Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muiu kur ayarlardan navigation seiting i kapat mi-pop uygulamasini kullan iphone deki gibi home programini kullan yada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Reis cygen10.1 ilgili haber varmi cikmicak galiba yada 4.4 mu bekliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

b608 romunda wifi kopmalarına çözüm diye bir yer var orası işe yaramıyor bunun dışında bu adamlar ne zaman resmi bi güncelleme yayınlayacak merak ediyorum. Ve son olarak ben rom root konularına çok yabancı biri olarak yardım istiyorum sizden, B608 üstüne en stabil olan rom hangisi ?

B122 duzgun calisiyor ama sarji daha az gidiyor gibi bunun da. Ama stabil rom.

• simdi arkadaslar oncelikle emeginize saglik cok guzel seyler yapmissiniz ama ben biseyleri beceremedim bi yerde yanlisim var sanirim.

1. sd karti varsayilan yukleme konumu yapma isi bende olmadi telefonu rootladim bu verdiginiz dosyalari yukledim.. ne olur ne olmaz diye hatta hem sd karta hem telefona yukledim ama cwm ile yukleme isine gelince dosyanin yukleme konumunu gosterdigimde yani zipli dosyanin oldugu klasoru acinca cwm bos ekranda kaliyor bu neden olur..

2. xblast tools programinida aynen dediginiz adimlarla kurdum ancak yaptigim degisiklikler aktif olmuyor.. bu programda cok guzel ayarlar var ama hic biri aktif olmadi. acaba dedim installeri once acip ordan tools modulune gecip ayar yapsam sonrada installer programindan install secenegi ile yukleme yapip telefonu yenidenmi baslatmak lazim dedim.. onuda yaptim bu seferde telefon acildiginda bambaska bi temayla acildi ikonlar falan cildirmis klasorlerinden firlamislardi.. :) bu xblastta yaptigimiz ayarlari nasil aktif etcez.. he bu arada ikonlar delirdi o ayri tepki aldik makinadan ama sectigim ayarlar olmamisdi alakasiz bi sonuc aldik yani.. bide bu xblast icinde ayrica bi konu acilmali bence programdaki ayarlar cok saglam tabi calistirabilirsek.. :)

simdide cevaplayacak arkadaslara cook cook tesekkkurler..

Az önce huawei terminal merkezine yolladım telefonu ücretsiz olarak bir sefere mahsus düzelteceklerini söylediler.
  • Radyo yükleme bilgileri için çok çok teşekkürler...

Saygılarımla,

shs54
    Yok telefon root lu degil b608 yuklu garantiden cikmasin diye root yapmadim nasil yapildigindanda anlamiyorum a bu sanal tuslar resmen olum kucultmem icin yardomci olursan sevinirim tesekkurler

• ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Root olmadan bu işlemleri yapamazsınız..
  • Build: B608
    Kernel: 3.0.8-00788-G5D19A2

Bu cihazi rootlayamadim. Xda forumundaki root metodlarinin tamamini denesem de sonuc alamadim.
    Rooting islemini basarili yapan arkadaslardan ricam kernel versionlarini yazmalari. Telefonu alali bir kac gun oldu, acaba bendeki kernel pacthli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maybe Tomorrow -- 21 Kasım 2013; 13:28:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maybe Tomorrow

Build: B608

Bu cihazi rootlayamadim. Xda forumundaki root metodlarinin tamamini denesem de sonuc alamadim.
    Rooting islemini basarili yapan arkadaslardan ricam kernel versionlarini yazmalari. Telefonu alali bir kac gun oldu, acaba bendeki kernel pacthli mi

eroot programıyla rootladığım sürümler (kullandığım romlar) ; b607 b608 b111

yani biryerlerde bir hata yapıyor olmalısın.konuyu iyice oku ve tekrar dene bence.bu arada win7 64 bit ile yaptım bunuda belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol_1980

quote:

Orijinalden alıntı: Maybe Tomorrow

Build: B608

eroot programıyla rootladığım sürümler (kullandığım romlar) ; b607 b608 b111

yani biryerlerde bir hata yapıyor olmalısın.konuyu iyice oku ve tekrar dene bence.bu arada win7 64 bit ile yaptım bunuda belirteyim.

Az once http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2390491 linkteki 4. metodu tekrar denedigim shell'e root olarak dustum sonunda.

Eee simdi napiyoz

• Maybe Tomorrow kullanıcısına yanıt
    kafana göre takıl şimdi ne bilim önce sanal tuşların boyutunu küçült rengini değiştir custom rom dene falan.
  • arkadaşlar arayanın resmi kayıtlı olduğu halde görünmüyor, gelen mesajlarda da aynı şekilde bi bilen varsa, ek bir uygulama olmadan nasıl çözeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

arkadaşlar arayanın resmi kayıtlı olduğu halde görünmüyor, gelen mesajlarda da aynı şekilde bi bilen varsa, ek bir uygulama olmadan nasıl çözeriz.

sen deyince farkettim ben de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettughan

quote:

arkadaşlar arayanın resmi kayıtlı olduğu halde görünmüyor, gelen mesajlarda da aynı şekilde bi bilen varsa, ek bir uygulama olmadan nasıl çözeriz.

sen deyince farkettim ben de :D

emotion ui ile alakalı bir durum diye düşünüyorum. İlla ek uygulama ile kullanmak gerekiyor.Varya tek istediğim şu kit katı saf haliyle de verseler.Emotion filan istemiyorum.
  • direk orjinal sürüm ben deki. türkiye sürümü. sen söyleyince farkettim :S
  • Bi yöntemi olan arkadaşlar varsa bekliyoruz.
  • quote:

Bi yöntemi olan arkadaşlar varsa bekliyoruz.

Arayanin simkarttaki kaydını siliyoruz (sonra tel rehberinden simkarta kopyalayın) Neyse sonra tekrar arayana resim ekleyin düzelecektir.
    Nedense aramalarda tel rehberi aktif olsa da simkarttaki isimler aktifleştiği için böyle oluyor.

• B119 da wifi kesintisi var mi bir de ustteki kisayol tuslari var mi ?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.