Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam attığım iki resimden başka bir şey çıkmıyor. defalarca tıkladım hep ***ROOT yazıyor. sadece başıncaki çince/japonca/korece artık herneyse o değişiyor. ''unroot'' seçeneği çıkmıyor.
  • buyuxoy35 kullanıcısına yanıt
    Bu programı indirip "unroot" yapın o zaman.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. root ladım ama devamında hiç bir şey yapamadım. Bozmadan kapatayım rootu dedim =)
    zaten şu an nexusumu sattğıma çok pişman oldum vallahi. takasa girecek birisini bulursam hemen değiştirmeyi planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratK28

zaten şu an nexusumu sattğıma çok pişman oldum vallahi. takasa girecek birisini bulursam hemen değiştirmeyi planlıyorum.

dostum bende androidden nefret ettiğim için satıp iphone'a dönecekken miui kurtardı ama saf android istiyorsan nexustan başkası ne olursa olsun yalan.forumda <s4 kasması> diye aratırsan ne dediğimi anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionhearts -- 22 Ekim 2013; 21:02:07 >
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    android bence çok eğlenceli bi işletim sistemi. bir şeyler gördüğünde birazcık uğraşıp istediğini yapabiliyosun. ayfon denen cihazdan resmen sıkıldım artık. özellikle herkesin elinde görmekten. :D
  • muratK28 M kullanıcısına yanıt
    zaten kurcalamayı sevdiğim için bide farklılık olsun diye 3gs'den sonra hep android kullandım.ama her telefonun mutlaka bi sorunu olduğunu gördüm.o yüzden çok takmıyorum.s3'ün kasım kasım kasan touchwizinden sonra iyi geldi emotion.bazı eksikleri var ama hiç değilse hızlı çalışıyor ve takılmıyor.ötesini çok kafaya takmıyorum.bundan sonra anca sony xperia z mini kullanırım heralde.5" ve üstü kürek gibi telefonları sevmiyorum.
  • halen daha cyanogenmod ile ilgili bi haber yok. çok canım sıkılmaya başladı bu duruma. ne aokp ne aroma hiç bi çalışma hala yok. bi tane blueandroid diye rom yapmışlar ama o da bana hiç tatmin edici gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratK28

halen daha cyanogenmod ile ilgili bi haber yok. çok canım sıkılmaya başladı bu duruma. ne aokp ne aroma hiç bi çalışma hala yok. bi tane blueandroid diye rom yapmışlar ama o da bana hiç tatmin edici gelmedi.

CM çalışmaları devam ediyor bir aya çıkar..
    çıksın artık valla her gün gevurca okumaktan bıktım. :)
  • arkadaşlar bir konuda yardım isticem miui romu kurdum. kurduktan sonra pek içime sinmedi b108 orjinal rom a geri döndüm.
    ama bir sorunla karşılatım online tema calışmıyor. temalardan online seceneğini sectimmi hiçbir tema görünmüyor boş ekran nasıl düzeltebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsrsn

arkadaşlar bir konuda yardım isticem miui romu kurdum. kurduktan sonra pek içime sinmedi b108 orjinal rom a geri döndüm.
    ama bir sorunla karşılatım online tema calışmıyor. temalardan online seceneğini sectimmi hiçbir tema görünmüyor boş ekran nasıl düzeltebilirim.

Hocam online tema bizdede kapali telefonu root edip root explorer ile bildrop dosyasini degistirerek yapiyosun konu basinda yaziyor ama hic ugrasma huawenin sitesinden emoution 1.6 bolumun gir telefonun modelini yaz butun temalar karsina cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swapper

Miui den b118e nasil donerim

Hocam b118 dosyasini indirin icinden cikan dload dosyasini sd karta atip telefonu kapatin daha sonr kapama ses acma ses kapama tuslarina basili tutun telefon acilacak sonra birakin hersyi telefon halleder

• Aradim bulamadim desem komikolumu cince degilmi bu temaler

• Arkadaslar ben ekran kilitli iken cevapsız cagrı geldiği zaman kimin bu cagrıyı bıraktıgını kilidi acmadan görmek istiyorum. Yada kilidi acmadan bildirim ekranını asagıya kaydırmak istiyorum var mı bir yolu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca temalarda cevrim içi temaları neden yüklenmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hknyc kullanıcısına yanıt
    XBlast Tools adlı uygulamanın "download" bölümüne gelip XVolume adlı modülü yükleyin

bunu bulamadım nerde bu bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.semiz -- 24 Ekim 2013; 0:19:14 >
    XBlast Tools adlı uygulamanın "download" bölümüne gelip XVolume adlı modülü yükleyin nerde bulamadım
  • ali.semiz kullanıcısına yanıt
    Anlatım yanlışlığı olmuş düzeltiyorum ;

Xposed Installer uygulamasına girip "Download" bölümünden indirin..
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    Kilidi acmadan bildirim cubugunu aşağı indirebilirsiniz zaten. Illa ekranda görmem lazim diyosaniz telefonum stock kilit ekraniyla olmuyor ancak ornegin go launcher ve nils adli programlari kullanirsaniz rahatlikla görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.