Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam mesaj gönderdim verdiği cevaba göre özel mesajla bilgilendiririm sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bu sürümde mi oldu güncellendi mi bilmiyorum artık Google Haritalar navigasyon yapmaya başladı (Arayüzüde değişik) Ayrıca Subway Surfer ve Temple Run 2'nin P6'ya uyumlu olanı çıkmış test ettim gerçekten fark var.Miui kullanan arkadaşlar "AnZhi" market uygulamasından kurup deneyebilirler.

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

Bu guncellemeler yalniz b117 romu icinmi oldu yada miui yoksa genelmi b608 kullaniyorum hala o yuzden sordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada bir miktar ipucu bulunuyor V5 ile ilgili.. @MHMN
    Hangi rom kullandığınız veya yurtiçi/yurtdışı olması farketmiyor, herkes miui romu kurabilir, şarj konusunda sıkıntım yok benim ama şöyle işbaşı yapıp normal kullanımıma dönmem gerek tam olarak anlayabilmek için. @m3y
  • Şimdi arkadaşın Google haritalarına baktım bundan farklı (S3 4.2.2'de)... Bu güncellemeler miui'nin uygulama indirme mağazası olan AnZhi'de mevcut..
  • Anladim hocam miui kurarken cvm de wipe'leri yapmiyoruz galiba dogrumudur direk install sd cart zip diyip rebort sYstem now diyoruz dimi cunku ilk sayfaya parantez icin no wipe gibi bisey yazmisinizda

• Evet direk harici sd karttan gösterip yükleyin.
  • B114 (world) mü daha iyi , B608 (Türkiye) mi? Şu an B608 yüklü.
  • merhabalar bende telefonu bugün aldım beyaz renkli telefon çok hoşuma gitti

bir kaç sorum ve sorunum var

birincisi ana ekran duvar kağıdını ekran değişince kaydır yaptığım zaman sistem kasıyor .sabit yapınca sorun olmuyor bu bir kısıtlama sanırım . aynı şey hava durumu widgetı içinde geçerli
    widgeti açtığım zaman sağ tarafa parmağımla kaydırınca acayip kasıyor

telefona sesli çekim gelecek mi ?
    yani cheese vb dediğimiz zaman fotoğraf çekiyor ya o benim için önemli
    LG L5 de bile vardı bu özellik.

ayrıca bu sanal tuşları gizlemenin bir yolu var mı?
    ben nova launcher kullanmayı seviyorum.fakat ana ekranda bu sanal tuşların rengi gri oluyor hiç hoşuma gitmedi şeffaf olsaydı bir nebze dayanabilirdim huaweinin kendi arayüzndeki gibi şeffaf değil.

ve wireless sürekli kopuyor bu sizcede saçma değil mi ?
    wi-fi ayarlarından bu tasarruf vs seçeneklerini kapatmama rağmen bir şey değişmedi
    ayrıca sistem güç tasarrufunu da kapadım belki etkiliyordur diye
    sonuç negatif

cevaplarınızı bekliyorum
    çok teşekkür ederim

• arkadaşlar b116 rom sakın yüklemeyin cihaz brick oluyor bilginiz olsun. daha önceki sayfalarda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar acaba nasıl bir yol izlediler yardımcı olabirlermi.
  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    erte2 E kullanıcısına yanıt
    Çeşitli hatalar nedeniyle yeni yazılım çıktı (B608) konuda linki var kurup o romu deneyin..Çekim modlarında "gülümseme çekimi" var, bunun dışında 3. parti yazılımlarla istediğiniz özellikte kamera bulabilirsiniz. @IceRulez

B116-117 Çin bölgesi romları, defalarca yüklenmemesi için uyarı yapıldı.Brick olan cihazlar serviste değişim yapılıyor, başka bir çözümü yok maalesef. @erte2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 16 Ekim 2013; 22:46:57 >
  • ya miui kurdum hoşumada gitti ama mesaj geldiğinde mesajlarda görünmüyor ama gözlemlediğimde mesaj geldiği zamanda mesajlar durdurldu diye bi hata geliyor.başına gelen yada sebebini bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_tantunc -- 16 Ekim 2013; 22:54:05 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    felixamor hocam bana sesli çekim destekleyen bir kamera programı önerebilirmisiniz ?
    birde root edince garanti dışı kalıyor değilmi ?

cihazı root etmeden bu sanal tuşları kaldırma şansım yokmu acaba ?

cevabınız için teşekkür ederim sizde olmasanız kim ilgilenicek bizimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceRulez

merhabalar bende telefonu bugün aldım beyaz renkli telefon çok hoşuma gitti

bir kaç sorum ve sorunum var

birincisi ana ekran duvar kağıdını ekran değişince kaydır yaptığım zaman sistem kasıyor .sabit yapınca sorun olmuyor bu bir kısıtlama sanırım . aynı şey hava durumu widgetı içinde geçerli
    widgeti açtığım zaman sağ tarafa parmağımla kaydırınca acayip kasıyor

telefona sesli çekim gelecek mi ?
    yani cheese vb dediğimiz zaman fotoğraf çekiyor ya o benim için önemli
    LG L5 de bile vardı bu özellik.

ayrıca bu sanal tuşları gizlemenin bir yolu var mı?
    ben nova launcher kullanmayı seviyorum.fakat ana ekranda bu sanal tuşların rengi gri oluyor hiç hoşuma gitmedi şeffaf olsaydı bir nebze dayanabilirdim huaweinin kendi arayüzndeki gibi şeffaf değil.

ve wireless sürekli kopuyor bu sizcede saçma değil mi ?
    wi-fi ayarlarından bu tasarruf vs seçeneklerini kapatmama rağmen bir şey değişmedi
    ayrıca sistem güç tasarrufunu da kapadım belki etkiliyordur diye
    sonuç negatif

cevaplarınızı bekliyorum
    çok teşekkür ederim

Arkadasim o wifi kopmasi sorunu bendede var ve bicok kiside cikti bazen hic yapmiyor bazende 10 dakikada bi kopuyor insallah guncellemeyle hallolur

Camera 360'da sesli çekim modu var, indirip kullanabilirsiniz..

Root'da Unroot'da çok basit P6'da bu nedenle garanti sorunu yaşamazsınız..Root etmeden sistem üzerinde işlem yapamazsınız.
  • cevabınız için teşekkür. acaba sıfır cihazmı veriyorlar birde hangi servis bakıyor
  • erte2 E kullanıcısına yanıt
    Evet sıfır cihaz veriyorlar ama bekleme süresi epey fazla, forumda bir kaç arkadaşımızın başına geldi 45 günü bulabiliyor..Teleservice yada Kvk bakıyor, garanti belgesinde yazar oraya bakabilirsiniz.Ancak servise verirken "kapandı bir daha da açılmadı" deyin, ülkemizde servisler müşteri odaklı olmadıklarından bazen böyle yalanlar söylemek gerekli..Rom attığınızı öğrenirlerse garanti dışı kalır cihazınız.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim

camera 360'ı deneyeceğim teşekkürler

ayrıca ben sistem olarak mac mini kullanıyorum
    mac üzerinden root edebilirmiyim cihazı ? android dosya transferi diye bir program üzerinden telefondaki her klasörü ve içeriklerini görüp değiştirebiliyorum.

birde bu cihaza güncelleme verilir mi ? ben önceden note 2 kullanıyordum canıma tak etmişti güncelleme gelmedi diye lg g2 aldım onu da beğenmedim çünkü fotoğraf çekimi berbattı fokus problemi almış başını gidiyordu ayrıca full hd 60 fps video çekme olayı sadece gündüz ve kamerayı gökyüzüne tuttuğunuzda oluyor yani yüksek derecede ışık istiyordu cihaz herneyse
    şimdiki telefonum bu.

güncelleme için düşünceleriniz nelerdir ?
    huawei güncelleme getirir mi bu telefona ?
    Huawei P6'da çok hızlı gidiyor, şu ana kadar 10-15 rom çıkardılar (Global ve Yerel olarak) başka hiçbir modeline bu kadar hızlı iyileştirme yapmadılar..Bana kalırsa uzun süre güncelleme desteği verecekler..

LG G2 P6'dan daha üst sınıf ve iyi bir telefon, o tarz sorunları olduğunu bilmiyordum, ama işte her telefonun bir eksiği çıkıyor mutlaka..P6'nın kamerasının fotoğraf çekimleri çok iyi, videolar "eh işte" diyebiliriz..
  • çok teşekkür ederim FELİXAMOR bilgileriniz için. artık servise verip bekleyeceğiz sonucunu görüp paylaşırım.
  • hocalar bi yardımcı olun
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.