Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok hocam niye yanlış anlayayım. bende vodafone de cihazı önce denedim standda. bana da orada bir sorun yok gibi geldi. ama alıp kullanınca 3-4 saat sıkıntılarını anlıyorsunuz. bu yüklenmiş sayfa üzerindeki aşağı yukarı hareketi sizi yanıltmasın. gidin tekrar cihazı incelemeye radikali açın dokunmatik bile saniyeler sonra cevap veriyor. web sayfasında kullanıcı adı şifre gireceksiniz mesela klavye geç geliyor. dead trigger, hungry shark evo, plants vs zombies 2 uc browser apex launcher bunlar benim deneyip de verim alamadığım uygulamalar. ısınma olayına hiç girmiyorum bile.
  • Canavar gibi cihaz ben kullaniyorum ne wifi kopmasi ne internette takilma cok memnunum oyun performansi bence iyi cok cok kotu falan degil ya ben sansliyim yada tr ye gelen party mallarda birsey var ben ilk ciktigi gun aldim 2 ay oldu sanirim kullaniyorim ve baska bir cihaz aramiyorum. Tabiki s4 not2 gibi oyin perfarmsi bekleme ama tatmin eder cihaz parasina gore cok guzel. Vodafon suan cihaz vermiyoe imei den dolayi pazartesi satisa baslicaklarmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, bu fiyat aralığında alınabilecek en uygun alternatif GM Discovery ve Nexus 4'tür..Eğer birebir incelemelerinizde kafanızda soru işaretleri oluşursa bu iki cihazı seçmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Selamlar, bu fiyat aralığında alınabilecek en uygun alternatif GM Discovery ve Nexus 4'tür..Eğer birebir incelemelerinizde kafanızda soru işaretleri oluşursa bu iki cihazı seçmenizi öneririm.

Nexus 4'ü biraz inceledim de aklıma yatmadı değil, yarın gidip herhangi bir tekno markette incelemeyi düşünüyorum.
    Tasarımı da hoşuma giderse Nexus 4 iyi bir seçim olacak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 3 Kasım 2013; 1:14:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobyye

quote:

Selamlar, bu fiyat aralığında alınabilecek en uygun alternatif GM Discovery ve Nexus 4'tür..Eğer birebir incelemelerinizde kafanızda soru işaretleri oluşursa bu iki cihazı seçmenizi öneririm.

Nexus 4'ü biraz inceledim de aklıma yatmadı değil, yarın gidip herhangi bir tekno markette incelemeyi düşünüyorum.

bende o 3ü arasında gidip gidip geldim 3ününde bütün incelemelerini okudum izledim sonra nexusla p6 arasında çok düşündüm yani nexus çok iyiydi ama p6da karşı koyamadığım biçimde kaliteli bi kasa yaptığından onu seçtim.epeydir kullanıyorum cihazın tepki hızı iyi incelemesinde arkadşta demiş başka incelmelerdede söylendiği gibi tekleme yavaşlama kesinlikle sözkonusu değil.zaten konusunda yorumlara bakarsan birkaç kişi dışında kullananların memnun olduğunu görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: white_star

quote:

Orijinalden alıntı: mobyye

quote:

bende o 3ü arasında gidip gidip geldim 3ününde bütün incelemelerini okudum izledim sonra nexusla p6 arasında çok düşündüm yani nexus çok iyiydi ama p6da karşı koyamadığım biçimde kaliteli bi kasa yaptığından onu seçtim.epeydir kullanıyorum cihazın tepki hızı iyi incelemesinde arkadşta demiş başka incelmelerdede söylendiği gibi tekleme yavaşlama kesinlikle sözkonusu değil.zaten konusunda yorumlara bakarsan birkaç kişi dışında kullananların memnun olduğunu görürsün.

Zaten tasarımı ve kasa kalitesi yüzünden beni kendine çekiyor Ascend P6, kullanırken elimde şık bir şeyler olmasını istiyorum.

• ana konuda da sordum aynınısı.
    kamera ile ilgili bir sorum olacak. aldığım gibi kullanıyorum ürünü herhangi bir geliştirme yapmadım. derleme numarası b608. kamera odaklanma konusunda çok iyi ama objeler bulanık çıkıyor yani en ufak bir harekette çok bulanıyor. bunun ile ilgili yapabileceğim bir sürüm gelişimi veya kamera ayarı var mı?
    facebook senkronizasyonunu yapamadım hesap ekleniyor ancak senkronize et aktif olmuyor.
  • ilk mesaja sd karta uygulama yüklemenin güncellemesi eklendi ayrıca xda da resmi B122beta rom ve Baidu rom eklendi bilginize.
  • LionBeq kullanıcısına yanıt
    Tr cihazlarina uyumlumu acaba reis nerde felixamor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsrsn -- 4 Kasım 2013; 21:03:14 >
  • bsrsn B kullanıcısına yanıt
    Henüz bakamadım, inceleyip uygunsa konuya eklerim..

• Merhaba,
    Çine fuar için giden bir arkadaşıma bu telefondan getirttim. Sizdeki cihaz gibi ingilizce ve çin dil seçenekleri mevcut.
    Cihaz ile ilgili temel 2 sorunum var.

İlki AVEA hattım ile internete bağlanamıyorum. Huawei destek birimine durumu ilettim, cihazın 2G ile uyumlu olduğu için 3G ile çalışmayacağını belirttiler. Bendeki cihazda bir GSM ve birde CDMA kart girişi mevcut. Sizdeki cihazda da böyle bir sorun var mıdır?

İkinci sorunum ise, add account menüsünde google hesabı ekleyebileceğim bir seçenek yok, google play store uygulaması da yok. Bu yüzden uygulamada yükleyemiyorum. Bu konuyla ilgilide huawei destekten aşağıdaki cevap geldi.

" Google hesabı olarak ise sorun yazılımsal ama çözümü pek basit değil. Çin'de google store kullanımı olmadığından cihazınızın bu versiyonuna google store yüklenmesi olası değil. Aynı zamanda almış olduğunuz versiyon için Türkiye'de kullanılan ROM yüklenmesi konusunda ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Türkiye'de satılan P6-U06 versiyonu ile sizde olan P6-C00 versiyonu birbiri ile uyumlu olmadığından güncelleme yapmanız sonucu cihazınız büyük bir olasılık ile çalışmaz hale gelecektir."

Sizdeki cihazda bu sorunlar var mıydı, varsa çözebildiniz mi? Yurtdışından cihaz getirdiğime pişman oldum gibi, ayrıca arkadaşlara da rezil oldum. Dalga konusu olduk. Eğer bir çözümü varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

iyi günler

• tolgaaksun T kullanıcısına yanıt
    Bende Çin'den getirdim fakat siz yanlış modeli almışsınız o model sadece Çin piyasası için üretildi..P6U06 modeli olmalıydı alacağınız..
    Uygun rom bulursanız hem dil desteğine hem Google hizmetlerine ulaşabilirsiniz..

• tolgaaksun T kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal 3g entekre yok telefonunda ana kartin farkli olabilir bende cinden tel getirtim 2g varmis sadece dikkat etmemistim hangi mantiga 2g yapmislar belemem bulacagin rom 2g li olmak zorunda oldugunu tahmin ediyorim cunki sistem den dolari hata veriri cihazi rootlayip google play belki yukliye bilirsin uzun is yada legal olan marketleri kurabilirsin anzi gibi belki muiu isinide cozebilir ama bilen birine sorsan daha iyi muiu arastir biraz ama isin zor

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Çin ve diğer ülkeler için farklı donanımlarda cihaz mı üretiliyor acaba, bilginiz var mıdır? Yoksa aynı donanımlı cihazlara farklı yazılımlar yükleyerek farklı özelliklerde çalışmasını mı sağlıyorlar. Eğer 2G yada 3G ile çalışma mantığı yazılım ile açılabilecek bir durumsa huwaei desteğin yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Bendeki cihazın versiyonu P6-C00V100ROO1C92B117SP01 olarak görünmekte. Bu cihaza forumun başında yayınlanan B118 romu yükleyerek 3G ve google store sorununu çözebilir miyim? Cihaz kilitlenir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaksun

Çin ve diğer ülkeler için farklı donanımlarda cihaz mı üretiliyor acaba, bilginiz var mıdır? Yoksa aynı donanımlı cihazlara farklı yazılımlar yükleyerek farklı özelliklerde çalışmasını mı sağlıyorlar. Eğer 2G yada 3G ile çalışma mantığı yazılım ile açılabilecek bir durumsa huwaei desteğin yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Bendeki cihazın versiyonu P6-C00V100ROO1C92B117SP01 olarak görünmekte. Bu cihaza forumun başında yayınlanan B118 romu yükleyerek 3G ve google store sorununu çözebilir miyim? Cihaz kilitlenir mi acaba?

Temel donanım aynı fakat GSM modülü farklı, Çin'de farklı Gsm bandı kullanıldığından sizin cihazınızda 3G ve HPDA kullanılamaz..
    Bu durum yazılımla alakalı değil yani maalesef.
    Dediğim gibi C00 yani çift hatlı model yerine U06 tek sim kartlı modelini almalıydınız.

Anlıyorum, yardımınız için teşekkür ederim.
    Mudur yeni versiyonu denedinmi fark varmi

• bsrsn B kullanıcısına yanıt
    Miui kullandığım için denemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaksun

Merhaba,
    Çine fuar için giden bir arkadaşıma bu telefondan getirttim. Sizdeki cihaz gibi ingilizce ve çin dil seçenekleri mevcut.
    Cihaz ile ilgili temel 2 sorunum var.

İlki AVEA hattım ile internete bağlanamıyorum. Huawei destek birimine durumu ilettim, cihazın 2G ile uyumlu olduğu için 3G ile çalışmayacağını belirttiler. Bendeki cihazda bir GSM ve birde CDMA kart girişi mevcut. Sizdeki cihazda da böyle bir sorun var mıdır?

İkinci sorunum ise, add account menüsünde google hesabı ekleyebileceğim bir seçenek yok, google play store uygulaması da yok. Bu yüzden uygulamada yükleyemiyorum. Bu konuyla ilgilide huawei destekten aşağıdaki cevap geldi.

" Google hesabı olarak ise sorun yazılımsal ama çözümü pek basit değil. Çin'de google store kullanımı olmadığından cihazınızın bu versiyonuna google store yüklenmesi olası değil. Aynı zamanda almış olduğunuz versiyon için Türkiye'de kullanılan ROM yüklenmesi konusunda ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Türkiye'de satılan P6-U06 versiyonu ile sizde olan P6-C00 versiyonu birbiri ile uyumlu olmadığından güncelleme yapmanız sonucu cihazınız büyük bir olasılık ile çalışmaz hale gelecektir."

Sizdeki cihazda bu sorunlar var mıydı, varsa çözebildiniz mi? Yurtdışından cihaz getirdiğime pişman oldum gibi, ayrıca arkadaşlara da rezil oldum. Dalga konusu olduk. Eğer bir çözümü varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

iyi günler

dostum google uygulamarını farklı roomlarla yüklersin cinde google uygulamarı yasak oldugu için kullanılmıyor ayrıca blackmarket gibi biton market var uygulama sorununuda öyle cözersin hiçbişey yapamadın istediğin uygulamayı google'da yaz sana bulsun indir telefona at usb kablosuyla mesela whatsapp apk
    hocam senin telefon unicom olarakmı geciyor yani şöyle bi room yayınlanmış belki senin telefona uyuyordur tam bilmiyorum amahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2505183 konu başındada verilmiş zaten
    felixamor daha iyi anlar bu işlerden moralini bozma androidde herşeyin caresi bulunur.ben google play kullanmıyorum bissürü market var google maps yerine yandex navigasyon kullanırsın daha iyi gmail yerine outlook windows mail .yandex mail gibi cözümler var

• quote:

Orijinalden alıntı: LionBeq

ilk mesaja sd karta uygulama yüklemenin güncellemesi eklendi ayrıca xda da resmi B122beta rom ve Baidu rom eklendi bilginize.

hocam b122 beta romu ve baidu romu ilk msja ekledim demişssiniz ama ben göremedim denedinizmi Türkiyede satılan cihazlarla uyumlumu ne gibi yenilikler var birde konunun ilk msjında 5-6 tane room vermişsiniz en sonrdaki b117 custom romu Türkiye cihazlarıda kurabiliyormu uygulamaları sd karta taşıma vardı sanırım bu b117 de
    @felixamor
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.