Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miui kurdum ama Ingilizce oldu. Yeniden baslattim ama degismedi. Dil secenegi olarak Ingilizce ve 3 tane Cince gibi dil var. Bir de Google uygulamalarini nasil flasliyoruz? @felixamor @lionhearts

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technological Person

Miui kurdum ama Ingilizce oldu. Yeniden baslattim ama degismedi. Dil secenegi olarak Ingilizce ve 3 tane Cince gibi dil var. Bir de Google uygulamalarini nasil flasliyoruz? @felixamor @lionhearts

valla ben açtığımda türkçe açılmıştı.arkadaş anlatmış gapps dosyasını indirip nasıl rom yüklediysen aynı o şekilde onuda yükleyeceksin.birde wipe işlemlerini yapıp miui yüklemeye çalış belki dil sorunu çözülür.
  • Bir arkadaşa da böyle olmuştu, yeniden başlayınca düzeldiğini söylemişti..Normalde dil seçeneklerinde Türkçe gözükmez açılışta, ama zaten Türkçe açıldığından "ileri" deyip devam etmek gerekiyordu..

CWM'den önce wipe işlemlerini yapıp sonra harici karttan önce miui sonra google apps'leri yükleyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technological Person

Miui kurdum ama Ingilizce oldu. Yeniden baslattim ama degismedi. Dil secenegi olarak Ingilizce ve 3 tane Cince gibi dil var. Bir de Google uygulamalarini nasil flasliyoruz? @felixamor @lionhearts

fabrika ayarlarına dön.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

ÖNEMLİ : Root nedir/ne işe yarar bilmiyorsanız, konuya hakim değilseniz ve temel Android sistemi bilginiz yoksa bu adımları denemeyin.Aşağıda ayrıntılı şekilde adım adım konular anlatıldı, eğer olmuyorsa tekrar tekrar deneyip nerede hata yaptığınızı keşfedin.Aşağıdaki yönergeler XDA ve diğer kaynaklardaki ipuçlarının derlenip Türkçe'ye çevrilmesiyle oluşturulmuştur.Rom yüklemek ve sistem dosyalarını değiştirmek her zaman potansiyel risk taşır bu nedenle oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul edilmez.

İngilizce olarak gelişmeleri takip etmek istiyorsanız ; XDA - Huawei Ascend P6

ROM (AŞAĞIDA VERİLEN STOK ROMLARI YÜKLEMEK İÇİN ROOT OLMAK GEREKMEZ)
    Rom yükleme ;
    • 1. Seçenek (Ayarlar,Kişisel Veriler ve Uygulamalar silinmez) ; İndirdiğiniz Rom dosyasının içindeki "Dload" klasörünü SD kartın içine atıp "Sistem Güncelleme"ye girip "Yerel Güncelleme" diyerek yükleyebilirsiniz
    • 2. Seçenek (Temiz kurulum - Herşey silinir) ; Rom dosyası Harici SD Karttayken telefonun güç+ses açma+ses kısma tuşlarına uzun basıp yükleyebilirsiniz.

Ufak bir ipucu : Herhangi bir nedenden dolayı telefonunuzun bozulma ve/veya açılış ekranında takılma durumuna karşı "dload" klasörü ve içeriği SD kartınızda kalsın.Bu sayede açılmama durumunda yukarıda anlatılan ikinci seçeneği (Force Update) seçip telefonunuzu istediğiniz an sıfırlayabilirsiniz.Farklı "Custom Rom"lardan orjinal rom'ada bu şekilde geri dönebilirsiniz.

P6-U06 Android 4.4.2 (KitKat) Ana konu için tıklayın..

P6-U06 Android 4.2.2 Emotion 1.6 B132 Uluslararası Resmi Sürümü ; İndirin

P6-U06 Android 4.2.2 Emotion 1.6 B608 Türkiye Resmi Sürümü ;İndirin

CUSTOM ROMLAR

Diğer "Custom Rom"lar ;
    Hyd52Rom
    CleanRom (JB)
    Omni Rom (KK)
    CyanogenMod 11 (KK-YAKINDA)
    CyanogenMod 10.1
    Blue Android V02
    P6 S4UI
    Emotion Atx Team
    Leader Custom
    B117 Full Custom Rom
    Baidu

GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİ
    Bildiğiniz gibi 4.2.2 Jelylbean'da (Vede KitKat'ta) geliştirici seçenekleri menüde gizlenmiş olarak geliyor, açmak için Ayarlar/Telefon Hakkında yolunu takip edip "Derleme Numarası" yazan yere ardarda 7 kez basın ve ana menüye geri dönün, geliştirici seçeneklerinin menüye geldiğini göreceksiniz.

ROOT -JB-
    Öncelikle bilgisayarımıza Hi-Suite kuruyoruz.Daha sonra Eroot programını indirip yönetici olarak çalıştırın,telefonun geliştirici seçeneklerinden "USB Hata ayıklaması"nı aktif edip cihazı bilgisayarınıza "MTP" olarak bağlayıp "Root" tuşuna basıp bekleyin, hepsi bu kadar! ; Uygulama ; Eroot
    Yukarıdaki işlemlerle büyük ihtimal Root olacaktır telefonunuz yine de eğer yapamadıysanız diğer Root çözümleri için buraya bakabilirsiniz..

TWRP Yükleme
    Twrp nedir? ; Teamwin tarafından geliştirilen kurtarma uygulamasıdır. Stok kurtarma ekranına göre çok daha işlevsel ve kullanışlıdır. Twrp ile custom rom yükleyebilir, komple sistem yedeği alıp geri yükleyebilirsiniz.
    Bu dosyayı indirin ; Twrp Installer
    Ve zip dosyasından klasöre çıkarıp Twrp Installer uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra ;

1. Telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın
    2. Güç ve ses azaltma tuşlarına 10 saniye basılı tutun
    3. Telefon yeniden başlayıp Huawei logosu göründüğünde güç tuşundan parmağınızı çekin ses azalma tuşunu bırakmayın
    5. Bu şekilde fastboot'a girdikten sonra aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz ;
    a) Install Stok Kitkat/Jellybean Recovery, b) TWRP Kitkat/Jellybean

UNROOT
    Her hangi bir nedenden Root izinlerini kaldırmak içinwww.srsroot.com sitesinde yer alan aracı indirip "Unroot" tuşuna basın.
    gfb_10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb_10 -- 19 Ekim 2013; 23:02:07 >

• gfb_10 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle mesajınızı düzenleyin lütfen, alıntı yapmayın bu şekilde..

Miui zaten rootlu gelir..Uyarı mesajında söylediği gibi "Yetkiler" uygulamasına girip "Root yetkilerini" düzenleme bölümüne girin..
  • Herkese teşekkürler. Sorunlari hallettim.

• engincaglayan E kullanıcısına yanıt
    ustam ben sanal tuslara uzun basıyorum ama eran kitlenmiyo bi ayarı varsa sana zahmet açıklayabilirmisin
  • arkadaşlar root explorer ile bir dosya adına bakmanızı rica edebilir miyim
    /data/custom.bin dosyasını text ile açarak içerisinde ne yazdığını söylebilir misiniz. (Notification toggle ile alakalı soruyorum)
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    vodafone/tr yazıyor

• m3y M kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde vodafone/tr yaziyor

• Miui v5 3.10.18 multilang yayınlanmış.
    Bu romu Türkiye de satılan telefonlara yükleyebiliyormuyuz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46640869#post46640869
  • serdarkurdal S kullanıcısına yanıt
    Yükleniyor fakat 3.10.18 çıkmadı daha 3.10.11 var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfb_10

ustam ben sanal tuslara uzun basıyorum ama eran kitlenmiyo bi ayarı varsa sana zahmet açıklayabilirmisin

google aramayı yükledikten sonra bendede gitti o özellik :(
  • quote:

http://caro.miuiandroid.com/3.10.18/multi/ şuan sadece multilang var romu bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: faltinsoy83

quote:

http://caro.miuiandroid.com/3.10.18/multi/ şuan sadece multilang var romu bulamadım

8. sıradaki bizim cihaz için

• quote:

quote:

quote:

8. sıradaki bizim cihaz için

3.10.19 romu buldum yükleyinhttp://celogeek.miuiandroid.com/3.10.18/

• Ama o multilang yaması, rom nerede?
  • Ben indirdim dosyayı.Boyutu 334 mb.Sanki romun kendisi bu gibi...
  • serdarkurdal S kullanıcısına yanıt
    Nereden indirdiniz? Benim indirdiğim 149 mb.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.