Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar kolay gelsin çinde kullanılan hava durmum versiyonun nasıl indirebilirim b 608 kullanıyorum.. ayrıca bir daha güncelem gelir mi bilgisi olan var mı.. kt kat 4 için ben email attım daha cevap gelmedi
  • Evet arkadaşımızın uyarısıyla sd karta uygulama yüklemeyi ekledim, diğer romları inceleyeyim sonra bilgi veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso0201

arkdaşlar kolay gelsin çinde kullanılan hava durmum versiyonun nasıl indirebilirim b 608 kullanıyorum.. ayrıca bir daha güncelem gelir mi bilgisi olan var mı.. kt kat 4 için ben email attım daha cevap gelmedi

güncelleme elbet gelecek daha 3 aylık cihaz güncelleme vermezse huawei kapatsın yazılım bölümünü 4.4 yeni çıktı hocam dur bi 4.3 gelsinde :D
  • Xda'da uygulamaları hafıza kartına yükleyebilmek için bütün romlarda geçerli patch dosyasını felixamor hocamız ilk mesaja ekledi. O dosyayı cwm ile içeri aktarınca o özellik telefonlarımıza geliyor artık. Ayrıca B122Beta rom uluslar arası rom olduğu için bir sorun çıkarmayacaktır ki xda'da yükleyenlerde sorun yok bir kaç güncelleme iyileştirme yapılmış sanırım ama baidu romu hakkında net bir şey yok şimdilik kimse cihazına kurmasın :)
  • LionBeq kullanıcısına yanıt
    Cynogen 10.1 gelsin baska birsey istemiyorum valla cihszin butun sorunlarini bitircegini dusunuyorum oyun sikintisi gitsin yeter

• başak bir sitede okudum anddroid 4.4 kesin verileceği diye.. admin bilgisi varır konu hakkında bilgilendirme yaparsa seviniriz.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sizi yoruyorum ama mobil internet ile ilgili son bir sorum daha olacak. Cihazdan şebeke tarattığımda şebekeleri 2G olarak buluyor. Ben 2G yi düşük hızlı GPRS yada EDGE bağlantıya olanak sağlıyor diye biliyorum. Cihaz menüsünde bulamadım ancak, bir şekilde AVEA GPRS ayarlarını cihaza girebilirsem yine de mobil interneti kullanamam mı acaba?
    verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim.
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mustafaozcan.apnturkey

Yukarda verdiğim eklentiyi kurup ayarları yaptırın 2g ile de bağlanması lazım sonuçta 2g edge hızında bağlantı 3g hızını kullanamazsın belki ama bunu kullanabilirsin.
  • hocam ne gibi artıları varmış b122 nin telefona root atmadığım için cwm den yükleyemiyorum b122 de rootlamadan yapabiliyormuyuz o önemli benim için ingilizcem yok xda dan pek anlamıyorum o yüzden @LionBeq
    hocam konunun başında verdiğiniz bluandroid baya tutmuş bu romu denedinizmi artıları eksileri şarj ve oyun performansı ss ler falan bilginiz varmı miuiden iyimidir @felixamor
  • Orijinal rom atarken root'a gerek yok.."Custom Rom"ların çoğunda da yok..B122'nin log'unu incelemedim daha, miui kulladığımdan kurmadımda, ayrıntılar belli olsun konuya eklerim bir sıkıntı yoksa.
  • vay arkadaş b122 ne zaman çıktı
  • Notofication toggle için çözüm olarak aşağıdaki adımları uygulayın düzelecektir demişler; 7 ve 8 nci adımları tam anlamadım. anlayan yada yapan var mı?

Just Follow these instructions:
    1. You must be ROOTED
    2. Having installed the app Root Explorer
    3. Log in to Root Explorer and find the file custom.bin
    4. You must remember the contents of this file. Example "globe/ph"
    5. Go to the root folder, using the Root Explorer
    6. Go to the folder Cust.
    7. Rename the folders according to the content of step 3. Example: rename folders "channel" to "globe" then the folder within "cn" to "ph"
    8. After that go back to folder "cust" and rename the folder "cmccchannel" to "cmcc*****" then the folder within "cn" to "**". Example: "cmccchannel" to "cmccglobe" and "cn" to "ph"
    9. Perform Factory Reset using stock recovery.

• m3y M kullanıcısına yanıt
    Maşallah çok hızlı gidiyor Huawei bu ara..Her ay yeni güncellemeler ve custom romlar geliyor..4.3'te hazırlanıyormuş yakında çıkar.

• 7- channel klasörünün adını globe yap, cn klasörünün adını ph yap demiş ama sen cn yi tr yap çünkü ph yaparsan türkçe dilinde yine o ayar kapalı olacaktır ki dili ingilizce yap büyük ihtimal o ayar açılacaktır.
    8- Onda da klasör isimleri değişecek ilk verdiklerini 2. isimle değiştir cn leri tr yap ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhk_

defalarca vodafone la görüşmeme rağmen böyle bişeyin olmadığını, telefonu teleservis denilen iğrenç ötesi yere vermem gerektiğini söleyip duruyorlar, ki teleservsi aradım tamir etcez yada değişim yapcaz oda 2- 3 hafta arası sürer diyorlar, emin misiniz bu bilgiden???

ben faturama ek almıştım belki ondan dolayı yapmış olabilirler
  • kolay gelsin yukardada yazmıştım cevap gelmedi.. 4.3 yada 4.4 güncelemesi verilecek mi acaba arkadaşlar bilgisi olan var ? ayrıca huawei kendi room güncelemsini verecek mi ? ayrıca konunun başıda okuduğumda güzel kullanışlı bir hava durumu programından bahs ediyor çinde kullanılan onu nasıl kurabilirim telefonuma.. şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
  • haso0201 H kullanıcısına yanıt
    Üç mesaj öncesinde bahsedildi 4.3 geliyor..Hava durumu hakkında ise bilgim yok.

• teşekkür ederim. şu an da b 608 kullanıyorum room yüklemeyi önerirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso0201

teşekkür ederim. şu an da b 608 kullanıyorum room yüklemeyi önerirmisiniz?

İsterseniz uluslararası rom olan B122'yi yükleyebilirsiniz.Sizin tercihinize kalmış.Arada afaki farklar yok.

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Mudur cynogen 10.1 ile gelisme varmi xda kapatmidlsr cynogen sayfasini merakla nekliyorummm

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.