Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece itibari ile bende B122'ye geçtim. Müzik dinlerken sesteki artmayı çok iyi hissettirdi kendisi, romu yükledikten sonra bildirim panelimde duruyordu. Henüz fazla test edebilme şansım olmadı fakat B608den sonra çok iyi geldiğini söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zagrell

Dün gece itibari ile bende B122'ye geçtim. Müzik dinlerken sesteki artmayı çok iyi hissettirdi kendisi, romu yükledikten sonra bildirim panelimde duruyordu. Henüz fazla test edebilme şansım olmadı fakat B608den sonra çok iyi geldiğini söyleyebilirim.

hocam oyunlarda da deneme yapıp bilgi verirmisiniz B608 den dahamı iyi
  • hocam olmuyo bu ya
  • hocam yardımcı ol nolur telefonu zorla kapatıyorum yne açılıyo ve sürekli titriyo.
  • Performans konusunda stok romlar daha iyi, örneğin Miui 14000 gibi maksimum Antutu sonucu alırken stok romlar 16000'e kadar çıkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 15 Kasım 2013; 14:32:39 >
  • e_tantunc E kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi rom yükleme başarılı olmuyorsa yapılabilecek birşey yok, son çare servise göndermek..
  • hafıza kartına format atıp deniycem şimdi tekrar yokmudur başka yolu bunun hocam
    Maalesef telefon "loop"a girmişse yani rom yüklenirken hata verip devamlı kendini resetliyorsa başka çare yok benim bildiğim kadarıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Performans konusunda stok romlar daha iyi, örneğin Miui 14000 gibi maksimum Antutu sonucu alırken stok romlar 16000'e kadar çıkıyor..

abi yemişim performansı android gibi anti user friend bi işletim sistemini adam gibi kullanışlı hale getiren tek şey şu an için miui romlar.bizim arkadaşta nexus 4 var miui 4.3 ile uyumsuz olduğundan adam telefonu güncellemiyor 4.2.2 miui kullanıyor.düşün yani.
  • kendini resetlemiyor zorla kapatıyorum tekrar kendi açılıyor hocam
  • Sd karttan orjinal romu yukle ise yara belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinal romuda yükleyemiyorum malesef phone is lock state yazıyo
    Tekrar deneyin eğer o kısıma gelebiliyorsa telefon yüklemeyi de yapar.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    vla hocam deniyorumda hep aynı şeyi diyo titreşimde durmuyor
  • secureboot diyo altında phone is lock state diyo bu durumdan nasıl çıkaracağımı bir bulabilsem sorunu hallolacak gibi geliyor
    Güç+ses yükseltme (veya kısma) tuşlarına basarak kurtarma moduna girmeye çalışın..
  • arkadaslar bu telefonlarin imei degistirilebiliyormu biliyormusunuz.. bugun yada yarin alacagim bi tane sifir ama beni iicin imei degisip degismedigi onemli bilgisi olan paylasirsa sevinirim.. burdan yada pm olarak :)
  • quetm kullanıcısına yanıt
    Değişmiyor..
  • miuinun son versiyonu çöktü b118e geri dönüyorum update gelince tekrar miuiyu kurayım..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.