazıp 1 2 ya da madde numarası tıklıorum herneyse o kendisi halledio sanırım ki suan twrp recovery yuklenmiş .. özetle TWRP ile yukleyebiceğimiz romlar uppdate.app olmayacak ve zip uzantılı twrp ile yuklenebilecek rom lar olacak değil mi doğru anlayabildim mi

son olarak da b708 için twrp rom linki verebilir misiniz twrp ile b708 rootlanabiliyor mu.. super su geldi otomatik ve rootlu gorunuyor suan b635 de.

twrp ile yeni romu yuklediğimiz de twrp recovery de gidiyor değil mi her rom atış ta bir daha yuklenmesi gerekiyor sanırım

tşkkrlr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmezim -- 24 Ocak 2015; 23:31:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: headspring

Dimi ama hocam

• meraba arklar elimde huaweı ascend p6 var stock 4.4.2 kitkat stock rom yüklü ve tel rootlu degil hiç bi sorun yokken bi anda huawei logosunda kaldı ve açılmıyor. hiç bi custom rom falan kurmaya çalışmadık sanırım yazılım göçtü içinden tel. bnm degil yakın bi ark.mın şmdi gelelim asıl konu ya

tel usb pc ye baglayınca hiç bi şekildde görmüyor driverlarını falan yüklememe ragmen, orjinal romu çekip hafıza karına attım cihaz da orjinal recovery var romu kurmak için dload klasörünü geliyorum fakat dload içinde uptade.app görmüyor bi kaç farklı rom denenememe ragmen sonuç aynı recovery degiştirip custom rom kurayım dedim pc cihazı görmedigi için twrp recovery de kuramadım sizden yardım bekliyorum bu konulara yabancı degilim ama bu cihaz elimi kolumu bagladı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackknight85 -- 27 Ocak 2015; 17:01:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

B709 zaten P6-uo6 için değildi,sadece bir gün için kurdum ve sonra kaldırdım ,ama root işini ben hep twrp ile yapıyorum,şiddetle tavsiye edeceğim iki rom var ilki B708 ben herzamanki gibi uzun anlatımımda yaptığım yol ile kuruyorum mükemmel bir rom ,diğeri ise surdu petru nun yeni CM11 bir önceki sürümdeki tüm hatalar gitmiş ilgilenen olursa anlatabilirim

hocam ben CM 11 deyim rehberi hariç cok memnunum neyse onu hallettim .. twrp ile bir de HYD52 V5 ROM kurup denemek istiyorum ANCAK sitesinde B118 olmalısınız yoksa tel brick olabilir diyor bu herhalde stock rom da bulunanlar için gecerli bir uyarıdır değil mi... ben CM11 den twrp ile HYD52 v5 kolaylıkla ya da aynı şekilde ondan CM 11 e?
    bir de bu gecişlerde tüm programları yendiden yuklememek için twrp de yedek aldım ama sadece data yı mı yoksa system - boot - data bilemedim ucunu de yedekledim.. yedeği kurarken sadece data yı mı hepsini mi geri yuklemem gerek? Rom değiştigine göre sadece data yı mı? yanlış ve acemi sorum varsa vaktini aldığım için kusura bakma

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2570602

HYD52 V5 ROM eger yanlış hatırlamıyorsam JB tabanlı idi yani B125 ve/veya B132 üzerine kurulabilen romdu zaten B118 JB rom.senin şu an kullandıgın CM11 sürümü ise KK rom.yani twrp ile bile olsa KK tabanlı bir custom romdan JB tabanlı bir custom roma geçiş yapamazsın.
    HYD52 V5 ROM kurmak için önce orginal recovery e geçiş yapıp daha sonra B132 yada B125 kurup ,sonra yeniden twrp yi kurup romu öyle yüklemelisin.
    ancak bunu yaptıktan sonra twrp ile yedek alıp ve daha önce aldıgın yedekler arasında geçiş yapabilirsin.
    ancak şöyle bir sorunla karşılaşma ihtimalin çok yüksek bazen twrp kurulup kaldırılınca daha önce aldıgın yedekleri kurmuyor bu benim sıkça karşılaştıgım bir durum kısacası uzun işler ,vaktin varsa uğraşabilirsin tabii.ben bu sebeble JB veya KK yedeklerimi ayrı tutarım
    twrp ile yedek alırken ,boot,system,data,custom storage mutlaka yedeklenmeli cache istege baglı ama rehber,mesaj,call log larını ugraşmadan geri getirmek için tavsiyem bunuda yedeklemen ,restore ederkende hepsini birden restore edeceksin.

• teşekkur ederim
    v5 eski sürüm. V3 ü kur. Uzun zaman kullandım sorun yaşatmadi bana..

• arkadaşlar birisi bana yardım etsin ya huawei p6 4.2.2 den 4.4.2 güncelledikten sonra bir çok program çalişmiyo hata veriyo bölge gösterimi engellendi falan diye yazı çıkıyo ekranda sıfırladım yine aynı rot room nasıl atılır detaylı bilen varsa yardımcı olsun...
  • Merhaba. Son güncellemeden sonra radyo özelliği ortadan kalktı. Hangi uygulamayı yüklesem internet olmadan açılan bir radyo programı da bulamadım. Radyoyu tekrar nasıl yükleyebilirim? Şimdiden teşekkürler.
  • lgbl40 L kullanıcısına yanıt
    Bazı romlarda radyo apk si olmadığı için bu özelliğin kullanılamaması normaldir.http://www.mediafire.com/download/h9g3vqgytjkihad/HwFMRadio.apk dosya ile radyonuzu tekrardan kullanabilirsiniz.Dosyayı telefona kopyaladıktan sonra apk yi yüklemeniz yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 15 Şubat 2015; 18:38:51 >
  • arkadaşlar b708 den b508 geri nasıl dönüş yapabiliriz
  • arkadaşlar p6 mın ana kartı çalışmıyor telefonun ekranı kırık olon var sa telefonu elinden çıkarmak isteyen bana meşaj atsın
  • ilaseta İ kullanıcısına yanıt
    Garantisi yok muydu ?

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.