Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çöktü derken ne gibi bir sorunla karsilastiniz? Aynı versiyonu bende kullanıyorum ama hiç bi sorunla karşılaşmadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce telefon.apk çöktü sonra şebeke gitti sonra mesajlarda uçtu baktım olmuyor döndüm b118e.Temiz bir kurulum yapmıştım ama anlamadım niye böyle oldu bu ara Miuinun güncellemesi gelir tekrar yüklerim.
  • Ilginc sorunlar.s sizin aksinize bende hiç bi sorun yok hatta performans olarak bayada iyi olduğunu düşünüyorum, umarım yeni sürümde soeunlariniz ortadan kalkar

• Yeni sürümde sorun çıkmaz diye düşünüyorum..Muhtemelen bir yerlerde bir sorun oluştu..
  • bendede sıkıntı yok çok şükür.çok nadiren xiaomi eşitleme hatası veriyo hepsi o kadar.gps falan çalışıyor.
  • Sayfa acilmiyor arkadasim

• Oyun konusunda bir performans artışı göremedim açıkçası, herhangi bir iyileştirme yapılmışsada farkedilir biçimde değil. Bu arada telefona Dead Trigger 2 yükleyip oynayabilen var mı acaba? Uyumsuz galiba Dead Trigger 2, loading ekranında bir süre sonra çalışmayı durduruyor. İleriki güncellemelerde bunlarada çözüm getireceklerine inanıyorum, ayrıca daha alacağımız 4.4 KitKat, Emotion 2.0 arayüzü var Birde arkadaşlar Huawei Türkiye sitesinde P6'nın "Genel Bakış" bölümünde "Ayrıca Ascend P6 cihazınızı *MediaQ ile TV Kumandası olarak kullanabilirsiniz." denmiş bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Mudur gpr dergen goolemap calismiyor degilmi konum paylasmam gerektigi icin whatsapp tan uzulerek muiu yu kullanmiyorum ilk cikan veraiyonda calisti bi dahayok :s

• quote:

Orijinalden alıntı: Zagrell

Oyun konusunda bir performans artışı göremedim açıkçası, herhangi bir iyileştirme yapılmışsada farkedilir biçimde değil. Bu arada telefona Dead Trigger 2 yükleyip oynayabilen var mı acaba? Uyumsuz galiba Dead Trigger 2, loading ekranında bir süre sonra çalışmayı durduruyor. İleriki güncellemelerde bunlarada çözüm getireceklerine inanıyorum, ayrıca daha alacağımız 4.4 KitKat, Emotion 2.0 arayüzü var Birde arkadaşlar Huawei Türkiye sitesinde P6'nın "Genel Bakış" bölümünde "Ayrıca Ascend P6 cihazınızı *MediaQ ile TV Kumandası olarak kullanabilirsiniz." denmiş bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?

evet bende çeşit çeşit apk denedim ama hep aynı yani dead trigger 2 oynanmıyor bizim cihazda.artık 4.4 ile beraber gelen opengl3'ün güzelliklerinden faydalanırız

• quote:

Orijinalden alıntı: bsrsn

Mudur gpr dergen goolemap calismiyor degilmi konum paylasmam gerektigi icin whatsapp tan uzulerek muiu yu kullanmiyorum ilk cikan veraiyonda calisti bi dahayok :s

o gavur hariç hepsi çalışıyor yandex,igo,tomtomda sorun yok dediğin gibi ilk versiyondan sonra çalışmadı bende whatsappdan konum göndermeye çalıştım californiayı gösteriyo ama enteresandır dışarı çıktığımda kimi yerlerde çalışıyor bazen google maps.

• Zagrell kullanıcısına yanıt
    Dead Trigger 2 telefonu ilk aldigimda oynamistim sorun ve kasma yok sonra muiu yukledim birdaha denemedim acikcasi sikinti yoktu opengl3 destegi varmis p6 gpu su 4.3 4.4 geldimi canavar gibi cihaz olicak 16 cekirdek oldunu aoyluyor gpu S4bile muallaktaymis opengl3 u destekleyecegi bekleyip gorucez ben umitliyim 4 aya kadar canavar gibi hct hd2 leo gibi populer ve cihaz olucak bana gore.

• lionhearts kullanıcısına yanıt
    Tek eksigi valla googlemap ve whatsapp guncellemesi whatsapp nese goreceli ama google map mutlaka olmali

• quote:

Dead Trigger 2 telefonu ilk aldigimda oynamistim sorun ve kasma yok sonra muiu yukledim birdaha denemedim acikcasi sikinti yoktu opengl3 destegi varmis p6 gpu su 4.3 4.4 geldimi canavar gibi cihaz olicak 16 cekirdek oldunu aoyluyor gpu S4bile muallaktaymis opengl3 u destekleyecegi bekleyip gorucez ben umitliyim 4 aya kadar canavar gibi hct hd2 leo gibi populer ve cihaz olucak bana gore.

valla oyun konusunda pek umudum yok benim sonuçta huawei 16 çekirdekli bir canavar koymuş ama oyunu yapan adamlar naz yapınca bi espirisi olmuyor.sistemin akıcılığı çok iyi olduğundan oyun konusunu kafama takmıyorum.açıyorum temple run 2yi takılıyorum canım sıkılınca.daha asphalt8'i bile yüklemedim.opengl3 gelsin öyle deneyeceğim.
  • senol_1980 S kullanıcısına yanıt
    Valla bende aynin senin gibiyim stabilligi yetiryor ama mecburen destestek vericekler 4 ay olmasada sorin degil her turlu iyiki almisim.

• quote:

Tek eksigi valla googlemap ve whatsapp guncellemesi whatsapp nese goreceli ama google map mutlaka olmali

Bugün yada yarın gelir 3.11.15 versiyonu, bakalım inşallah düzeltmişlerdir..
  • 3.11.15 versiyonunda Yeni Güvenlik Uygulaması Önbellek temizleyici, Veri kullanımı, Blocklist, Güç yönetimi, virüs tarama ve izinler yönetici tek bir arayüz üzerinde birlikte gruplandırılmıştır.Bu şekilde daha derli toplu olmuş.
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek
  • headspring kullanıcısına yanıt
    evet p6 miui yükleme rehberinde videosu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Değişmiyor..

tesekkurler hocam cevap icin demekki bu telefonuda alamicaz..
  • quetm kullanıcısına yanıt
    Bu tarz işlemler için en uygun MTK işlemcili telefonlar.
  • Dun bir arkadasin telefonu bozulmusti ne yapti hallettin mi benim kide oyle oldu ben hallettim duzeldi

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.