Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıca lg g2 nin tek sorunu kamerası değildi dışarıya verdiği ses çıkışı inanılmaz azdı.
    insan stereo speaker sanıyor telefonu aldığında :)
    birisi mikrofon içinmiş meğer.

ayrıca şarjı 3000mah olsada ben akşam yattım sabah kalktım %10 şarjı gitmişti %90 kalmıştı.
    biraz kullanınca sarj emiliyor işlemci snapdragon 800 olunca normal

ekrana 2 kere dokununca açılıyor olayına gelirsek
    ben 2-3 kere üst üste deneyince çalışıyor

Her denediğinizde çalışmıyor malesef

ve 16 gb hafızası olmasına rağmen 9gb kullanıcıya ayrılmış durumda

yanında gelen quadbeat 2 kulaklıkarı iğrenç derecede
    ayrıca 24 bit 192 khz ses kalitesi çalması ahım şahım değil

iphone 4 ün ses çıkışı lg g2 nin ses çıkışından 3 kat dah yüksek 3 kat daha basslı diyebilirim :)

evet lg g2 nin durumu böyle çünkü 1300 tl ye elden satmıştım sinirim bozulmuştu

ben güncelleme bekliyorum bu telefona bu telefon benim yeni umudum :) en kötü romlarla idare ederiz fakat benim hiç tecrübem yok bu konularda :) bu konuyu takip edeceğim
    felix hocam siz olmasanız gerçekten hiç birşey anlam ifade etmiyor diyebilirim sağolun yardımlarınız için

• e_tantunc E kullanıcısına yanıt
    Sorunuzu gördüm de başıma gelmediğinden veya böyle bir soruna rastlamadığımdan cevaplayamadım..Bu durumlarda yapılan en genel çözüm tekrar kurmak veya fabrika ayarlarına dönmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_tantunc

ya miui kurdum hoşumada gitti ama mesaj geldiğinde mesajlarda görünmüyor ama gözlemlediğimde mesaj geldiği zamanda mesajlar durdurldu diye bi hata geliyor.başına gelen yada sebebini bilen varmı

Türkçe versiyonu mu kurdun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir çok kere tekrar kurdum ancak sorun devam etti gliba bi tek benim başıma geldi.felixamorun verdiği miui yi kurudm.
  • Beyaz modelde karanlikta ekranin etrafinda gorulen bosluklar uretim hatasi mi yoksa sadece bende mi var acaba..

• arkadaşlar yeni bişey keşfettim belki siz biliyodunuz cihazın wifide meğer sorun yokmuş wifideki sık sık kopmaların sebebi android jeal bean özelliğiymiş bunu önlemek için
    -> wifi -> gelişmiş -> kötü bağlantılardan kaçın kutucuğunu işaretleyin konu sahibi konu başına sabitlerse yeni gelen arkadaşlarda faydalanır bilmeyenlerde öğrenmiş olur
    @felixamor @IceRulez
  • Telefon, Vodafone bayilerine geldikten 1-2 gün sonra almıştım, şu ana kadar tüm ihtiyaçlarımı karşıladı. Gerçekten çok iyi bir seçim oldu benim için, nokta atışı gibi. @felixamor hocam konularınız, yorumlarınız çok işime yaradı, teşekkür ederim bunun için :) Miui rom yükleyecektim biraz önce herşeyi hazırladım, açtım CWM'yi zip seçme bölümüne geldim ve choose zip from external sdcard seçeneğini seçtim fakat hafıza kartını görmedi :) Bununla ilgili ingilizce hata vermiştide tam olarak hatırlamıyorum şuan. Ardından bende vazgeçtim zaten tırsıntılıyım rom yüklemekte (ilk deneyim) ve birazda üşendim sorundan dolayı. Romu yükleyen arkadaşların yorumlarına göre ilerde yükleyip yüklemeyeceğime karar vereceğim :)
  • Wireless ayarı dediğiniz yerden olabilir. Denemek lazım. bende checkbox işaretli değil ve b118 e geçtikten sonra hiç kopma problemi yaşamadım
    b106 da kopma problemim yoktu. b108 de kopma problemleri başladı fakat tekrar bağlantı sorun olmuyordu.

IceRulez hoş geldin aramıza. bende telefonu aldım alalı bir ayda çok rom geldi. geçen günlerde b116 çin versiyonunu konuşurken birden b117 çıktı derken b118 geldi, şimdide miui rom var. geçmişe doğru takip edersen herkesin romu birbirinden farklı, abartıcam belki ama bir hafta forumu takip etmesek offical veya custom romlarda çok değişiklik oluyor. güncellemeler de biz kullanıcıları memnun ediyor umarım devamı gelir, Huawei yazılım ekibine teşekkürler. şuanda yükleyeceğin b108 Türkçe rom veya b118 rom olabilir. Bir süre b108 kullanıp miui ye de geçebilirsin. forumlardan yorumları takip ederek hangisi daha stabil çalışlıyor hep beraber göreceğiz.
    Telefonu eroot ile root edebilirsin, sanal tuşları kaldırmak ve gizli sanal tuşları kullanmak için "auto hide soft keys" programını tavsiye ederim.

@felixamor telefonu almadan önce kararsızdım Huawei mi olsun s4 mü derken forumdaki konunu gördüm, dürüst ve güzel bir inceleme yaptığın, sonrasında da bizlere yardımcı olduğun için tekrar tekrar teşekkürler.

aslında bu başlık altında yorumu olan bir çok kişi, bilgili ve yardımsever, bu telefonu aldığıma sayenizde hiç pişman olmadım (umarım günün birinde brick olmaz )

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 17 Ekim 2013; 15:38:00 >

• Hayırlı olsun öncelikle telefonunuz, cwm recovery'nin Çin'ce versiyonunu da kullanabilirsiniz eğer İngilizce versiyonu sıkıntı çıkarıyorsa, Kullanım kolaylığı/şık arayüzü nedeniyle şu an tek tavsiye edeceğim rom Miui V5'tir, tabi herkesin görüşü farklı ama bana Android'in kendi arayüzü iOS'a göre inanılmaz amatör geliyor, Huawei Emotion'la bir nebze iyileştirmiş ama Miui son noktayı koymuş..Ayrıca daha ilk sürüm olmasına rağmen çok az bug var.Zamanla onlarda halledilecektir.İki gündür yoğun olarak kullanıyorum daha bir sıkıntı yaşamadım...

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, bence bizim konumuzun özelliği kullanıcılarının telefonun artılarını eksilerini ve yerini iyi bilmesi, hiçbirimizin abartıp telefonu olduğundan farklı yerde göstermeye çalışmaması @m3y

• e_tantunc E kullanıcısına yanıt
    Bunu indirip Root Explorer programıyla system/app içine atın dosya değişimini onaylayıp cihazı yeniden başlatın, belki çözüm olabilir..
    Bende de kamera tek çekim modunda çöküyordu -akıllı modda çekim yaptığım için çok önemli olmasa da benim için- B608 romundaki kamera uygulamasıyla değiştirdim sorun kalmadı..Diyeceğim bir romda bir uygulama sorun çıkarıyorsa önceki/sonraki sürümlerdeki sıkıntısız apk'larıyla değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 17 Ekim 2013; 3:59:23 >
  • Mesajlarda bazi nolar kayitli olmasina ragmen adini gostermiyor no cikiyor ve surekli degisiyor bu durum anlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

Beyaz modelde karanlikta ekranin etrafinda gorulen bosluklar uretim hatasi mi yoksa sadece bende mi var acaba..

Ayni sorunla karsilasan var mi?Baska bir sorun da kisileri sim karta aktar deyince islem duruyor kapatiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 17 Ekim 2013; 10:43:59 >
  • Merhabalar
    İki gündür miui v5 kullanıyorum.
    Ancak kurcalarken alt sıradaki mesaj kısayolunu sildim.
    Bİr türlü geri getiremedim
    mesaj geldiğinde okuyabiliyorum
    Ama kısayol olmadığından mesajlara giremiyorum
    Çözümünü bilen varmıdır
  • Öncelikle merhaba dün aranıza katıldım 2 sorum var 1.official cyanogenmod gelirmi. 2.klavyeyi beyaz nasıl yapabiliyoruz bir incelemede görmüşmüm

• Telefonun sanal tuşlarından sıkıldığım için iphoneda olan assitive touch programının benzeri olan easy touch programını yükledim, herşey Güzel ama mesela geri tuşu için benden root yetkisi istiyor. Benim telefonum zaten rootlu ekstra olarak ne yapmam gerek root yetkisi vermek için yardımcı olabilir mi bilenler?

• quote:

Orijinalden alıntı: faltinsoy83

Öncelikle merhaba dün aranıza katıldım 2 sorum var 1.official cyanogenmod gelirmi. 2.klavyeyi beyaz nasıl yapabiliyoruz bir incelemede görmüşmüm

Selam hoş geldin aramıza,

"Swift keyboard" yükleyerek oradan beyaz temayı seçerek yapabilirsin.

Diğer sorunun cevabını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna3543

Telefonun sanal tuşlarından sıkıldığım için iphoneda olan assitive touch programının benzeri olan easy touch programını yükledim, herşey Güzel ama mesela geri tuşu için benden root yetkisi istiyor. Benim telefonum zaten rootlu ekstra olarak ne yapmam gerek root yetkisi vermek için yardımcı olabilir mi bilenler?

SuperUser ' dan yetki vermelisin.

Back tuşuna bastığında superuser açılıp yetkiyi onaylıyor musun diye sorması lazım.

Bu arada easy touch yüklemiştim. hoşuma gitmeyen bir ekran parlaklığı optimzasyonu ile karşılaştım. Sanal tuş' a her bastığımda çıkan menü, otomatik ekran parlaklığında kullandığım ıcın artıp azalıyordu beni rahatsız etti. aynı durumla karşılaşırsan "toucher pro" programını tavsiye ederim.

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 17 Ekim 2013; 12:32:46 >

• m3y M kullanıcısına yanıt
    Sormuyor hiç.s başka root isteyen uygulamalarıda denedim onlarda olmuyor, kendi kendine root yetkisini kaybetti heralde telefon

• superuser yuklu mu
    root checker programını yukleyıp bı bak ıstersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 17 Ekim 2013; 13:45:06 >
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    Telefonu daha önce root etmiştim en basiti sanal tuşları gizleyebiliyorum ama unroot etmemiştim fakat root checkerda rootsuz diyo telefon, ilginç bi durum. 1 hafta bilgisayardan uzaktayim o yüzden bi süre beklemek zorundayım sanırım tekrar root etmek için :)

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.