Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • igoda napsam global cfg hatası alıyorum ordan oraya koplalayıp durdum çözen var mı durumu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

igoda napsam global cfg hatası alıyorum ordan oraya koplalayıp durdum çözen var mı durumu??

hocam pm den atıyım istersen bizim telde çalışan versiyonu
  • miui romu cvm yi ve google uygulamaları şimdi indirdim cvm cince nasıl yapıyoruz direk 3.secenege tıklayınce oluyormu sanırım bu 3. secenek install sd kart zip oluyor peki reboot system now falan hangisi
  • Orada yazdığım gibi 3. seçeneğe gelin zaten "external sd" gibi ingilizce olan bölümler görürsünüz oradan zip'i seçip flaşlayın, daha önce cwm kullandıysanız sırasını az/çok bilirsiniz..Orada yine belirttim en alt seçenek geridir her zaman..Cwm'nin ana menüsündeki en üst kısımda reboot'tur.
  • global cfg yi düzelttik şimdi de çözünürlük hatası veriyor onunla uğraşıyorum.Sana zahmet atarmısın pmle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 15 Ekim 2013; 14:00:10 >
  • omer188 kullanıcısına yanıt
    Bu miui sürümü stabilliğiyle meşhur B116SP01 tabanlı, ayrıca kendiliğinden Harici SD Karta uygulama kurma özelliği var, fakat bunun için düğmeyi entegre etmemişler nedense..Az bir zaman sonra ekleyeceğini söyledi geliştirici..
  • Sizin telefonlarınıza yaptıklarınıza bakılırsa benim telefon çok şanslı olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui yükleyen arkadaşlar, bu rom b608 yüklü cihazlara yüklenebiliyor mu, Türkiye den alınan cihazlarda kullanabiliyormuyuz. Riske girelim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkurdal -- 15 Ekim 2013; 14:52:08 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, bu arada herkese iyi bayramlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkurdal

Miui yükleyen arkadaşlar, bu rom b608 yüklü cihazlara yüklenebiliyor mu, Türkiye den alınan cihazlarda kullanabiliyormuyuz. Riske girelim mi

evet ben kurdum sorunsuz çalışıyor ...
  • Teşekkür ederim

• quote:

global cfg yi düzelttik şimdi de çözünürlük hatası veriyor onunla uğraşıyorum.Sana zahmet atarmısın pmle..

kusura bakma hocam iş saati geldi o yüzden çıktım şimdi gördüm msjını attım pmyi miui de akşama kaldı artık @MHMN
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Orada yazdığım gibi 3. seçeneğe gelin zaten "external sd" gibi ingilizce olan bölümler görürsünüz oradan zip'i seçip flaşlayın, daha önce cwm kullandıysanız sırasını az/çok bilirsiniz..Orada yine belirttim en alt seçenek geridir her zaman..Cwm'nin ana menüsündeki en üst kısımda reboot'tur.

anladım klasik cvm bazı cvm ler modifiyeli samsunglarda falan o yüzden sordum nolur nolmaz :D sağolun şimdilik erteledim zaten sd ye uygulama atma olmaması kötü olmuş bu arada roomun pil performansı nasıl miui ler bu konuda biraz başarısızda
  • XDA'da övmüşler pil performansını ben daha deneyemedim, daha bir gün oldu, ikide bir bilgisayara takıp çıkardım.

• ne demek hemen deniyorum sağol Morpheus..
    Pil performansı hiç beğenmedim bugün bakalım ilerki günlerde nasıl olacak..
  • yine çözünürlük uyarısı veriyor anlamadım..
  • quote:

yine çözünürlük uyarısı veriyor anlamadım..

hocam sys dosyasını düzelttinmi
  • düzelttim yine aynı uyarı bir halledemedik ya..
  • 2 tane sorunum var.
    1.tuş kilidi aktifken altta navigation barda 4 tuştan 1i kayboluyor yer değiştiriyorum falan ama fire veriyor.3e düşürünce de arama geldiğinde ekranda birini gösteriyor.
    2.Arama ses kaydı çalışmıyor vızırtı geliyor tekrar oynatırken..

fm radyo ve müzik widgetlarına az dikkat etselermiş çok kötü..
  • Tuş kilidindeyken o tuşlar aktif olmadığından bu pek sorun değil, sadece "Ev" tuşu aktif (Uzun basınca led flaşı yakıyor).Arama ses kaydı çalışıyor bende ama karşı tarafın sesi bizim sesimize göre çok cılız kalıyor dinlerken..Widget kullanmadığımdan onu bilemiyorum.Ama tema seçeneklerinde indirilebilir pek çok widget gördüm, oradan bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.