Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • b122 de bildirim çubuğundaki kısayol tuşları varmı arkadaşlar notification toggle kullanıyorum ama stabil değil başka benzeri bi uygulama varmı tavsiyeleriniz

aldığımdan beri b118 ile kullanıyorum b122 nasıl arada uçurum gibi fark yoksa kurmayım açıkçası o kadar ayarı uygulamları yükelemeye hatta google facebook dropbox vs şifreleri girmeye bile üşeniyorum varsa iyi bi bildirim uygulaması işimi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

b122 de bildirim çubuğundaki kısayol tuşları varmı arkadaşlar notification toggle kullanıyorum ama stabil değil başka benzeri bi uygulama varmı tavsiyeleriniz

aldığımdan beri b118 ile kullanıyorum b122 nasıl arada uçurum gibi fark yoksa kurmayım açıkçası o kadar ayarı uygulamları yükelemeye hatta google facebook dropbox vs şifreleri girmeye bile üşeniyorum varsa iyi bi bildirim uygulaması işimi görür

Ahim sahim bir fark yok , ustteki kisayollar da yok . wifi kesintisini gidermisler ama b122 kesilmiyor artik.b118 de de kesiliyordu bende .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anasayfaya "Bildirim Paneli" gidenler için nasıl getireceklerine dair ekleme yapıldı bildirim paneliniz gitse bile o şekilde getirtebilirsiniz. Ayrıca B122 şuan en stabil rom B118 kullanmadığım için arasındaki farkı bilemeyeceğim ama hiçbir sorunla neredeyse karşılaşmadım B122de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

Bi yöntemi olan arkadaşlar varsa bekliyoruz.

bende hata yokmuş bu arada çok küçük bir resim çıkıyor sol üstte :S htc de ekranı kaplayınca resim onu farketmemişim ben. sorun yokmuş yani.
  • ben de ömzdüm dediğiniz gibi sim rehberi olduğundan oluyor.Sim rehberini sildim telefon rehberinden görüyor.teşekkürler.
  • Konuda b122'den bahsedilmis ama ilk mesajda yok. Sorunlu mu acaba?

• Sorunlu değil fakat her zaman güncel romları paylaşıyoruz konuda.
  • Merhaba Google Play DURDURULDU HATASI VE google.process.gapps işlemi durdu HATASI ALIYORUM TELEFON ASCEND P6 bir oyun yüklerken yüklemeyi durdurup sonra yüklerim dedikten sonra bu hatalar oluşmaya başladı ve sürekli google.process.gapps işlemi durdu hatası geliyor telefon kasıyor ve hiç bir şey yapılmıyor. fabrika ayarlarına çevirmeden ne yapılabilir androidte yeniyim hiç bir bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeSpr

Merhaba Google Play DURDURULDU HATASI VE google.process.gapps işlemi durdu HATASI ALIYORUM TELEFON ASCEND P6 bir oyun yüklerken yüklemeyi durdurup sonra yüklerim dedikten sonra bu hatalar oluşmaya başladı ve sürekli google.process.gapps işlemi durdu hatası geliyor telefon kasıyor ve hiç bir şey yapılmıyor. fabrika ayarlarına çevirmeden ne yapılabilir androidte yeniyim hiç bir bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum..

entersanmış.stok romu rootsuz bozmak neredeyse imkansız aslında.bence yine en doğrusu fabrika ayarlarına döndürmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

quote:

Merhaba Google Play DURDURULDU HATASI VE google.process.gapps işlemi durdu HATASI ALIYORUM TELEFON ASCEND P6 bir oyun yüklerken yüklemeyi durdurup sonra yüklerim dedikten sonra bu hatalar oluşmaya başladı ve sürekli google.process.gapps işlemi durdu hatası geliyor telefon kasıyor ve hiç bir şey yapılmıyor. fabrika ayarlarına çevirmeden ne yapılabilir androidte yeniyim hiç bir bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum..

entersanmış.stok romu rootsuz bozmak neredeyse imkansız aslında.bence yine en doğrusu fabrika ayarlarına döndürmek.

cevabınız için teşekkürler içinde çok fotorğaflar oyun vs var ondan fabrika ayarlarına çevirmeden düzeltebilmenin bir yolu var mıdır acaba?

saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

quote:

bu uygulamaları ayarlar uygulamalardan dondurdunmu veya etkisiz hale getirdinmi bunları yaptıysan o yüzden çalışmıyor

• CodeSpr kullanıcısına yanıt
    Hata veren programları kaldırıp tekrar yüklemeyi denedinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: headspring

Hata veren programları kaldırıp tekrar yüklemeyi denedinizmi

Evet denedim sonuç aynı maalesef

Aynı sorun bende de olmuştu fabrika ayarlarına geri dönmüştüm. Verilerin silinmemesi için "ayarlar -- yedekle ve sıfırla " yolundan yedekleme yapın bence, fabrika ayarlarına döndükten sonra da verileri burdan geri yüklersiniz.
    Hafıza kartını da çıkartırsınız bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Aynı sorun bende de olmuştu fabrika ayarlarına geri dönmüştüm. Verilerin silinmemesi için "ayarlar -- yedekle ve sıfırla " yolundan yedekleme yapın bence, fabrika ayarlarına döndükten sonra da verileri burdan geri yüklersiniz.
    Hafıza kartını da çıkartırsınız bu arada

Tam olarak yedeklemeyi nasıl yapacağız bilgisayar kullanmamıza gerek yok mudur?
  • Arkadaşlar kolay gelsin.. Ufak bir soru..
    elimde bir 4 Gb lık class4 kingston sdhc kart var..
    önceki nokia xpress müzikte kullanıyordum.. Geçenlerde bu kartı p6 ya takayım dedim p6 kartı okumadı.. tepki bile vermedi..
    Bilgisayara taktığımda ve eski 5800 da çatır çatır çalışıyor..
    defalarca format attım fat32 de.. Ama ne yapsam nafile varmıdır bunun bi çözümü neden böyle yapar nedir ne değildir yada başınıza hiç geldimi..
    Hayır bigisayara gerek yok.

Ayarlar -- Yedekle ve sıfırla-- Verilerimi yedekle , diyorsun sonra yedeklenmesini istediklerini seçiyorsun.Bundan sonra fabrika ayarlarına dönüyorsun İşin bittikten sonra aynı yerden verilerimi geri yükle diyorsun. Zaten hepsi aynı yerde kolayca yaparsın da uyg oyun bunlar da yedekleniyor muydu hatırlamıyorum.

• selam

BİLDİRİM SİMGELERİNİ AKTİFLEŞTİRME
    1. Root olun
    2. Root Explorer kurun
    3. Root Explorer ile "cust" klasörünü açın
    4. Buradaki vodafone.rar dosyasını indirip rardan çıkarın
    5. vodafone klasörünü "cust" klasörünün içine kopyalayın
    6. Fabrika ayarlarına dönün işlem tamam.

turkcelli olmak farkedermi yani ben turkcell hat kullanıyorum,
  • Hangi hattı kullandığınız fark etmez bu yolla bildirim paneliniz geri gelir.
  • LionBeq kullanıcısına yanıt
    sagol bir ara b122 kurup denerim
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.