Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cihazın şebekesi bugün aniden gitti neyapacağım bilmiyorum sim kart başka cihazlarda çalışıyor bende çalışmıyor hiç şebeke yok
    ne yapmalıyım
  • viper ne yapsam çalışmıyor.Son sürümü indirdim enable yaptığım zaman ses artacağa yerde azalıyor program aktif oluyor o anlaşılıyor ama seste en ufak bir yükselme yok driverları kurulu bütün ayarlar enable yok olmuyor bir türlü çözemedim..
  • Arkadaşlar lütfen yardım bir hafta önce vodafone den ascend P6 aldım bugün aniden şebeke gitti neyaptıysam gelmedi simkartı başka cihazlara taktım full çekiyor cihazı yarın aldığım vodafone cepshop a götürsem yenisinimi verirler yoksa servisemi gönderirler lütfen bilgilendirin acillll
  • Hocam telefonda *#06# yapın bakın IMEI gözüküyor mu diye gözükmüyorsa IMEI silinmiştir servise gitmek zorunda kalır teleservis sizi çok uğraştırır direk yenisini vermezler tamir etmeye çalışırlar ama sizin değişim için baskı kurmanız gerekiyor yeni bir cihaz 30 günü dolmadan arızalanırsa yenisiyle değişmek zorunda.
  • Huawei açık kaynak kodlarını yayınlamış. Bundan sonra bol bol rom gelir.
    http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/p6-u06-en.htm#anchor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

viper ne yapsam çalışmıyor.Son sürümü indirdim enable yaptığım zaman ses artacağa yerde azalıyor program aktif oluyor o anlaşılıyor ama seste en ufak bir yükselme yok driverları kurulu bütün ayarlar enable yok olmuyor bir türlü çözemedim..

Aynı durumdayım ne viper ne de xposed ile sesi yükseltemedim.
    Viper çalısıyor ancak max db de zaten telefonun normal max sesi onun altındaki db lerde ise ses kısılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeXtrin

quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

viper ne yapsam çalışmıyor.Son sürümü indirdim enable yaptığım zaman ses artacağa yerde azalıyor program aktif oluyor o anlaşılıyor ama seste en ufak bir yükselme yok driverları kurulu bütün ayarlar enable yok olmuyor bir türlü çözemedim..

Aynı durumdayım ne viper ne de xposed ile sesi yükseltemedim.
    Viper çalısıyor ancak max db de zaten telefonun normal max sesi onun altındaki db lerde ise ses kısılıyor.

Aynı durum çözemedim hala.
  • Arkadaslar 118 mi 606 mi hangi roomu yukleyeyim telefonu bugun aldim ilk sunlari yap diyeceginiz tavsiyeler nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faltinsoy83

arkadaşlar cihazın şebekesi bugün aniden gitti neyapacağım bilmiyorum sim kart başka cihazlarda çalışıyor bende çalışmıyor hiç şebeke yok
    ne yapmalıyım

Bu gun aynisi bize de oldu huawei p6 larda btk tatafindan bir sorun varmis. İmei kontrolu yaparsaniz gorursunuz cihaziniz kayit disidiyecektir. Bringstar konuyu cozmeye calisiyormus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: faltinsoy83

arkadaşlar cihazın şebekesi bugün aniden gitti neyapacağım bilmiyorum sim kart başka cihazlarda çalışıyor bende çalışmıyor hiç şebeke yok
    ne yapmalıyım

Bu gun aynisi bize de oldu huawei p6 larda btk tatafindan bir sorun varmis. İmei kontrolu yaparsaniz gorursunuz cihaziniz kayit disidiyecektir. Bringstar konuyu cozmeye calisiyormus

evet aynısı oldu bana 3 güne kadar açılır dedi vodafon yeni serilerin %80 i böyleymiş siz neyaptınız

• Bizde bekliyoruz :) bekliyoruz ama araya haftasonu girdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili felixamor

telefona b117 rom yükledim senin kullandığını görünce yükleme gerçekleşti ancak telefon açılmıyor lütfen yardım edermisin
  • linke bakın.
  • ikra2012 İ kullanıcısına yanıt
    b117 rom Türkiye den alınma cihazlarda çalışmıyor. Telefon brick oluyor malesef.
  • ikra2012 İ kullanıcısına yanıt
    Buradan sonra meşakatli bir yol sizi bekliyor, servis değişim yapacak cihazınızı.Linkide yoktu B117'nin keşke ekstra araştırmayıp buradaki adımlarla güncelleseydiniz telefonunuzu.

Konuya uyarı ekledim inşallah başka kullanıcılarda mağdur olmaz bundan sonra.

• Arkadaslar merhaba cihazı Vodafone dan aldım fakat kayıt dısı oldugundan kapandı sistemsel bir sıkıntı oldugunu soylediler imei kaydini bekliyorum benden baska bu durumu yasayan varmi

• Hocam xblast tools sorunsuz calisiyor ama ne xvolume ne de viper calismiyor telefonu sifirliyorum driverlari kaldirip tekrar kuruyorum butun enable ayarlarini tickliyorum root izinlerini veriyorum her yolu denedim ama sonuc yok bir fikrin var mi telefonun sesinin artmasini ne engelliyor olabilir?

• arkadaşlar miui kurduktan sonra orjinal roma döndüm fakat bildirim paneli aktif değil şu an. ne denediysem olmadı. buun nedeni ne olabilir acaba bi bilen var mı?
  • B108'de panel aktif olmuyor, B608'de oluyor..

Kimi arkadaş oluyor diyor, kimi olmuyor..Bilemiyorum nedenini. @MHMN
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    hiç bir şekilde aktif edemedim paneli. iyicene sinir oldum ben buna.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.