Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xposed install frameworki tıklayınca hep exec no such file or directory hatası alıyorum xda de baktım bir çözüm bulamadım hala..fikrin var mı hocam
  • Bir fikrim yok o hatayı hiç almadım, baktım XDA'da da öyle bir hata yaşayan çıkmamış..Çok klasik bir cevap olacak ama silip tekrar yüklemeyi deneyin.
  • çok şey denedim ama olmuyor..
  • arkadaşlar b118 romunu kurduğumda aşağıdaki görüleceği üzere bildirim paneli pasif durumda oluyor (wireless, data, ekran paylaşımı gibi menülerde bildirim panelinde gözükmüyor).
    sorun neden kaynaklanıyor bulamadım gibi paneli aktif hale de getiremiyorum
    b108 romda sorunsuz kullanabılıyorum. panel aktif durumda.
     Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek
  • m3y M kullanıcısına yanıt
    Romu kurduktan sonra fabrika ayarlarına sıfırlayıp deneyin..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    ilk önce yerel güncelleme ile romu kurdum. sonra fabrika ayarlarına geri dön döndürdüm, gelmedi.

b108 i kurdum. sonra b118 i kurdum yine gelmedi. şuanda b108 kurulu.

xda' da aynı problemden madur olanlar var (rom cihaz farklı)

aşağıdaki yöntemi anlamadığım için uygulamadım.

quote:

I'll try to explain it better:

1. You must be ROOT
    2. Having installed the app Root Explorer
    3. Log in to Root Explorer and find the file custom.bin
    4. You must remember the contents of this file.
    5. Go to the root folder, using the Root Explorer
    6. Go to the folder Cust
    7. Rename the folders according to the content of step 3.
    8. Perform Factory Reset

At no time should change the file contents custom.bin.
  • bu menünün pasif olmasının bir sebebi olmalı (b118 i iki farklı yerden indirerek denedim)

rom update etmeden öncede b108 de iken Xblast Tools ve Xposed ayarlarını kurcaladım. Bununla alakalı olabilir mi? Rom yüklemesinde burada yaptığım ayarlar gider mi?

xblast tools ve Xposed kurcaladıktan sonra fabrika ayarlarına döndürmeden b118 romu "yerel güncelleme" yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3y -- 14 Ekim 2013; 17:08:18 >
    Yerel Güncelleme yapmayın, ikinci seçenek olan temiz yükleme yapın,yada yerelden sonra fabrika ayarlarına sıfırlayın..XBlast Tools'tan kaynaklandığını düşünmüyorum.
  • 2. seçenek ile denedim: SD kartı formatladım içerisinde dload klasörünün içinde b118 romu attım.

ses ve güç tuşu kombinasyonları ile cihazı açar gibi yaparak boot ekranında romu otomatik yükledi. sonuç malesef olumsuz.

ROM yükleme sırasında hafıza tamamen siliniyor mu. Yani bilgsayarlardaki format "c" gibi düşünebilir miyiz?
    Yoksa editlemediği dosyalar kalıyor mu
    2. seçenek yani "force update" yapıp telefon açıldıktan sonra fabrika ayarlarına sıfırlayın tekrar..Ekstradan SD kartı formatlamaya gerek yok, rom yüklenirken zaten sistem tüm uygulama/veri ve ayarları siler.SD karta dokunmaz ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

xposed install frameworki tıklayınca hep exec no such file or directory hatası alıyorum xda de baktım bir çözüm bulamadım hala..fikrin var mı hocam

sorunu yeni bir superuser yükleyerek çözdüm..navigation barı iyice küçülttüm de seste bir artış olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 14 Ekim 2013; 19:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Romu kurduktan sonra fabrika ayarlarına sıfırlayıp deneyin..

yine denedim olmadı.
    boot ekranında force update yaptım.
    işletim sistemi açıldıktan sonra tekrar factory default yaptım.

Burada dikkatimi çeken husus, ilk b118 yüklemesi esnasında rom kurulumu bittkten sonra, işletim sistemi açılmadan önce "xxx/239" adımlık uygulama güncelleştirmesi yaptı. bir sonraki yüklemelerde bunu yapmadı. demekki bir önceki rom datalarını bir yerde tutuyor.

Aklıma gelen 2 ihtimal var;
    1- Versiyon guncelleştirmeden once Xposed uygulamasında kurcaladığım ayarladan ötürü veya
    2- IMEI - Vendor uyumsuzluğundan olduğunu düşünüyorum
    (kanıtlanmış bir şey yok sadece tahminim ve forumlardan okuduğum kadarıyla aklıma takılan faktörler bunlar)

Boşverin bu romları, yukarıda verdiğim Miui V5'i kurun rahatınıza bakın
  • quote:

felixamor hocam denedinizmi Türkiyeden alınan cihazlara yüklenebiliyomu stabilmi sıkıntı varmı. cwm inmiyor başka bir adres varmı indirebileceğimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentataseven -- 14 Ekim 2013; 21:03:28 >
  • bulentataseven kullanıcısına yanıt
    Evet denedim şu an harika! Oldum olası hayranıyım zaten miui'nin..Cwm buradaki konuda var indirebilirsiniz..
  • quote:

Evet denedim şu an harika! Oldum olası hayranıyım zaten miui'nin..Cwm buradaki konuda var indirebilirsiniz..

tamam şimdi indi biraz önce açılmıyordu xda yüklüyorum hocam Türkiye cihazı saygılar.
  • miui nun artıları neler hocam
  • Android tabanlı olsa da Miui Android'den çok ötede bir işletim sistemi olarak düşünebiliriz..iOS benzeri kolay kullanım,ekstra özellikler,harika bir arayüz v.s. gibi bir çok geliştirme bulunmakta bu romlarda.
  • b608in üstüne rahat kurabilir miyiz brick olma riski var mı?
  • quote:

haklısın, yakında onu da kurarız hocam sen yol gosterdıkten sonra :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.