Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadarı ile imei mağdurlarının sayısı oldukça fazla. Bende telefonu kapananlardanım. Bu konu ile ilgili vodafonun kendi forum sitesinde topic açtım. Ricam tüm mağdurlar olarak destek vermeniz. Bizler her kimin hatası olursa olsun bu şekilde mağdur edilmeyi haketmiyoruz. Tepki gösterelim ki sayımızın az olmadığı en azından firma tarafından anlaşılsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyanogenMod 10.1 ne zaman cikartirlar acaba calisiyorlarmis ama uzun surmez isallah ve bizim cihazla uyumlu olurmu acaba cunki b111 den bahsediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsrsn -- 29 Ekim 2013; 23:36:43 >
  • bsrsn B kullanıcısına yanıt
    B111 zaten TR cihazlarına uygun bir rom, CM 10.1 bu ayın ortalarına doğru çıkacak bir aksilik olmazsa.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim verdigin bilgi icin

• Arkadaşlar hep sd karta atarak yazmışsınız ben sd kart kullanmıyorum direk telefon hafızasına atsam ordan yapabilirmiyim bu işlemleri ?
  • Alt navigasyon tuşlarının zemin rengini nasıl değiştirebilirim?
  • b118 türkçe dil özelliği mevcut mu arkadaşlar ?

bu arada romu yuklemeden önce wipe data cache falan yapmıyor muyuz ? direk yüklemeye mi geçeceğim ?

MIUI V5 kurulum da anlatılmış mesela

http://forum.donanimhaber.com/m_82896973/tm.htm burada anlatılanları yaparak mı gececeğim b118 e ?

YÜKLEME

Öncelikle yukarıda indirdiğimiz tüm dosyaları "Harici SD Karta" atalım,
    CWM Touch Recover'ın apk dosyasını açıp yükleyelim, yükledikten sonra uygulamayı açıp "Install Recovery"e basalım, artık hazırız "Reboot Into Recovery"e basıp telefonu rom yükleme moduna alalım,
    Önce "wipe data/factory reset" sonra "wipe cache partition" bölümlerini uygulayıp işlemler bitince "install zip"e basıp açılan menüden "choose zip from external sdcard"ı seçelim,
    Burada Miui Rom'u seçerek kuralım,
    İşlemler tamamlanınca "reboot system now" bölümüne basıp telefonun açılmasını bekleyelim,
    Eğer işlemler doğru şekilde yapıldıysa "Hoşgeldiniz" ekranıyla karşılaşır ve temel bilgileri doldurmaya başlarsınız

Miui Rom yerine b118 secip işlem yapsam olur mu yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 30 Ekim 2013; 17:58:17 >

• Arkadasim ben muiu den b608 dondum dload dosyasini hafiza kartina atip ses acma kapama power uzun bastik bir sure sonra yuklemeye bakladi b608 i b118 i hic denemedim kurmadimda yalnis yonlendirmis olmayim ama ben bu sekilde geri donus yaptim b608 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsrsn -- 30 Ekim 2013; 19:26:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsrsn

Arkadasim ben muiu den b608 dondum dload dosyasini hafiza kartina atip ses acma kapama power uzun bastik bir sure sonra yuklemeye bakladi b608 i b118 i hic denemedim kurmadimda yalnis yonlendirmis olmayim ama ben bu sekilde geri donus yaptim b608 e

ben dosyayı bır klasor içine atmıştım ondan bulamamış sd kart attıgım dosyayı.Şuan b118 e güncelleştiriyorum ,ortalama yarım saat sürecektir diyordu ,beklemedeyim şuan.Teşekkür ediyorum yanıtın için.Hatam dload ı farklı bir klasorun içine atmış olmak

evet sorun yok şuan b118 deyim.

wifi kesiliyor diye güncelledim ama gene kesiliyor ya ,bu sürümünde de wifi kesiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 30 Ekim 2013; 19:52:36 >
  • Az cekiyordur ondan kesiliyordur bende oyle birsey olmadi basima gelmedi sadece ara sira bagli oldugu halde internete girmiyordu oda mesafeden 2ci telefonum ayni mesafeden baglanamiyordu bile wifi gucu iyi cihazin ama verimlik mesafede cok yavas bagli ama kaplumba
  • quote:

Az cekiyordur ondan kesiliyordur bende oyle birsey olmadi basima gelmedi sadece ara sira bagli oldugu halde internete girmiyordu oda mesafeden 2ci telefonum ayni mesafeden baglanamiyordu bile wifi gucu iyi cihazin ama verimlik mesafede cok yavas bagli ama kaplumba

bir metre bile yok ya modemla aramda.
  • Modeminde problem olamazmi bende problem yok cunki baskasinda oluyormu bilmiyorum
  • quote:

Modeminde problem olamazmi bende problem yok cunki baskasinda oluyormu bilmiyorum

düşük bir ihtimale de olsa olabilir tabi .başka bir yerde deneyeyim birde.
  • arkadaş açıkca anlatmış konusunda aynısını yap başkada bişey yapma

ROM
    Rom yükleme ;
    1. Seçenek (Ayarlar,Kişisel Veriler ve Uygulamalar silinmez) ; İndirdiğiniz Rom dosyasının içindeki "Dload" klasörünü SD kartın içine atıp "Sistem Güncelleme"ye girip "Yerel Güncelleme" diyerek yükleyebilirsiniz
    2. Seçenek (Temiz kurulum - Herşey silinir) ; Rom dosyası SD Karttayken telefonun güç+ses açma+ses kısma tuşlarına uzun basıp yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franky88

quote:

Modeminde problem olamazmi bende problem yok cunki baskasinda oluyormu bilmiyorum

düşük bir ihtimale de olsa olabilir tabi .başka bir yerde deneyeyim birde.

bende öyle bi sıkıntı yaşamadım ne evde ne okulda modemi kontrol et bence.bi arkadaşta modeminden kaynaklı böyle bi sıkıntı yaşamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

arkadaş açıkca anlatmış konusunda aynısını yap başkada bişey yapma

ROM
    Rom yükleme ;
    1. Seçenek (Ayarlar,Kişisel Veriler ve Uygulamalar silinmez) ; İndirdiğiniz Rom dosyasının içindeki "Dload" klasörünü SD kartın içine atıp "Sistem Güncelleme"ye girip "Yerel Güncelleme" diyerek yükleyebilirsiniz
    2. Seçenek (Temiz kurulum - Herşey silinir) ; Rom dosyası SD Karttayken telefonun güç+ses açma+ses kısma tuşlarına uzun basıp yükleyebilirsiniz.

tamamdır teşekkür ederim.geçtimb118 e .wifi yi de baska biryerde test ederim artık.
  • hocam wifide sıkıntı bendede var bikac arkadaş daha sıkıntı yaşıyor inş güncellemeyle giderilir
  • Merhabalar miui kurdum bir güzel düzünledim bir haftadır temizlik vs yapıyorum bu halinin kaydını alıp eklemek isterim nasıl yaparım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizSERT

Merhabalar miui kurdum bir güzel düzünledim bir haftadır temizlik vs yapıyorum bu halinin kaydını alıp eklemek isterim nasıl yaparım acaba?

hocam ayarlardan yedekleme yapacaksın backup yani yada micloud varmış galiba ordan miui kullanmayalı uzun zaman oldu
  • merhaba bu cihazdan bende aldım dün fakat telefon kayıt dışı gözüküyor bugun baktığımda netten, bide görüşmelerimde kulaklık sürekli patlak hoparlör gibi cızırtı veriyor sanki, başka böyle bi durum yaşayn oldu mu, napsam ki bilemedim ???
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.