Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurdum harika çalışıyor felixamor yazmamış bilmeyen vardır diye miui faydalarını yazim ; önce bu romlarda kernel optimizeleri vardır sistem daha rahat çalışır ve daha az ram harcar.antispam micloud 3g veri izleme/uyarma, ayıntılı yetkilendirme,çok gelişmiş bildirim çubuğu,görüşme ses kaydetme, arama/mesaj engelleme, pusula, gelişmiş hesap makinesi, wifi direk dosya transferi,sanal tuş ayarları ve daha aklıma gelmeyen envai çeşit artısı var.milyonlarca kullanıcının telefonunu aldıktan sonraki ilk işi pusuya yatıp miui'nin çıkmasını beklemektir.şu an 1350 mb ram boşta anlayın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

kurdum harika çalışıyor felixamor yazmamış bilmeyen vardır diye miui faydalarını yazim ; önce bu romlarda kernel optimizeleri vardır sistem daha rahat çalışır ve daha az ram harcar.antispam micloud 3g veri izleme/uyarma, ayıntılı yetkilendirme,çok gelişmiş bildirim çubuğu,görüşme ses kaydetme, arama/mesaj engelleme, pusula, gelişmiş hesap makinesi, wifi direk dosya transferi,sanal tuş ayarları ve daha aklıma gelmeyen envai çeşit artısı var.milyonlarca kullanıcının telefonunu aldıktan sonraki ilk işi pusuya yatıp miui'nin çıkmasını beklemektir.şu an 1350 mb ram boşta anlayın artık

hafıza kartından miui nin zipli ve açılmış halde iki hali var hangisini silsem sorun çıkarmaz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 15 Ekim 2013; 0:27:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

kurdum harika çalışıyor felixamor yazmamış bilmeyen vardır diye miui faydalarını yazim ; önce bu romlarda kernel optimizeleri vardır sistem daha rahat çalışır ve daha az ram harcar.antispam micloud 3g veri izleme/uyarma, ayıntılı yetkilendirme,çok gelişmiş bildirim çubuğu,görüşme ses kaydetme, arama/mesaj engelleme, pusula, gelişmiş hesap makinesi, wifi direk dosya transferi,sanal tuş ayarları ve daha aklıma gelmeyen envai çeşit artısı var.milyonlarca kullanıcının telefonunu aldıktan sonraki ilk işi pusuya yatıp miui'nin çıkmasını beklemektir.şu an 1350 mb ram boşta anlayın artık

hafıza kartından miui nin zipli ve açılmış halde iki hali var hangisini silsem sorun çıkarmaz??

nolur nolmaqz sen sadece zipli olanı sil

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    bütün uygulamaların indirilmesini bekledim daha doğrusu en son fifa2014 indiriyordum yetersiz hafıza uyarısı verdi, dahili depolamadaki android data klasorune kaydediyo
  • omer188 kullanıcısına yanıt
    Demekki B117'nin üzerine kurduğumdan bende harici karta yükleniyor..Konuyla ilgili gelişmeleri paylaşacağım, malum en sıkıntı şey şu harici sd karta uygulama yüklenememesi.
  • kurcaladıkça çözüyorum harika geliştirmeler var miui de..mesela ekranı ses tuşlarıyla uyandırmak (güç butonu daha az yıpranıyor böylece) ne bileyim sanal tuşa uzun basınca ekranın klitlenmesi tam ekran arama resmi ayrıca arama ses kaydı..adamlar yapmış ötesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

kurcaladıkça çözüyorum harika geliştirmeler var miui de..mesela ekranı ses tuşlarıyla uyandırmak (güç butonu daha az yıpranıyor böylece) ne bileyim sanal tuşa uzun basınca ekranın klitlenmesi tam ekran arama resmi ayrıca arama ses kaydı..adamlar yapmış ötesi yok.

bu özellikleri nerden değiştiriyorsun??
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle, teşekkürler bende takip ediyorum az çok xda'dan bende görürsem burda paylaşırım çok sıkıntı çünkü
  • htc sense huawei emotion androidin arayüzü falan hepsi boşmuş miui varken..
  • İlk başta anlamazsınız sadece bir arayüz gibi gelir miui, ama biraz kurcalayınca ve kavrayınca bir daha vazgeçmeniz zor olur..Şu an ben Xiaomi'ye üye oldum üye numaram 177.678.432 (yani bu kullanıcı sayısı)..Anlayın durumu
  • haklısın felixamor..whatsupla telefonda yüklü gelen oyun çalışmıyor xda de whatsupın çalışan versiyonu vardı sanırım bir bakıyım..
  • İlk sayfada da var zaten.
  • indirdim şimdi sorun yok son olarak enginçağlayanın dediği ayarları da bulsam tuş atama falan sorun kalmayacak..
  • Ayarlar>Tuş Ayarları bölümünde onlar..
  • eyvallah Felixamor..
  • adamlar cebinizden çıkarırken yanlışlıkla gelen çağrıyı cevaplamayın diye bile bir ayar koymuşlar ya..kim yapıyorsa bu miui'yi alnından öpesim geldi
  • Bir ipucu daha vereyim ; Telefon tuş kilidi aktifken ve ekran açıkken sanal tuşlardaki "Ev" tuşuna basılı tutarsanız flaş el feneri olarak yanar
  • miuidan vazgeçmeyiz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

benim ki niye ingilizce açıldı ya sorun ne acaba..tasarım çok güzel ama ben de hala alışamadım

Bir kac gun kullanin bence hemen alisamamaniz normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı bayramlar.Miui da rehberi sime kopyalamaya çalışıyorum işlem durdu hatası veriyor sorun ne acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 15 Ekim 2013; 11:57:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.