Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon için Otg kablo aldım ama bir türlü flash belleği görmedi telefon. B118 yazılımı yüklü, acaba otg özelliği yok mu artık? Yardımcı olabilecek biri var mı.
  • kablosuz mouse varsa denesene onu görecek mi.
  • Kablosuz mause yok ama flash belleği hem fat hem de ntfs olarak biçimlendirerek denedim yine de görmedi. Bu arada telefonu usb to hdmi dönüştürücüler ile tv yada monitöre bağlama gibi bir özellik var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniacmatek

Kablosuz mause yok ama flash belleği hem fat hem de ntfs olarak biçimlendirerek denedim yine de görmedi. Bu arada telefonu usb to hdmi dönüştürücüler ile tv yada monitöre bağlama gibi bir özellik var mı?

İşine yararsa DLNA var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4 ocak ayı içinde kesin geliyor okuyun

http://huaweinews.com/2013/11/ascend-p6-b119-firmware-leaked/
  • b119 rom diyor huaweinews sayfasında yüklediniz mi onu?
  • haso0201 H kullanıcısına yanıt
    Bende yanlış okumadiysam avrupa cihazları için b119 romu yayınlandı yazıyor. Deneyen olursa veya içeriğini bilen varsa bizleride bilgilendirirse seviniriz:) Şahsen miui kullanıyorum ancak stabil bi orjinal romu şu an için eksikleri olan Custom romlara tercih ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otg kablo ile usb belleği ancak telefonu bellek takılı iken yeniden başlattığımda çalıştırabildim. Bunun dışında kablolu mouse hemen tanıdı ve çalıştı.
  • B119 ve B122 avrupa romları ikiside aynı kernel farklı ülkelerin romları sadece ve test sürümleri şuan B122 kullanıyorum her şeyi ile diğer romlardan çok daha iyi ;) Çalışmayan bişey görmedim daha ayrıca pilide çok iyi ısınma baya azalmış wifi kopma gibi derdi yok. Bu test versiyonlar güncel global olarak yakında çıkacaktır zaten.
  • LionBeq kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionBeq

B119 ve B122 avrupa romları ikiside aynı kernel farklı ülkelerin romları sadece ve test sürümleri şuan B122 kullanıyorum her şeyi ile diğer romlardan çok daha iyi ;) Çalışmayan bişey görmedim daha ayrıca pilide çok iyi ısınma baya azalmış wifi kopma gibi derdi yok. Bu test versiyonlar güncel global olarak yakında çıkacaktır zaten.

merhaba B122 de radyo ve sanal tuşları kaybetme özelliği varmı yani apk kurmadan birde global B111 romu B608 den iyimidir ve son olarak B111 de de fm radyo ve sanal tuşları kaybetme özelliği vermı biraz karışık oldu ama idare et cevap verirsen çok sevinirim
  • arkadaşlar acil olarak cevap bekliyorum s4 ui romu kurdum boot ekranı geliyo tlefon sürekli titriyor.temiz kurulum ekranında sd card update fail diyo acil yardımcı olurmusunuz.telefonu zorla kapatsam bile telefon tekrar açılıyor lütfen acil YARDIM...
  • Temiz kurulum yaparsan radyo gelir ama sanaltuşu kaybetme gelmez ama onu bir pach ile 2 dkda yapabilirsin sorunsuz ayrıca kullanılan hafızayı SD kart yapmak içinde bir pach var 4x4 telefon olarak kullanabilirsin bunları yaptıktan sonra :)
  • e_tantunc E kullanıcısına yanıt
    Rom yüklenirken veya zip dosyasında bir sıkıntı olmuş muhtemelen.. SD kartı çıkarıp bilgisayara kart okuyucu ile bağlayın, stok romu indirip karta attıktan sonra güç+ses yükseltme+kısma tuşlarına basarak yüklemeyi deneyin..
  • aytoli kullanıcısına yanıt
    Kronolojik olarak B122 daha güncel B119'dan.. Şu an kullanılabilecek en iyi stok rom bu.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    deniyecem şimdi inşallah düzelir kullandınız mı peki s4 ui romunu
    Ben miui haricinde rom kullanmıyorum hiçbir Android telefonumda..Biraz fanlık var :)
  • anladım miuinin en güncel versiyonu hangisi linkini verebilirmisin eğer düzeltebilirsem onu kullanıyım
    P6 Miui
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

P6 Miui

felixamor hocam bu soru sorulmuştur ama affına sığınarak soruyorum miui romdaki oyun akıcılığı B608 den iyimidir
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.