Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faltinsoy83

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Yükleniyor fakat 3.10.18 çıkmadı daha 3.10.11 var..

http://caro.miuiandroid.com/3.10.18/multi/ şuan sadece multilang var romu bulamadım

8. sıradaki bizim cihaz için

3.10.19 romu buldum yükleyinhttp://celogeek.miuiandroid.com/3.10.18/

Arkadaşın verdiği linkten...

• arkadaşlar ben miui den orjinal b608 romuna nasıl donerim
  • Pardon ben görememişim, indirip deniyorum şimdi..
  • serdarkurdal S kullanıcısına yanıt
    global rommu yoksa yerelmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb_10 -- 20 Ekim 2013; 20:16:02 >
  • gfb_10 kullanıcısına yanıt
    B608 yazılımını indirin dload klasörünü harici sd karta atıp güç+ses açma+ses kısma butonlarına basılı tutun yüklenir..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    eyvallah ustad
  • gfb_10 kullanıcısına yanıt
    Eğer bu şekilde yapıpta "Bootloader lock state" gibi bir hata alırsanız, o ekranda tekrar güç+ses açma/kısma tuşlarına uzun basın..
    yok hocam hata vermedi yukledim eyvallah
  • Merhabalar ben telefonu 1 aydır kullanıyorum tr den aldım son versiyona güncelledim root ettim. neyse bugün bi reset atmak istedim fabrika ayarlarına geri döndürdüm alet açıldığında üstteki kontrol panelini kullanamaz hale geldim ordan ayarları açan tuş da çalışmıyor sadece temizlik bölümü çalışıyor ayrıca aşağıdaki home tuşu da çalışmıyor sadece geri ve programlar arasında geçiş tuşları çalışıyor bi yardımcı olabilirmisiniz acaba?
  • Ayrıca şuan arandığında meşgül gelen bildirimlerdende ses çıkmıyor bildirim paneline düşmüyor ne yapmalı arkadaşlar ?
    daha önce bolca rom atmışlığım falan var ne öneriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizSERT

Ayrıca şuan arandığında meşgül gelen bildirimlerdende ses çıkmıyor bildirim paneline düşmüyor ne yapmalı arkadaşlar ?
    daha önce bolca rom atmışlığım falan var ne öneriyorsunuz?

Bildirim merkezi dışında (B118'de aktif değil) ilk defa duyduğum sorunlar gelmiş başınıza..B608 yazılımını indirip yüklemeyi deneyin tekrar fakat yerel güncelleme yapmayın 2. seçenek olan "force update" yapın (Güç+Ses Yükseltme+Kısma tuşlarına basılı tutarak)
    bu paylaştığınız miui roma geçmeyi düşünüyorum kökten çözüm olmazmı acaba?
  • DenizSERT D kullanıcısına yanıt
    Ben miui kullanıyorum, oyun performansının düşmesi sorun olmayacaksa kullanabilirsiniz..Bunun dışında çok kararlı bir rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Ben miui kullanıyorum, oyun performansının düşmesi sorun olmayacaksa kullanabilirsiniz..Bunun dışında çok kararlı bir rom.

oyun oynamıyorum sadece candycrush o da normal romdada kasıyor zaten. gapps indiremiyorum server online diyor bi bakarmısınız.
    Miui 3.10.18 i yükleyebildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DenizSERT D kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim 10 sn. sonra indiriyor tekrar deneyin, Candy Rush B116/B117'de çok iyi çalışıyor inceleme videosunda yüklemiştim ama onlarda maalesef Çin romu..
  • Evet miui'yi son sürüm olan 3.10.19'da yükselttim, yeni bir şey görmedim öyle..Biraz kurcalayayım bir şey görürsem yazarım tekrar..

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 21 Ekim 2013; 0:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizSERT

Merhabalar ben telefonu 1 aydır kullanıyorum tr den aldım son versiyona güncelledim root ettim. neyse bugün bi reset atmak istedim fabrika ayarlarına geri döndürdüm alet açıldığında üstteki kontrol panelini kullanamaz hale geldim ordan ayarları açan tuş da çalışmıyor sadece temizlik bölümü çalışıyor ayrıca aşağıdaki home tuşu da çalışmıyor sadece geri ve programlar arasında geçiş tuşları çalışıyor bi yardımcı olabilirmisiniz acaba?

b118 romu yüklediysen olabilir ben ve bi arkadaş daha b118 kullanıyor ikimizdede kontrol paneli yok ayarlardnda kapalı senin gibi ama home tuşu çalışmamasını ilk defa duydum istersen romu tekrar yükle yada b608 yükle
  • Viper denemelerimde miui nun stock music playeri sildim elinde olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan indirebilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.