Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bir sorun yok kullanıyorum şu an bu sürüm p6 için en ideal ve güncel bir rom fakat Xda dan p6 forumlarına bakıp uygun bir rom bulabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escobar1945

Bende p6 mi ikinci bir olarak kullaniyorum bende aynen aliexpresten komple arka kapak kasa pil ve ekran cami siparis ettim toplamda 95 tl ye mal oldu...tavsiye ederim...

kasayı kendi başıma açmaya çalışırken içerden ekrana zarar verdim sanırım ekran gitti. dışında bir şey yok telefon çalışıyor ama ekran yok oldu.
    ekran+kasa full paket 300 tl baktım internetten. ben de ona para vereceğime sıfır başka telefon aldım. p6 kenarda öyle duruyor şimdilik.
  • hykara86 H kullanıcısına yanıt
    Sorun yok benim ekran da değiştirirken patladı sipariş verdim aliexpresten 23 dolar bekliyorum gelsin bu işleri yaparken dikkat etmek lazım bizde böyle öğreniyoruz
    Edit :😁🔨😁🔨😁🔨demekki aynı hatayı yapmışız gece gece ne güldüm millet uyandı

• Bn emui 2.3 ü daha cok sevmistim eger rastlarsan linkini atarmisin? Bide miui v6 nın linki varsa at bnm tel rootlu başa çıkarım çin uygulamalarıyla

• AhmetTekin2001 A kullanıcısına yanıt
    Şu an hangi surumdesiniz?? Vereceğim link şu anki romun üstüne kurabilelim...

• https://drive.google.com/file/d/0B4EPIGiog81zU0pfaWtQQkxrSGs/view
    Huawei ascend p6 Miui v6 5.7.7 twrp ile kurunuz ve yedeginizi almanızı öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escobar1945 -- 22 Mart 2016; 20:44:51 >
  • escobar1945 E kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum surum meselesini

• Ben telefonu cercevesi ve batarya ile degistirmek istiyorum bu bana ne kadara mal olur guvenilir bir siteye yonlendirirseniz sevinirim

• telefonun kasasını komple degistirtmek istiyorum. yanları da dahil. ankarada bunu yapan servis varmı?

• buyuxoy35 kullanıcısına yanıt
    Ben aliexpresten siparişi verdim ve orijinal ürün gönderdiler fakat Türkiye de bunu temin etmek biraz pahalıya mal oluyor tavsiyem aliexpresten bakınız 15 günde geliyor ben memnunum aldığım parçalar ise komple orta kasa ve arka kapak..

• Aynı yerin linkini bana da ozel mesajla gonderebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 8 Nisan 2016; 21:26:49 >
  • hykara86 H kullanıcısına yanıt
    Bana anakart lazım satmaya niyetin olurmu cihazi

• quote:

Orijinalden alıntı: escobar1945

Ben aliexpresten siparişi verdim ve orijinal ürün gönderdiler fakat Türkiye de bunu temin etmek biraz pahalıya mal oluyor tavsiyem aliexpresten bakınız 15 günde geliyor ben memnunum aldığım parçalar ise komple orta kasa ve arka kapak..

hocam linki paylaşmanız mümkün mü

• arkadaşlar benim şöyle bir problemim var
    daha önce 4.2.2versiyonunda yoktu. Avea bimcell türktelekom internet ve mobil sayfalarından tl yüklemek istediğimde sayfa ilerlemiyor. Ben bu telefonun kitkat versiyonu ile alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum sizde deneyebilir misiniz rica etsem

• Hikmet bakkal H kullanıcısına yanıt
    Ben verebilirim zaten telefoncuya satsam kasa felan birkaç yerden kırık ordan fazla vermezler eger dusunursen cevapla

• Arkadaşlar telefonu garantiye göndermem lazımdı daha önce orjinal romun üzerine 708 romunu kurdum xda dan. Bi türlü 635 Türkiye romuna dönemedim.
    En son twrp ile B635_BbN isimli custom rom kurdum sonra twrp yi kaldırdım ve yerel güncelleme ile Türkiye 635 romunu kurmaya çalıştım fakat fail hatası aldım.
    Son sayfalarda bir kaç yöntem vardı ama olmadı sonuç olarak.
    Orjinal 635 Türkiye romunu nasıl yükleye bilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • En sonunda benim tel rahmetli oldu su an s4 kullwniyorum gayet mutluyum gayet destek verilmis telefona.Huawei ise p9 aciklamayacagini soylemisti ama son gunlerde geliyo diye haberler var eger oda gelirse p6 artik yeterince can sıkıcı bir telefon haline gelicek.Zaten aktif p6 kullanicisi cok cok az

Merhaba,

Rom paylaşımınız için teşekkürler.

P6 cihazıma kurdum, pil tüketiminde ve cihazın akıcılığında biraz iyileşme var sanki. Bir de, ikonların altındaki yazılarda çözünürlük artmış, yazılar çok net ve keskinleşmiş sanırım :) Rom ve cihazla ilgili birkaç konuyu çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

1)Ayarlar Menusünde en Üstte "Other Settings" seçeneklerinin tamamı Rusça. Cihazın dilini Ingilizce de yapsam, Türkçe de yapsam düzelmedi. Bu bölümü default dille aynı yapmanın bir yolu var mı?

2) Telefon çalmadan, veya SMS mesajı gelmeden önce, flaş ışığı bir kaç kez yanıp sönüyor. Bu özelliği nereden kapatabiliriz?

3) Kilit ekranına tıkladığımda ortadaki büyük dairenin sağında ve solunda çıkan Default dialer, mesaj uygulamalarını, farklı bir dialer ve SMS uygulaması ile nasıl değiştirebilirim?

4) Marketten Always on uygulaması kurdum. Ekran kapanınca saat tarih görünüyor ancak yaklaşık 1 dk geçtkten sonra en alt satırdaki navigasyon buttonları kayboluyor. Bu durumda power düğmesine de bassam ekran açılmıyor (titreşim geliyor ama ekran gelmiyor) Mecburen power basılı tutup cihazı resetlemek gerekiyor. Bu konuda fikriniz, öneriniz var mı?

Teşekkürler,

• dasarum D kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim bahsettiğiniz rom b709 olanı herhalde fazla kullanmadım açıkçası âmâ benim kurduğunda advantaged setting ayarları İngilizce idi..çok kurcalamadan miu 6 kurdum zaten artık kullanmıyorum.. xiaomi redminot 3 kullanıyorum artık p6 da miu kurulu şu an ..sorun değil işe kullanın fazla da alternatif kalmadı artık bizim cihaz için..

Merhaba, evet B709 V08 international. Ylk mesajda verdi?iniz XDA forumdaki konu linkinde hem Advanced settings Rusça sorunu hem de flash light sorunu tarty?ylmy?. Rusça sorunun çözen yok ama en azyndan flash y?y?y sorunu çözümü verilmi?. Yngilizce bilmeyip bu sorunu olanlar için çözüm yöntemi :

Marketten Activity Launcher indirin >>>
    Programy açyp All activity seçip listeleyin >>>
    Listenin en altynda, yanynda ünlem i?areti olan Çince satyry tyklayyn >>>
    Açylan ekrandaki 4 kutucuk içindeki tikleri kaldyryn >>>
    Ekrana gelen Çince Onay / Cancel penceresinde sa?daki kelimeye tyklayyn. Y?lem tamam

Yeni cihazynyzy iyi günlerde kullanyn.

- Bence de P6 nyn de?i?im zamany geldi. Redmi Not3'ten memnun musunuz?
    - Miu6, B709 üstüne mi kuruluyor, tavsiye eder misiniz?

Yardymlarynyz için tekrar te?ekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 27 Mayıs 2016; 19:45:07 >

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.