Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

Android tabanlı olsa da Miui Android'den çok ötede bir işletim sistemi olarak düşünebiliriz..iOS benzeri kolay kullanım,ekstra özellikler,harika bir arayüz v.s. gibi bir çok geliştirme bulunmakta bu romlarda.

felixamor hocam verdiğniz linktekini indirdim cwm açıldı ama çince ne yapayım.
  • bulentataseven kullanıcısına yanıt
    Evet bende de Çin'ce açıldı mantık yürüterek aşağı yukarı gidip seçeneklere baktım sonra 3. seçeneğe geldim ve orada ext.sd kart gibi birazı İngilizce kalmış yerden zip'i gösterip yükledim.
  • hocam brick olmaz diyorsan yükleyecem ben şimdi..
    miui romunu sd karta zip olarak aynen atacak mıyız bir yerde zip ifadesi gördüm ondan soruyorum yoksa extract edecek miyiz..gapps içinde mi aynısını yapıyoruz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 14 Ekim 2013; 22:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Evet bende de Çin'ce açıldı mantık yürüterek aşağı yukarı gidip seçeneklere baktım sonra 3. seçeneğe geldim ve orada ext.sd kart gibi birazı İngilizce kalmış yerden zip'i gösterip yükledim.

orijinal roma nasıl döneriz.
  • sonunda miui kurdum inceliyorum türkçe yok dillerde ingilizce çince var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 14 Ekim 2013; 23:06:54 >
  • bulentataseven kullanıcısına yanıt
    Yine SD Karta "dload" dosyasını atıp flaşlayın, ses açma+ses kapama+güç tuşuna uzun basarak..
  • Hayır zaten açılırken Türkçe olarak açılıyor siz "sonraki" tuşuna basıp geçeceksiniz..listeye bakmanıza gerek yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 14 Ekim 2013; 23:09:34 >
  • ingilizce açıldı hocam nerde hata yaptık
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hızlı cevaplar için.
  • Bilemiyorum ben açtığımda Türkçe'ydi ekstra bir ayar yapmadım..Araştırayım çözüm varsa yazarım.
  • yükledin mi miui?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

yükledin mi miui?

yükledim türkçe bir sıkıntı yok ama sevmedim.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    felixamor hocam uygulamalar direk telefon hafızasına kuruluyor bir ayarmı lazım taşınmıyorda en azından orjinalinde taşıma seçeneği vardı.
  • benim ki niye ingilizce açıldı ya sorun ne acaba..tasarım çok güzel ama ben de hala alışamadım
  • tekrar b118e geri döndüm güzel ama çok fark yok birde orjinal haline alıştım.
  • kararsızım ben de geri dönebilirim..
  • oy oyy miui geldimi?? süper haber! hemen kuruluma başlıyorum.valla ne zamandır üzülüyordum miui çalışması yok diye meğer adamlar yapmış..esas işte şimdi bu telefon kullanılır.
  • miui bende de ingilizce dğişmiyor bi de uygulamalar hala sd karta taşınmıyor, b608'in üstüne kurmanın etkileri gibi geliyor bana
  • reset attım sorun çözüldü miui türkçe oldu...
  • Arkadaşlar benim uygulamalar direk Harici SD Karta kuruluyor siz emin misiniz?.. Dosya yöneticisine girip bakın orada iki seçenek var 1) Dahili Depolama Birimi 2) SD Kart..
    Burada SD Kart sizin harici kartınızdır..dikkat edin karıştırmayın..Mesela Temple Run indirip bakın nereye kurmuş (Sd Kart>Android>Data)..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.